Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pindole

Ja pindole

Polecane posty

Gość ja pindole

Diabelsko podoba mi sie taki facet ze studiow, ale on ma dziewczyne. Nie jest ladna ale zajebista z charakteru, wiec chyba nie mam szans go odbic. Oczywiscie nie jestem brzydka i tez nie mam nieciekawego charakteru, zreszta kto mnie zna ten wie ;)

Gość gówienkoOooo.
nie wpie.r.dlalaj sie w czyjes zwiazki!!!!!!!!!

Gość hmmm a ten facet jak reaguje
na ciebie

Gość ja pindole
PODSZYWY PIEPRZONE ! To nie ja pisalam. Ten koles jest moim idealem, po prostu czuje ze to wlasnie ten, po raz pierwszy raz w zyciu mi sie to zdazylo. Na razie sie kumplujemy ale widze jak na mnie patrzy, chyba że to zludzenie :(

Gość ja pindole.
moze sama sobie ubzduralam ze patrzy na mnie tak jakos inaczej ;) nie chce sie wpierdzielac w zwiazek bo jego dziewczyna jest swietna choc nie grzeszy uroda. Zreszta wyglad tu nie ma znaczenia. On tez nie jest jakis mega przystojny, ale ma to ,,coś\" że mi miekna nogi...

Gość gówienkoOooo.
wez sie nie wtracaj w zycie innych! jakby chcial ciebie to by sie za ciebie zabrał!!!

Gość ja pindole.
Ten czarny JA PINDOLE TO PODSZYW ! Wszelkie dziwne teksty nie pochodzą ode mnie. Ten temat jest dla mnie powazny. I kurcze nieciekawa sytuacja :( Jak zapomniec o nim jak widze go codziennie i po za nim nie zwracam uwagi na zadnego innego faceta ?! :O

Gość ja pindole.
No ale wlasnie, nie moge go perfidnie podrywac, bo zazwyczaj jest przy nim jego dziewczyna, ktora lubie... Kurde jak ja sie mecze... jeszcze ok, gdyby on sie na mnie nie patrzyl takim ,,zmienionym:" wzrokiem, nie wiem nawet jak to opisac . Ogolnie oczy to ma nieziemskie i ten jego usmiech :D mmmmmmm

Gość ja pindole.
pomocy bo nie wiem co robic :O

Gość ja pindole.
Kurcze, ale wiecie nigdy ale przenigdy nie mialam takiego uczucia, a w swoim zyciu mialam paru facetow. A ten nie jest moim facetem a tu takie silne zauroczenie.... Dziwne to jest ale czy minie ? Chyba bym tak chciala, bo nie bede rozbijac ich zwiazku :O