Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white nevada

rozwiedzeni faceci - wejdźcie, chociaz nie tylko wy - mam pytania

Polecane posty

"komiczne : nie obrażaj mnie, dobrze?" przeciez zartowałem - specjalnie :)

Gość nunia
Wdowiec----rozwodnk to nie to samo :O no chyba ze miałes sie rozwiesc przed śmiercią zony :O

Gość white nevada
ok, ale odrzucając rozwodników - wiesz jak sobie zawężam wybór? czy wiesz ilu jest fajnych, sensownych, wolnych kawalerów w okolicach 30-35 lat? Prawie nie ma takich. Chciałabym dać szansę rozwodnikom, ale się boję. Stąd ten topik, chciałam pogadać o Waszych doświadczeniach oraz o uczuciach byłych żon i dziewczyn które są z rozwodnikami.

Gość taka jakiej szukasz
Rozumiem,ale tak jak we wszystkim,są wyjątki.Wiec i moze dla Ciebie znajdzie sie ten wyjątkowy rozwodnik.Co komu pisane to,sie spełni i nawet tego była żona nie rozwali(,lub mąż) :O

komiczne : nie Twoja wina, akurat w nieodpowiedniej chwili był tez żart :) Ty sie nie wstrzeliłeś, ja się za bardzo od razu uniosłam. :)

Gość white nevada
Nie mam doświadczenia z wdowcami, chyba nie jestem więc taka stara. :) Ale kiedyś poznałam faceta któremu umarła dziewczyna w wypadku. Planowali ślub itd... W chwili gdy go poznałam mineły chyba 3 lata od jej śmierci. On mial obsesję na jej punkcie. Wciąż o niej mówił, wciąż ją rysował! Miał pełno jej portretów które mi pokazywał. Pokazywał zdjęcia, listy. Powtarzał że nigdy nikogo nie będzie takiego jak ona, że zawsze będzie ją kochał, że była ideałem. To się zaczęło robić groteskowe. :O

Nevada : przede wszystkim źle podchodzisz do sprawy. Związek z drugim człowiekiem to nie kostka RAM, żeby miał wieczystą gwarancję. Obojętne, czy trafisz na rozwodnika, kawalera czy wdowca, może sie ułożyć, może sie rozpaść. Nie ma reguł i to jest jedyna reguła :)

kyyrene luz - po prostu rozwaliła mnie ta, tym razem idiotyczna generalizacja kórejs z rozmówczyć.. dodatkowo byłem złośliwy :P

mi właśnie eksmąż zaproponował, żebyśmy do siebie wrócili, dlatego lekko agresywna jestem. Merde...a tak już było fajnie.

a to w takim razie rozumiem... ja bym sie moze nie wkurzył, ale obśmiałbym ją na pewno :D Ps i nawet przelcieć wspominkowo bym nie chciał :P

nunia dlatego napisałem w pewnym sensie, prawda, dostałem rozwód od Pana Boga

Gość dlatego nigdy za mąż
nie wyjdę:D nie bedę miała exa:D

hyyy...tylko nie seks...to znaczy nie, że w ogóle, ale na pewno nie z nim. :D

Gość nunia
No tak tylko śmierć nas rozdzieli..:O

mam dla Ciebie rade autorko - odrzuc rozwodników, bo wisi nad nimi cień byłej żony... wdowców - bo myslą o zmarłej... kawalerów... bo facet po 30 to juz stary kawaler - koszmarny typ... Pozostaje Ci... lateksowy cud - "Gorący Rocco" - teraz w promocji po 299,95 !!! On nie ma byłych, będzie Twoj i tylko Twój... i zawsze ma ochote na Ciebie :P

kyyrene - ja akurat sexu z byłymi zazwyczaj nie odmawiam :P bo nie rozstawalismy sie w jakichs traumatycznych okolicznosciach :)

Gość DODAM
ja też związana byłam z rozwodnikiem.Wrócił do zony,gdyz błagała o przebaczenie.Juz nie zdradze nigdy mówiła.I ten wrócił do ex a mnie zostawił.DUPEK.NIGDY WIECEJ NIE CHCE GO WIDZIEC.Mam jednak nadzieje,ze jego ex bedzie go zdradzac do smierci AMEN

komiczne : jakby mi inny były zaproponował, to może i bym sie zastanowiła, ale tu...seks nigdy nie był hmmm...mocną strona naszego związku (eufemizm roku :D)

Gość a to Ty
wierny komiczne nie jesteś?:)

Gość sex z byłymi ochyda
ja zawsze palę za soba mosty, nigdy nikomu drugiej szansy nie dałam..bo zawsze znajdował się lepszy model;)

Gość wnoszę po słowach
"ja akurat sexu z byłymi zazwyczaj nie odmawiam"

:) komiczne jak jestes sam to nie musisz byc wierny---no chyba ze samemu sobie :P

Gość komiczne nie jest sam
przynajmniej niedawno jeszcze nie był:P

niektrym myslenie sprawia ogromną trudność :P pisalem o sytuacjach z czasu przeszłego... logiczne, ze nie pukam byłych skoro jestem z kims