Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olallaaaaa

PLANUJE ZMIANY DORADZCIE

Polecane posty

Gość olallaaaaa

jestem dość ładna, mam długie blond włosy, z grzyweczką po skosie. i niebieskie oczy. Tylko, że te włosy są nijakie. Mam ciemny blond i cieniutkie pasemka na całej głowie. Jak nie świecie słońce to jest taki ciemny i nijaki, nie chcę już pasemek. W piątek chciałam iść do fryzjera pokryć je na jeden kolor, lekko jaśniejszy, jakis ładny jasny blond. Mam bladą cerę, a nie chcę używać podkładu, pojdę 2 razy na solarium, wtedy nie będe musiala robić tym świństwe. Myślicie, że będe wyglądać ładniej?:)

Gość olallaaaaa
wydaje mi się , że farba będzie wyglądać bardziej naturalnie, bo pasemka wydają mi się zbyt sztuczne, jest tak?:P

Gość olallaaaaa
no proszę niech mi ktos doradzi:(

A może jakiś delikatny balejaż? Farba na całych włosach nie zawsze wygląda naturalnie

Nie zawsze .. tylko kiedy jest dobrze dibrana :P Myslę ze będzie dobrze, jeżeli ty bedziesz sie tak dobrze czuła.. mi osobiscie średnio podobaja sie kolejne kopie blond dziewczyn wychodzacych z solarium.. moze jeszcze 2cm tipsy ?:P Nie ogladaj sie na innych, jak dobrze sie tak czujesz to do dzieła.. ja tylko wyrazam swoje zdanie.

Gość olallaaaaa
tylko, że ja nie będe tam stałym klientem :classic_cool: pojdę dwa razy a jeśli wygląda się naturalnie, to jasne włosy są atutem dla urody

Gość olallaaaaa
byłam już na solarium, raz mi wystarczy:P