Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimme more

nie chce... nie teraz... /

Polecane posty

Gość gimme more

Dziewczyny pomóżcie bo zwariuje! ;/ Boję się, że mogę być w ciąży;/ nie dostałam dalej okresu:/ już 2 dzień się spóźnia;/ w lutym dostałam wcześniej o 3 dni... czy to może być powód? zabezpieczamy się z chłopakiem, zawsze sprawdzamy czy gumka nie pękła... mam złe myśli, nie chce mieć dziecka w wieku 18lat!! ;/ pomocy!! :(

Gość dwa dni
to nie spóźnienie jeszcze, nie stresuj się bo pogorszysz sprawę i możesz wcale nie dostać. Kup sobie test ciążowy i zrób - będziesz miała pewność.

Gość gimme more
kupię... ale boję się wyniku:/ staram się tym nie przejmować ale po prostu nie daje rady... zawsze miałam regularne;/

Gość gimme more
jaaa co ja zrobię jak bd pozytywny!!?? ;/

Gość ecinka-e
dziewczyno nie zachowuj sie jak dziecko ktore chce zabaweczke :P ,guma byla ok ,wiec czym sie martwisz,przeciez okres moze sie spoznic i to nawet ponad tydzien a 2 dni to nic,kobieta to nie zegarek ,wahniecia cyklu sie zdarzaja a stres tylko cie zablokuje....wyluzuj!

Gość gimme more
no oki... dzięki za radę:)

Gość musi być nienormalny
Nie chcesz mieć dzieci to sie nie bzykaj :P . Jasne, proste i logiczne.

Gość małgorz999
do poprzednika>>>>zenada kobieta w wieku np 25lat tez moze nie chciec dziecka , to co ma sie nie kochac z facetem?????????????????????????????????????????????????

Gość miłość i uroda
Żenada to jest taka, że się nie wie, że każdy seks, nawet z "zabezpieczeniem" może spowodować zajście w ciążę. Pewność dają jedynie chirurgiczne ubezpłodnienie (często nieodwracalne) lub szklanka wody zamiast seksu.

Gość takaś mądra a taka niedouczona
sterylizajca chirurgiczna również nie daje 100% pewności daje podobną jak perfekcyjnie stosowane pigułki antykoncepcyjne lub mirena szklanka wody też nie - zawsze może cię ktoś zgwałcić