Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIKKALA

czemu moj facet...

Polecane posty

Gość MIKKALA

kiedys jak zaczelismy byc z soba kochlismy sie dlugo, teraz konczy blyskawicznie. Zeby przedluzyc stosunek musimy stosowac prezerwatywe:(

Gość moj tak samo
i też nie wiem czemu :(

Gość a co z moim
a czemu mój ma tak cały czas od jakis 4 lat?...

Kiedys słabo go podniecałaś.Obecnie twój seks jest bardziej spontaniczny i bardziej się nim podniecasz co dziła na niego że nie może wytrzymać i szybko kończy

Gość wiecej niz kobieta
:)

Gość a wedlug mnie
jak zaczynaliscie byc ze soba pewnie seks nie byl regularnie zreszta pewnie mial tez facet wieksze potrzeby i sie regularnie masturbowal Teraz najprawdopodobnie robi to rzadko i taki tego efekt

Gość MIKKALA
coz u mnie wygladalo to tak: jak zaczelismy byc z soba od razu zamieszkalismy z soba i kochalismy sie 2 razy dziennie. Tak bylo jakies pol roku, pozniej bylo to 3 razy w tygodniu i tak juz zostalo. Moj chlopak nie masturbuje sie (chyba, ze wyjade na 2 tygodnie). Jak ma ochote zawsze ma seks, gdyz to ja jestem w zwiazku ta strona z goretszym temperamentem. Zdziwilam sie, ze kiedys potrafilismy przez 2 godziny sie kochac, teraz 15 minut i on juz nie moze i konczy.

15 minut....to i tak dluzej niz moj... moj maz tez nie onanizuje sie ( chyba, ze jestem dluzej poza domem) i ma seks gdy tylko mu sie zachce. cale szczescie, ze i tak zawsze mnie zaspokaja. jesli sie "skupi", to jest w stanie sie ze mna kochac dluzej, ale jest rownie z w stanie skonczyc po 5 minutach. szkoda, bo bardzo lubie miec orgazmy w trakcie stosunku...niestety sa one rzadkoscia. moze jest jakis sposob aby troche dluzej go przetrzymac..?

z tego co napisałas wynika ze u was ustabilizował się rytm seksualny.Musicie poszukać kompromisu i postarac się ograniczyć męczenie swojego partera dwoma godzinami

Gość anal power
moze masz za ciasna szparke ? sprobuj dla odmiany w druga dziurke, w wagine. bedzie lepiej.

Gość MIKKALA
Biorę dużo viagry,aby mój mały penis wkoncu urósł i mógł buszować w mojej kakaowej pieczarze:classic_cool:

Gość to jest pikus
a co jak kobieta nie ma ochoty na seks?

bo Matka Natura tak to zrobiła że gdy wy macie orgazm podczas stosunku to nam trudno powstrzymac się od wytrysku i nawet dochodzi do bezkontrolowanego wytrysku.Wygląda technicznie tak że każdy ruch frykcyjny w kierunku pochwy powoduje na narastanie podniecenia i nagle następuje wytrysk ku zaskoczeniu partnera

Gość MIKKALA
to jaka rada co robic by kochac sie dluzej bez prezerwatywy?

Gość MIKKALA
ja sie kakaowa pieczara nie zajmuje, to podszywacz ma takie upodobania:)

Gość MIKKALA
Mam małego i nieapetycznego penisa :O

Gość MIKKALA
Wyjawię wam moją tajemnicę: mam na imię Roman:classic_cool:

Gość mikitkka
no jejku, sa rozne metody na przedluzanie stosunku zastanow sie porzadnie

"sa rozne metody na przedluzanie stosunku" można poczytać w miedzyczasie trylogię ;-)

Gość hehehhhehhehhee
to z powodu niskiego poziomu testosteronu. polecam testosteron roslinny typu tribulus mozna go kupic w sklepach z odzywkami dla sportowcow. sprzet jest nie do zameczenia. moglem po 7 razy dziennie i to w sumie pare godzin