Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vipernet

PhytoChi lepsze niż Alveo ?

Polecane posty

Czy ktoś z was pił PhytoChi ? ja piłem Alveo i mi nie pomogło teraz kupiłem PhytoChi i zaczynam go pić i pytam się czy ktoś już miał z tym doświadczenie. ? znalazłem ich na www.phytochi.info podobno najlepszy specjalista od medycyny chińskiej go wyprodukował.

Gość stachv
tez to pije i jak by nie patrzec czuje sie znacnie lepiej

Gość SandraM
Też pije już 2 mies i obserwuje znaczna poprawę :D Alveo pic nie mogłam.

Gość kachaa
Witam, większość z nas ma już doświadczenia z Alveo. My zdecydowaliśmy się nz zmiane preparatu po udziale w wykładzie dr Alberta Lunga. Nie dość, że opiwiadał o swojej pracy z pasją i nie zchodzącym z ust usmiechem, opowiedział też o różnicach poniędzy preparatami, sposobem ekstrakcji składników etc. Zaprezentowal też badania spektograficzne porównujące Alveo, Intrę nową i stara oraz Phytochi. Osobiście tworzył formułę równiez intry ale wycofał się ze współpracy z producentem w momencie kiedy okazało się, że w dowolny sposób traktuja jego formułę i liczy się tylko kasa. Obecnie pijemy PhytoChi, różnice - więcej energi :) Co do współpracy, Earth Power ma dużo lepsze warunki. Tu nie trzeba sprzedawać żadnych preparatuw, mlm stworzony dla konsumentów. Polecam! Więcej informacji znajdziecie na stronie http://www.ziolaPhytoChi.pl

Gość milady57
Witam, zaczęłąm pić po kuracji oczyszczającej organizm. Wydaje mi się, że najpierw trzeba usunąć pasożyty, grzyby etc, potem się regenerować tak przynajmniej twierdzą w gabinecie, gdzie prowadzę kurację. W smaku super, jestem też przekonana do chińskich ziół. Na razie śpię mniej i mam jakby więcej energii.

Gość Elżbieta lat 55
Kochane kobietki jeszcze kilka miesięcy temu eksperymentowałam z różnymi suplementami a dostrzegalnymi efektami tego były tylko ubytki w portfelu. Dosłownie traciłam pieniądze a efektu nie widziałam żadnego. Przypadkiem szukając informacji dla córki na podstronie znalazłam opis PhytoChi. Od 5 miesięcy zażywam tonic PhytoChi. Po 3 miesiącach stosowania efekty były tak rewelacyjne, że szczęśliwa wysłałam do właściciela strony poprzez którą go zakupiłam swoją opinię dołączając zdjęcia. Pełną treść mojej opinii wraz z zdjęciami zobaczycie na stronie http://moje-strony.marzyciel.pl/phytochi.html dodam tylko, że dzisiaj po 5 miesiącach stosowania obwód w biuście powiększył się z 87,5 cm do 93,0 cm i to nie poprzez jego powiększenie a jedynie ujędrnienie skóry. Moje piersi w wieku 55 lat nie wiszą już jak 2 woreczki pod które włożony długopis nie wypadał jeszcze 5 miesięcy temu ale sterczą do góry, nic już się pod nimi nie utrzyma i tylko 2 cm brakuje mi do obwodu, który miałam w wieku 25 lat przed narodzinami dzieci. Odkąd zaczęłam nosić (chociaż wcale nie musiałam) staniki ich rozmiary są do dzisiaj takie same. Oceńcie sami http://moje-strony.marzyciel.pl/opinie3.html PhytoChi to rewelacja a o innych korzystnych efektach to już przestawałam marzyć a jednak czuję w duchu, że młodość powraca.

Gość zaciekawiony86
Ja pije zaledwie od miesiąca- pomogło mi w 100%. Nie tylko lepiej sypiam ale zapomniałem czym jest biegunka :)

Gość matkamamuska
a ile kosztuje PhytoChin i na ile starcza jedna buteleczka??????? są jakieś różnice w wadze czy tylko w samopoczuciu?????

Gość krychan
cena ponad 200 zl nie dla biednych jak widac. A sadzac po wielkosci butelki to na miesiac nie starczy.