Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didodoo

uwielbiam żonatych

Polecane posty

wiem zauwazylam :) niech robi co chce mam to gdzies. Koncze ta dyskusje bo to sensu zadnego nie ma. On wie swoje a ja swoje. i to bylo by wszystko na ten temat. Do ludzi jego pokroju nie mam szacunku.

Komiczne, musisz pamiętać jedno. Kobiety kochają kłamstwa." nie dolewaj przysłowiowej oliwy...:P on juz o tym wie, pisze to średnio raz dziennie, teraz tez potwierdz ów fakt, załozysz się, że TAK?:D:D:D

Gość kacia z braku argumentów
kiedy czujesz gdzieś pod skórą, że jesteś nie fair.

Do ludzi jego pokroju nie mam szacunku." a to tez jest bardzo nieodbrze, bo każdy ma prawo miec swój światopogląd.

Ja myślę, że rację ma komiczne. Napisał, że 11:06 komiczne (komicznie@o2.pl) "komiczne - koleżanki mają racje ... przedwcześnie krzyczysz nie! " eeeeeee ja krzycze "nie" bo akurat są pewne elementy w których znam siebie doskonale... po prsotu mam silną bariere i bez względu na to jak mi bardzo zależy, nie robie pewnych rzeczy, choćbym chciał nawet, bo wiem, ze to tylko szkodzi i w ogólnym rozrachunku skutkuje in minus... nie twierdze, ze nie potrafie sie zakochać, że nie potrafi mi bardzo na kimś zależeć... po prsotu mam tę trzeźwość umysłu, instynkt samozachowawczy który nie pozwala mi robić pewnych rzeczy dla własnego dobra... nie raz to przechodziłe, z niejedną kobietą... na dodatek za bardzo sie przyzwyczaiłem, że to mną kobiety zawsze najpierw sie interesowały nie na odwrót 12:20 komiczne (komicznie@o2.pl) "jesli facet jest PRAWDZIWYM FACETEM nie ulegnie chocby mu cale stado panienek wpychalo sie do lozka" myślenie życzeniowe... wiekszosc nie zdradza bo nie ma z kim, jest zbyt mało atrakcyjna albo sie boi a druga strona nie nalega zanadto i taka jest tajemnica wierności Jesteś w większości?:)

ja jestem fair ;) hehehehehhhehe a dlaczego mam sznaowac kogos kto mnie nie szanuje??? Napisalam mu pare stron wczesnej ze szanuje jego zdanie to zaczal sie rzucac jak wesz na grzebieniu. wiec sie bronie :P

Justynaaa ale to sie tyczy tych 40% o których wcześniej pisałam...

atrakcyjnos atrakcyjnosci nierowna ;) kazdyemu podoba mi co innego mnie labrador a komiczne mućka na lace : D i jedno bedzie przekonywalo drugie o urodzie drugiego :D

Gość o my......
Agniecha... dobre to :-D

pewnie, że się broń, ale wiesz co...nie daj się wkręcić:)OD PEWNEGO MOMENTU TO JUZ JEST TYLKO....GRA....:)

i dyskusja traci na poziomie gdy sie jje uczestnicy do psychiatry zaczynają wysyłać...

A nie lubią? Jesteście pewne że gdyby Komiczne powiedział swojej kobiecie wszystko co tu napisał, ona pogłaskałaby go po głowie i powiedziała "masz rację kochanie"? Kiedyś z moją ex mieliśmy całkiem luźną rozmowę na podobne tematy. Powiedziałem wtedy że monogamia raczej nie leży w naturze człowieka. To było jakieś takie niezobowiązujące zdanie, bo naprawdę nawet nie pomyślałem o tym by ją zdradzić. Wypominała mi to przez parę tygodni i chyba nigdy się z tym nie pogodziła. Zawsze lepiej powiedzieć: NIGDY Cię nie zdradzę, NIGDY nie odejdę, NIGDY nie zostawię. Zastanawia mnie czy kobiety naprawdę w to wierzą czy może czują jakoś podswiadomie że w sumie to tylko banały, bo jak można ręczyć za swoje przyszłe życie. Więc jeśli realista totalny powie wyznawczyni Danielle Steele że przecież wygląd jest ważny, uroda jest ważna, pożądanie jest ważne i tak naprawdę nie może powiedzieć że nigdy jej nie zdradzi to może się spodziewać co najmniej awantury z piorunami. Lubicie być okłamywane. Mężczyzni również lubią, ale... to już inna bajka.

No właśnie... trzeba sobie odpowiednich partnerów/partnerki dobierać. Jakbyś mi powiedział, że nigdy i że zawsze to pomyślałabym: kłamca, nawet gdyby było to miłe kłamstwo...

no oki to po co w takim razie jak juz ktos zapytal po co wchodzimy w zwiazki skoro KAZDY facet zdradza????? :D ile osob tyle opinii.

Do mnie to było pytanie Agniecho? Ja nie zdradzam bo do tej pory po prostu nie miałem potrzeby... przez ostatnie kilka lat bawiłem sie w nie trwające zbyt długo mniej lub bardziej przelotne romanso-znajomosci... kiedy mi sie laska nudziła albo uznawąłem, że to nie jest partnerka dla mnie mowilem jej to - szczery ze mnie chłopiec.. :P a kacia jeszcze nie poszła? :P

chamidło lubią byc okłamywane ale lubią tez bezczelnych i aroganckich facetów :P

hehehhehehhehe wykorzystywales te kobiety :P a one glupie pipki skoro sie z taba zadawaly :P nie nie poszlam siedze bo chce :D

Do Komicznego i Kaciai Pojęcia abstrakcyjne jak miłość , wierność powstały nie dzięki słownikowej definicji ale ich definicja słownikowa powstała dlatego ze ktoś w nie wierzył, je odczuwał, przeżył, potrzebował. Czemu jeśli ktoś wierzy w \"wierność\" związana z \" miłością, ma takie same potrzeby , definicje---> priorytety jak jego druga polówka ( nazwijmy to wspólnotą interesów :P))jest naiwniakiem? To tak jak z wiara są rożne wyznania ale są tez ateiści i cóż będziemy się spierać na temat ich obopólnej głupoty?

Chamidło.... to sa stereotypy. Ty bys chciał usłyszec od zony:"wiesz Kochanie, jestem z Toba, ale czuję, że to nie w mojej naturze, chyba jestem poligamistką. ale nie martw się, kocham Cię i będe z Toba" wiem, przerysowałam, ale tak naprawdę WSZYSCY wolimy wierzyć, że właśnie NAM się UDA. że co prawda świat wariuje i wszyscy się zdradzają na bokach, rozsiewają miliony swych plemników:P, ale nam się uda. I ja nie uważam tego za myslenie zyczeniowe. uważam, że jest to naturalne.

atrka ale zmienilam zdanie kobieta zmienna jest prawda??? ;) bede chciala to pojde na razie siedze i wiem za co ;P

aha, żeby uprzedzić argument twój albo komiczne:P, że kobieta tak nie powie, bo jest monogamiczna do bólu:P otóz nie jest...baby zdradzają w równym stopniu....może nawet sa bardziej wyrachowane.