Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość al dente

Do kobiet po 25 roku zycia!!

Polecane posty

Gość ale kobieta ktora krocej czeka
chce sie ustatkowac, chcialbym juz poznac partnerke mojego zycia, wiec ta sprawa jest teraz bardzo istotna, bo mysle o zalozeniu rodziny

Gość ZrytyberetJarka
:o

uwazam, ze jestem porzadny, bo kochalem sie z kobietami, z ktorymi chcialem sobie zycie ulozyc, tuzina ich nie bylo, wiec szukam sobiety o podobnym podejsciu do mnie, a nie pani, co mial tuzin facetow, zaliczala coraz to kolejne przygody i podboje seksualne i dzisiaj jest juz kobieta po przejsciach

Gość a ja się zgadzam z
ja też się uważam za "porządną" bo nie kochałam się z tuzinem, a z każdym z tych facetów chciałam ułożyć sobie życie :)

Gość al dente
Czy wy potraficie czytac?? Czy w ktorejkolwiek z moich wypowiedzi wyczytaliscie, ze ja traktuje seks jako karte przetargowa i czekam z nim dla jakiejs zasady? Napisalam tylko, ze kiedy poznaje faceta, to nie odczuwam potrzeby, aby po miesiacu isc na calosc, nawet jesli mnie on bardzo pociaga. Zauwazylam, ze obecnie okres miedzy I pocalunkiem, a I seksem to kwestia tygodnia czy dwoch i jestem ciekawa czy faktycznie to jest norma czy moze jednak nie.

i ja cie tez uwazam za porzadna, tymbardziej, ze jestes chyba po 30stce, czyli kilka lat starsza ode mnie. ale sa dziewczyny mlodsze ode mnie, maja 20 lat i mialy 5 albo wiecej partnerow i smak przygody seksualnej nie jest im obcy

Gość al dente
Ktos jeszcze sie wypowie?

Gość mrowka robotnicza
Ja mojego meza poznalam w wieku 22 lat. W ten sam wieczor doszlo do bardzo namietnych pocalunkow, do seksu dwa miesiace potem.

Gość Gosiaczek 25
Ja po ponad miesięcznej znajomości.

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp

Gość te co szybko ida sa latwe
potem maja wielu partnerow

Gość marlennn
ja z obecnym spałam po miesiacu znajomości-ale to była wyjatkowa namietnosć miedzy nami, mialam 24 jak go poznałam , jesteśmy ponad 3 lata ze soba. z pierwszym facetem spałam po 4 miesiacach znajomości, miałam 20 lat, on chciał duzo wcześniej, ale dla mnie antykoncepcja była i jest super ważan, ale z nim zrobiłam to żeby zdobyć doświadczenie.po nim miałam wielu facetów, jednych znałam dłużej np. jako kolegów, innych krócej np.miesiac-to były romanse, niektóre ze znajomosci nadal trwają, choć już bez sexu.

Gość Route 9
Ja mojego poznałam 3 miesiące przed 25 urodzinami, a poszłam do łóżka miesiąc temu. Zarówno dla mnie jak i dla niego był to pierwszy raz! :)

Gość same puszczalskie tu

Gość burza mozgow
ZrytyberetJarka dobrze pisze\ a niedobrze mi sie robi od tych wszystkich "och co on sobie pomysli' cnotliwie manipulujacych jadowicie slodkich "och jaka jestem porzadna' modliszek

Gość a faceci
to kurwiarze skoro biorą, a i bardzo czesto sami namawiają. wkurwia mnie to ze wrzuca sie tylko na kobiety. odpierdolcie sie w koncu od czyjegos lozka.

Gość jklA
w poranek poślubny;) po prawie 4 latach znajomosci;) WARTO BYLO:)