Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didodoo

uwielbiam żonatych

Polecane posty

ogladalam wczoraj sztos :D zajefajnie mi sie podoba jak nowicki do pazury mowi synek :D i jakos tak mi sie napisalo :P

kurcze, wiedziałam, że netowe dyskusje prowadzą w różne miejsca, ale żeby do takich konotacji doszło??? synek???:D

Gość weź kacia
idź już do chaty, bo gadasz jak potłuczona

czekaj bo teraz komiczne szuka co konotacja znaczy :D

sam sobie idz i miej odwage pod czarnym nikiem napisac ;P

" wiesz ale pewne normy moralne sai po cos je wymyslono." w to wierzą ludzie, ktorzy przyjmują wszystko a priori.. niektorzy jednak używaja umysłu i sami modyfikują narzucone z gory zasady

nie no don kichot nie jestem walczyc z wiATRAKAMI NIE BEDE SZCZEKA MI OPADLA RECE MI OPADLY komiczne dno dna twoj ostatni post. vaya con dios.

kaciu - masz na swojej slicznej klawiaturce taki guziczek... "caps lock" się on nazywa... mam taką prosbe - kiedy Twoj paluszek na niego trafia, zapala sie na klawiaturce światełko... i tu prośba - zwracaj na to uwage i wciskaj go zawsze tak, zeby światełko zgasło... wiem, ze majać tak długie tipsy trudno się pisze, ale cięzko mi czytać Twoje i tak juz składniowo niezbyt fortunne oraz obrażające wszelkie zasady semantyki zdania :P

Gość dobre z tymi tipsikami
:D

ochhhh jak słodko... kiciu... synku.... może jednak zostaniecie rodziną?:D

"może jednak zostaniecie rodziną" niech przysle mi fotki - w kostiumie kąpielowym, czarnej i białej bieliźnie oraz sukni wieczorowej a moze sie zastanowie i pozwole do mnie wpaść :P

Gość kapcia
i jestem facetem:P

"Czy komiczne jest frustratem?" zaraz tam frustratem... jestem 50 letnim łysawym, małym, niskim impotenetm onanistą, mieszkam z matką i noszę sandały oraz mam wąsy... ale żeby zaraz od frustratów ludzi wyzywać :P Ps i jestem bezrobotny :P

czy jest facetem tu bym polemizowala. prawdziwy facet sie tak jak on nie zachowuje a co do fotek. Bez komentarza.

przynajmniej szczery :D Coz za autopromocja :D trzeba brac sie za niego poki wolny :Dtaki skarb gotowa nam kazda sprzed noska sprzatnac :D

Gość tylko.../...
białą i czarną bieliznę widziałeś czy taką preferujesz? :D :P

Gość ja pitole...........
"komiczne kaciu - masz na swojej slicznej klawiaturce taki guziczek... "caps lock" się on nazywa... mam taką prosbe - kiedy Twoj paluszek na niego trafia, zapala sie na klawiaturce światełko... " Na laptopie mi sie nie zapala i co teraz? Jaka rada? NIE!!JAKA RADA?? :D :D D

nikt nie mówił, że wolny z resztą... sama przyklejasz mu etykietkę wysyłając jakiś czas temu "do swoich dziwek".. no to jak to w końcu jest?:D