Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Klub -niespokojnych dusz..

Polecane posty

Hej... ...humorki widzę w kratkę... tetyda, ile razy właziłam w głąb swojej duszy, żeby przeanalizować swoje życie tyle razy miałam doła-giganta ! Był nawet czas kiedy dałam się przekonać że Pańciom po 30 roku życia to już tylko garsonki zostały...nie wspomnę o obcasach,hihi Wytrzymałam w takim stroju 12 minut...:P eskimosko, nie porozumienia z powodu \"zakręcenia\" to u mnie normalka, jak sięgam po pędzle przypomina mi się co babcia mówiła o \"artystach\"..., że żyją jak kloszardzi, którym na życie musi wystarczyć to co inni im wrzucą do kapelusza, :) A ja widziałam siebie we Francji nad Loarą, z pędzlem w garści...malującą kamieniczki przy blasku zachodzącego slońca... No i już się nasze postrzeżenia pogryzły...ale kiedyś wyślę Jej pocztówkę wlaśnie z tamtąd... marzenia realne ? auto terenowe !...orurowane, ze światlami na dachu, z paką pełną połowy domu... Ogromny kudłaty pies-przyjaciel...i gdzieś nad brzegami oceanu, mała drewniana chatka... chyba za dużo książek czytam...hihi

o jaaa...jak fajnie topick ozywa\\ :D Witam wszystkich ! Ja wlasnie wstalam :P jem sniadanko :D

Cortina w garsonce czułabym sie gorzej niż w worku na ziemniaki,zresztą żadnej nie posiadam ubieram się na sportowo ,wyglądam młodo z moją 10 letnią córką wyglądamy prawie jak siostry.Lepiej dogaduję sie z koleżankami i kolegami moich młodszych braci.ogólnie to chyba mam kompleks Piotrusia pana.

Gapiszon...bo ja bardzo pozno chodze spac. Ogolnie to tak spie z 8-9 h na dobe

Ja narazie tez oddam komputer dzieciakom.Do wieczora!No chyba ze sie znow cos pochrzani i nie bede mogla nic wyslac.Narazie papatki.

Jak wszystkie to wszystkie, hihi to ja też oddalę się w kierunku kuchni, mam kiepski nastrój więc dla poprawienia humorku potłukę się z kotletami i poobdzieram ziemniaki ze skóry...:P...SZYKUJE SIĘ MAKABRESKA...;)

Za dużo czasu spędzałam w domu ,2 urlopy wychowawcze zdziczałam od tego ,obiadki ,zupki ,kupki.Mieszkam pod miastem ,wszędzie kawałek,dzieciaki na zmianę chorują.muszę cos z tym zrobić zmienić swoje życie ,bo zanim się obejrzę będe stara. ,

Kiedy porównam moją młodość do życia jakie teraz prowadzę sama sie dziwie ze można aż tak się zmienić.młodość miałam szalona pełną wyjazdów ,imprez wydarzeń zawsze w gronie przyjaciół a teraz dzieciaczki i małomówny mąż.

Mania ty znasz moje marzenia............tak jak ty sama radze sobie ze wszystkim,facet setki mil odemnie,nie jest latwo ale nikt nie mowil ze bedzie-no nie?