Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktoja

jestem do niczego

Polecane posty

Gość taktoja

tatuś z mamusia zadbali bym nie myślała inaczej, co z tego ze mam wspaniałych przyjacioł, w szkole uczyłam sie najlepiej jak potrafiłam, wybrałam ciekawy kierunek studiów i mam parę interesujacych hobby i cudowną pasje. co z tego skoro w moim domu zawsze byłam nazywana najgorszą :( tkwi to we mnie i chyba już nikt nie potrafi mi pomóc:( sama sobie- próbowałam, pozytywne myślenie, ciągłe optymistyczne nastawianie sie..nic z tego- poczucie własnej wartosci nie zostało zainstalowane :((((

Widać, jesteś do dupy :D Współczuję :D Zmykaj do cudownej nauki i mamusi :D

Gość taktoja
niestey rodzice wciaz mi wmawiaja ze jestem nic nie warta. nie potrafię juz dobrze o sobie myslec- patrzac z boku wiem ze to dziwne i głupie, ale tego się nie da ot tak pozbyc. niestety- pracuje dorywczo ile moge, ale te pieniadze idą na zycie, nie wystarczy na zadną terapię. ale wiem ze kiedys, po studiach , gdy zacznę zarabiac, moze pójdę do psychologa i on mnie naprawi. jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie..

Gość Francman
nie jesteś osamotniona wg badań ok. 86% polskich ludzi ma ten co Ty problem. reszta polskich ludzi już nie ma żadnych problemów.

Gość każdy tak ma
zobaczysz, znajdziesz sobie faceta i on Cię dowarościuje... miłość to najlepsze lekarstwo na niską samoocenę .

Gość Francman
już 43% polskich ludzi z dziurą znalazlo polskich ludzi z dyszlem. jeszcze troche zostało dla Ciebie

Gość taktoja
heh nie, jak narazie wszystkie moje zakochania były takie, ze facet mnie nie chciał. zreszta kto by chciał mnie. trochę sie boje isc do psychologa, bo mam wyrzuty sumienia ze cos złego powiem o rodzicach, przeciez to ja jestem zła i to wszystko moja wina więc nie wolno mi o nich zle mowic.mogli mnie przeciez gdy skonczyłam 18 lat od razu wyrzucic z domu a nie zrobili tego wiec są dobrymi rodzicami, prawie nigdy tez mnie nie bili. to ja jestem jakas nieudasna, nic dobrze bie potrafie zrobic:( staram sie zmienic ze wszystkich sił ale zawsze cos zle zrobie, albo krzywo ułoze buty albo cos zle powiem albo zle zapytam:/ nie wiem czy ktokolwiek jest w stanie ze mnie zrobic wartosciowego człowieka:(

Gość Francman
z przeprowadzonych badan wynika , że niestety dla Ciebie aż 87% polskich ludzi z dyszlem niestety nie chciałoby Ciebie absolutnie. badanie przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 1000 polskich ludzi z dyszlem.

Gość szczera bezuczuciowa suka
HEHE TYLKO JEDNE STWIERDZENIE : MASZ POJEBANYCH RODZICÓW KTÓRZY NIE DOROSLI ABY NIMI BYĆ. bez obrazy ale takto widze.

Gość szczera bezuczuciowa suka
DAJ SPOKÓJ CO TY PISZESZ? jakto jestes zła? to oni są zli! ja nie jestem osoba z twojej rodziny wiec widze to,ze oni sa niedojrzali albo niewiem jacys psychiczni no bo kto dziecku wmawia ze jest beznadziejne? :/ no pomyslmy! idz do psychologa jak najszybciej, i nie bój sie! powiedz to co czujesz!

Gość każdy tak ma
myślę ,że Ty możesz cierpieć na syndrom ofiary...

Gość taktoja
niestety nie potrafie o nich zle mowic, teraz tez mam straszne wyrzuty ze to napisałam i zle mi z tym:( nie powinnam takich rzeczy pisac, łatwiej mi myslec ze to ja jestem zła, tak jest najwygodniej. nie potrafie mowic o nich zle:(

Gość taktoja
może dlatego , że jeszcze nie miałam chłopaka

Gość taktoja
nie podszywaj sie:/ owszem mialam jednego ale moje niedowartosciowanie zepsuło ten związek:( i w efekcie mnie nie chcial. cała reszta tych którzy mi się podobali tez mnie nie chciała.

Gość każdy tak ma
musisz uwierzyć, że jesteś wartościowym człowiekiem, że mimo błędów wychowawczych Twoich rodziców masz prawo czuć się kimś mądrym , dobrym i szczęśliwym. musisz zmienić sposób myślenia o sobie samej. wiem , że jak komuś przez całe życie wpajano, że jest do niczego to to jest w jego podświadomości i ciężko to zmienić, ale uwierz w siebie, w swoje prawo do szczęścia . Jesteś tym , za kogo się uważasz, więc... powodzenia

Gość taktoja
nie stawał im do mnie. a ja niedowartościowaną reke mam by im postawić. usta zresztą tez mam niepełnowartościowe.

Gość jeszcze raz nie
to nie jest tak,ze wszystko zawsze rozbisz zle! to co mowisz, to co robisz i jak robisz, widocznie nie odpowiada Twoim rodzicom. ale to ich zdanie! nie znaczy wcale ze caly swiat tak uwaza! a przede wszystkim Ty nie powinnas tak uwazac. kazdy popelnia 'gafy', mowi czasami bez sensu itp. ale nie nalezy sie tym dolowac i sluchac innych! duzo osiagnelas, jestes pracowita i pewnie wielu Cie w skrytosci podziwia. nigdy sie do tego nie przyznaja, bo ludzie rzaaadkooo lubia poprawiac innym nastroj i dowartosciowac. to juz robota dla Ciebie samej. Mysl o sobie dobrze a inni to zauwaza. i pomysla o Tobie tak, jak im sie zaprezentujesz! sama musisz zwalczyc tego 'robaka; ktory sie dreczy. i odizoluj sie troche od rodziny. grzecznie i dojrzale ale na DYSTANS.

Gość tuptuptuptuptup

Gość taktoja
dobra ide bo juz sie zaczynają podszywy, wiem ze jestem beznadziejna ale mi moglibyscie oszczedzic:/ dzieki za mile słowa, moze moje myslenie kiedys sie zmieni..

Gość jeszcze raz nie
no wlasnie. nie przesadzaj. ROZMAWIAMY. a podszywy 'olej', powinny zniknac. bo chyba ktos tu sprzata, PRAWDA?????????????????