Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A całodobowych to myślisz że u niej nie ma? Nie wiem gdzie ona mieszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie wiem gdzie ona mieszka. Jeżeli innych od wiesniar wyzywa to musi być pani wielkomiastowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 2 godziny temu Napisałam na nerwicy. Screeny mam więc z chęcią bym przedstawiła w razie potrzeby. Żegnam ozięble wieśnioków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jeżeli innych od wiesniar wyzywa to musi być pani wielkomiastowa. Wiesniara to stan umysłu zapamiętaj, nie miejsca zamieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Jeżeli innych od wiesniar wyzywa to musi być pani wielkomiastowa. Można mieszkać w Warszawie i też zachowywać się jak wieśniak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Traffic Lights napisał: Napisałam na nerwicy. Screeny mam więc z chęcią bym przedstawiła w razie potrzeby. Żegnam ozięble wieśnioków. Może ci się tam spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Wiesniara to stan umysłu zapamiętaj, nie miejsca zamieszkania. No co ty nie powiesz, nie wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Można mieszkać w Warszawie i też zachowywać się jak wieśniak. Mi tłumaczysz takie rzeczy? No wiesz co. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Mi tłumaczysz takie rzeczy? No wiesz co. ;pp Bo trochę tak napisałaś, jakby trzeba było wytłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Bo trochę tak napisałaś, jakby trzeba było wytłumaczyć Specjalnie do tej idjotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Coś Ci wysłałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 1 godzinę temu 55 minut temu, Еlciаа napisał: Coś Ci wysłałam. Ale se będzie walił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu Tak. Koń z Valony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 41 minut temu 42 minuty temu, Zero cukru napisał: Tak. Koń z Valony. Pod takie rzeczy też walisz? Ok, zapamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach