Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatryxcx

kogo usunęlibyście z forum i dlaczego??

Polecane posty

Gość a mnie to zastanawia .....
boooskie :D:D:D właśnie obejrzałam :D do momentu z kijem było nawet całkiem realistycznie :D miałam kiedyś kilkutygodniowego koteczka, te pobudki były nieziemskie :D człowiek pracował do 23.00, potem chlapnął sobie piwko i szedł o 2 spać ... a o 5.00 taka mała, złośliwa sprężynka już podskakiwała mi po gębie :D

Całe szczęście!:D :D :D Wracając do listy facetów na tym forum,to jest jeszcze Jożin z Bażin. Lista się powieksza.Jeszcze trochę i kobitki będą mniejszością.:(

Gość a mnie to zastanawia .....
zwierzaki - najwspanialsza pociecha :) dobranoc, świnkowa, dobranoc pozostałym 🌻

Ja mam dwie kociczki.Jedna mnie liże po ręce,a druga włazi mi na głowę.:D Przygniecie włosy,pociągnie i juz jest pobudka.:D

ja mam jedna .... niestety jest mega - porabana i szujska :D do tego mam rowniez zlosliwa swinke morska .... nauczylam zwierzeta jednak, ze jak spie, to spie i kota siedzi rano przede mna , i jak tylko zauwazy najmniejsze drgnienie powieki zaczyna sie cyrk :D

Ja mam jeszcze psa.Ten to lazi za mną wszędzie.Teraz leży na fotelu kolo mnie,tylko się ruszę od kompa,to on za mną........:) Dobra,idę spać. Dobranoc wszystkim

Marketa dobrej nocy Moja psina wie,ze jak spie to ma zakaz na wszystko (chyba,ze za potrzeba) czasem tez wkakuje i pcha sie pod koldre w nogi. Natomiast kocota mego faceta lazi za mna jak pies :P

Gość zdecydowanie chinke
:O