Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mylowa

staż małżeński a miłość

Polecane posty

Gość mylowa

witam ile jestescie po slubie i jakie sa wasze relacje?? nadal motyle w bzuchu, nadal sobie "misiaczkujecie"? czy wrecz przciewnie docinacie sobie, wyzywacie. My jestesmt poltora roku po slubie i nadal jest super:) szczerze mowiac teraz jest lepiej niz na pocztku naszego malzenstwo - kiedy to musielismy sie dotrzec.. nie chce aby naz zwiazek spowszedniał zebysmy zle sie do siebie odnosili... nigdy... czy sa tu malzenstwa z dłuzszym stazem i szczesliwe?

Gość Kili
mylowa a ile ogolnie jestescie ze soba? :) Wsumie to nie mam co sie wypowiadac na ten temat bo nie mam meza ;) ale mam chlopaka i jestesmy ze soba 2,5 roku i jest super :)

Gość mylowa
poltora roku po slubie, ale przed slubem chodzilismy ze soba 5 i pol roku..:)

Gość Kili
Oo to fajnie :)

Gość masakra1111111
1,5 roku po slubie; znajomość 3 lata. Jest różnie - raz fajnie raz mniej fajnie, ale nie mam watpliwosci, ze gdyby nie bylo dziecka nie byloby tylu klotni :(

Gość bmz
witam,po ślubie jesteśmy 24 lata i nadal jest miłość,zazdrość,sex ,taniec ,wspólne wyjazdy na wczasy,rocznica ślubu z szampanem,a kwiatki dostaję tylko z ogródka lub z łąki takie wyszukane ,dzieci dorosłe i jest cudownie,nie ma u nas ..cichych dni..jest ostra wymiana zdań i zaraz potem jest tak jakby się nic nie stało...życzę Wam też dużo szczęścia i szanowania się wzajemnie