Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ............123

Socjologia- czy warto studiowac????

Polecane posty

Gość no jak to co
to super bo o tym myslalam od poczatku, ale niektorzy mowia ze socjologia lepsza. tak sobie czytam i stwierdzam ze to rzeczywiscie nudy, reso ciekawsze :)

ja bym sie na resocjalizacje nie zdecydowała za miękka jestem:) a socjologia mnie interesuje

skończyłam socjologię w czerwcu 2007 r. , studia całkiem przyjemne, sporo materiału do przetrawienia, jeszcze więcej do przeczytania ale bywało ciekawie... a praca, cóż... pracuje prawie rok (zaczełam w trakcie studiów) dzięki znajomej jako kadrowa w firmie budowlanej :) niewiele ma to wspólnego z socjologia ale nie jest źle...

Gość no jak to co
powiedz mi czego tam sie uczycie?

zalezy co kogo interesuje wiadomo ze pierwszy semestr bywa nudny b sa podstawy ale na wszystkich kierunkachzaczyna sie od wstepu jakiegos;) ale jesli kogos podstawy juz nudza to jeg wybr i widocznie trafil na studia przypadkiem;)

Gość viola_2
w swoim zawodzie moga byc problemy ze znalezieniem pracy. moja kolezanka poszla na socjologie i teraz zaluje, ale ze jest na 3 roku to juz zdecydowala skonczyc.. a wczesniej wydawalo jej sie ze to swietny kierunek.. zreszta jesli nawet to o prace raczej nielatwo

Gość ................123
to jake kierunki polecacie??? co warto teraz studiowac??? jesli kierunki techniczne to jakie? a co jest takiego strasznego w socjologi?? to nauka o ludziach, spoleczenstwie, mysle ze jak ktos chce w przyszlosci pracowac z ludzmi to chyba jest to dobry kierunek?

Gość ................123