Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wplq

To jest dziwne

Polecane posty

Gość wplq

Mam swój profil na Sympatii. Jakby tu siebie opisać, hmm... Dość wysoka (171), lekko (ale naprawde lekko) zaokrąglona, brązowe włosy do pasa. Twarz ok, ale blada jestem, delikatna. Moja uroda jest taka... eteryczna. Ktoś mi kiedyś powiedział że wyglądam jak egzaltowana Francuzka z obrazu (cokolwiek to miało znaczyć). Dobra. Jestem ładna na swój sposób, ok, ale zawsze sądziłam że typem urody pasuję do... no właśnie. Nie do tych którzy do mnie piszą. Otóż pisza do mnie prawie wyłącznie wysocy, napakowani, opaleni faceci z tatuażem (nie znaczy że są nieinteligentni!). Zawsze myślalam że oni wybierają dziewczyny o innym typie urody. Szczupłe, typ "dyskotekowy", włosy albo bardzo rozjaśnione, albo czarne jak kruk, opalone, z naprawde mocnym makijazem, z długimi paznokciami. Prawdę mówiąc rzadko im odpisuję, bo i tak by się zawiedli, bo nie jestem w ich typie urody. Onieśmielają mnie też, przyznaję. W sumie nie wiem po co to napisałam. :) Trochę zdziwiona tylko jestem.

hhmmm.... masz racje... po co to napisałaś??? heh a tak serio to tu raczej odpowiedz na pytanie dlaczego tacy a nie inni nie znajdziesz:P pozdrawiam Cie egzaltowana Francuzko:P:P powodzenia

Gość wplq
:] doszło do mnie że boję się przystojnych facetów, bo uważam że i tak szukają innej wolę takich.. przeciętnych :) tylko że ci przeciętni prawie do mnie nie piszą. Mam ok. 5 wiadomości dziennie od facetów w typie Przemka Salety.

Gość przeciętny w typie przeciętnym
Jestem przeciętny dawaj maila napiszę do Ciebie aż Ci w pięty pójdzie ;)

To może podasz więcej informacji o sobie ;)