Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mylowa

staż małżeński a miłość

Polecane posty

Gość mylowa

witam ile jestescie po slubie i jakie sa wasze relacje?? nadal motyle w bzuchu, nadal sobie "misiaczkujecie"? czy wrecz przciewnie docinacie sobie, wyzywacie. My jestesmt poltora roku po slubie i nadal jest super szczerze mowiac teraz jest lepiej niz na pocztku naszego malzenstwo - kiedy to musielismy sie dotrzec.. nie chce aby naz zwiazek spowszedniał zebysmy zle sie do siebie odnosili... nigdy... czy sa tu malzenstwa z dłuzszym stazem i szczesliwe?

Gość cudowne usta co czynią cuda
Ja mam obecnie dziesięć lat stażu małżeńskiego i ciągle przeżywamy to tak ,jakbyśmy byli zaraz po slubie.Magia polega na tym ,by umiec pielęgnować miłość.Mamy dwoje dzieci,patrząc na nie możemy stwierdzić ,że przybyło nam lat(mają 9 i 5 lat),ale między nami wciąż iskrzy i to cholernie.Potrafimy sie "urwać" na szybki numerek,gdy dzieci ładnie sie bawią i nigdy nie mamy sie dość.Wieczorami ,w objęciach,oglądamy telewizje i nasza sielankę przerywa tylko któreś z dzieci,pakujące sie na kolana.Myślę ,że dużo jeszcze wody w Wiśle przepłynie,nim sie sobą znudzimy.

Gość mylowa
piekne to co piszesz o takiej przyszlosci marzę- ciekawe czy marzenie sie spełni...:) bardzo pragne by nasze malzenstwo bylo udane- tym bardziej ze malzenstwo moich rodzicow nie nalezy do udanych..nigdy im wprost tego nie powiem, chociaz zreszta chyba oni to czuja- u moich rodzicow na porzadku dziennym sa krzyki, awantury, wyzwiska...to bardzo smutne, natomiast moi tescie to baardzo udane malzenstwo..:)tak sobie mysle czy to jacy sa nasi rodzice wplywa na nas...

Gość mylowa
czasem boje sie ze to szczescie moze zburzyc przyjscie na swiat dzieci- nie planuje w najblizszym czasie , raczej za 4, 5 lat...ale boje sie ze jak przyjda dzieci nic nie bedzie takie jak teraz

Gość cudowne usta co czynią cuda
Mylisz sie,Droga Autorko! Dzieci to skarb i jak jesteście z partnerem szczęśliwi i mocno sie kochacie,to pojawienie sie dziecka tylko umocni wasz związek.My nie wyobrażamy sobie życia bez naszych pociech i nieraz obserwując je ,mówimy-ale bez nich byłoby smutno.!!!To fakt,że jak dziecko pojawi sie na świecie ,nie będzie już tak jak bylo się tylko we dwoje(wiadomo,dzieli sie czas i uczucia na wszystkich),ale może byc jeszcze piękniej niż wcześniej.Uwierz mi ,wszystko zależy od waszych wzajemnych relacji.

mylowa - małżeństwo moich rodziców też nie jestz a ciekawe a teściowie świeca przykładem kochającej się rodziny..i tez mam takie obawy jak Ty...no ale wlasnie..moze grunt to pielegnowac ta milosc :)

Gość mylowa
do cudownych ust- a ile byliscie ze sobą zanim pojawiły sie dzieci?

Pięknie piszecie na temat swojego małżeństwa, aż miło poczytać:-) Ja myślę ze mój związek jest również udamy mimo iż bywają lepsze i gorsze dni, najważniejsze to odnościć sie do siebie z szacunkiem i pielęgnować uczucie;-)

My co prawda jesteśmy pół roku po ślubie ale w sumie jestesmy prarą 6 lat. Mamy 3 letniego synka. I .... nadal jest cudownie :-) Nie wyobrażam sobie życia bez mojego męża, wspieramy się w cięższych dla nas chwilach i cieszymy się naszymi sukcesami. O nasze szczęście musiliśmy walczyć... dziliła nas odległość 600km, bycie ze soba kilka dni potem rozstanie na 2 miesiące i tak przez 3-4 lata. Wytrwaliśmy i teraz cieszymy się każdą chwilą spędzoną razem. Nie mogę się nawet powstrzymać od ciągłego przytulania się do mojego kochanego męża ... :-) Kocham Cię Tom :-*