Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didodoo

uwielbiam żonatych

Polecane posty

"bede chciala to pojde na razie siedze i wiem za co ;P" z tym jej pójściem jest podobnie jak z jej podejsciem do zdrady - demonstracja pełną gębą, ciągłe zapewnienia, ciągłe głosne artykułowanie swych planów... a praktyka będzie jak zawsze :P

ale za godzinke koncze prace dzis luzy mialam i dlatego na kafe pol dnia ;D na razie siedze na topiku o tesciach i placze ze smiechu choc tu raczej trzeba plakac nad ludzka glupota.

kobiety zdradzaja czesciej, niz mężczyzni - były badania... ale to wychodzi tylko w anonimowych sondach :P

Napiałem że my też lubimy być okłamywani. Że nie zostaniemy zdradzeni, że nasz penis jest taaaaki duży jakiego ona nigdy nie widziała, że mamy najseksowniejszą klatę i dajemy jej orgazmy jakich nigdy nie miała. Napisałem o kobietach bo... chyba tego dotyczyła rozmowa. Czyż nie? Komiczne - że lubią aroganckich to wiem. Nie tylko aroganckich. Kobiety szaleją za... kobieciarzami (chociaż też prawie żadna nie powie tego głośno).

"nie sadz kazdego swoja prymitywna miara ok" mogłbym to robić, gdyby tutaj tak jak Ty perorował na temat swoich zasad morlanych :P

kaciaa.... czy Ty naprawdę musissz udowadniac, że myslisz co myslisz?bo widzisz, ja Ci uwierzyłam po pierwszej wypowiedzi:D, ale chyba nie chcesz wszystkich "przenieśc" na swoją stornę?, hmm?:)

chamidło bo dla wielu to jest sztuka i wyzwanie takiego kobieciarza przy sobie utrzymać:D no i wracamy do głównego wątku... sztuka zdobywania za wszelka cenę...

"ale za godzinke koncze prace dzis luzy mialam i dlatego na kafe pol dnia" ale nie tłumacz sie - nikt Cie o to nie pytał :P

mogłbym to robić, gdyby tutaj tak jak Ty perorował na temat swoich zasad morlanych" morlany???marzą Ci się parówki?:P i NIE- nie każda kobieta lubi arogantów. proszę nie uogólniać.

ja je mam w przeciwienstwie do ciebie nie skacze z kwiatka na kwiatek do czego sie przyznales kilka postow wczesniej a jak sie zadajessz z camstwem i dziwkami to nie dziw ze to potem wychodzi...nawet na kafe widac ze jestes mega chamem rozmowe z toba skonczylam szkoda mojego czasu na ciebie wracaj do swoich dziwek tam sie dowartosciowuj

Gość a ty wracaj
do swojego alfonsa:P pizdo głupia

No nie mogę co za facet:D:D 14:12 komiczne (komicznie@o2.pl) a kacia jeszcze nie poszła? 04.03.2008] 14:28 komiczne (komicznie@o2.pl) \"ale za godzinke koncze prace dzis luzy mialam i dlatego na kafe pol dnia\" ale nie tłumacz sie - nikt Cie o to nie pytał

uuu kaciaaa pojechałaś... przecież to nieładnie tak pisać:) to jest forum dyskusyjne... nie zachowuj sie jak małe dziecko wysyłając innych do psychiatry lub "swoich dziwek" myślę, że to poniżej twojego poziomu...;)

"i NIE- nie każda kobieta lubi arogantów. proszę nie uogólniać" fakt, ale kacię najwyraźniej fascynują :P widać, że bardzo się podekscytowała naszą przemiłą pogawędką :) i ciesze sie kaciu, że mnie jednak polubiłaś :P wiedziałem, że tak będzie :)

widzisz jaka zdolna bestia jestes?? ;) dobrze ze mi przypomnialas znizam sie do jego poziomu ;( obiecuje poprawe

alez tak komiczne kocham cie -jak drzazge w dupie -jak uporczywy katar -jak namolne reklamy tv -jak kawe bez cukru i smietanki -jak szczury moglabym tak w nieskonczonosc wymieniac

ale ja Cię nawet jednym słowem nie obraziłam:P:D ahhh te emocje... burza miłości, nienawiści, strachem przed zdradą, fascynacji chamidłami i innymi komicznymi:D:D:D śmiech to zdrowie:)

Agniecho... nie wiem jak jest w Twoich stronach... ale ja nie zwracam się do ludzi w 3 osobie... to nie było pytanie do Kaci... to było pytanie ad publicam (z którego to ogółu wyłączyłem kacię, nie zwracając się do niej wprost) szkoda, ze trzeba tłumaczyc rzeczy oczywiste :P

ech..kaciaa....czyli cos w tych arogantach jednak jest:D:D:D ale komiczne...to, że Cię polubiła, że znaczy, że się z Tobą ożeni, nie rób sobie nadziei:P (tak, wiem, że babka wychodzi za faceta, ale powyższe w tym akurat przypadku pasuje mi bardziej).

Gość komiczne jest
ewidentnym przykładem tego, ze jednak można polubic aroganta:) A mój mąz, że da się pokochac takiego:D

"moglabym tak w nieskonczonosc wymieniac" to sie nie przechwalaj, tylko działaj :P

uuuuuu lacina zalecialo dlugo szukales w googlach???? : D

Gość komiczne jest
a..i jeszcze jedno...z arogantem jest różnie...ale na pewno nie nudno i nie bez emocji:)

komiczne to by chcial ;D marzenie scietej glowy bigamia w pl jest niedozwolona a rozwodu nie planuje :P

wiesz ale pewne normy moralne sai po cos je wymyslono. Arogancja arogancja ale pewnych rzeczy nalezy przestrzegac. A komiczne ma wszystko za nic prochu synek nie wymyslisz.