Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparklingfrost

czuje sie brzydka

Polecane posty

Gość sparklingfrost

jak wyzej brzydka mam odrosty jestm blada gruba pryszczata nie umiem sie ubrac umalowac mam pelno cichow kosmetykow a chodze w 1 bluzie i dzinsach:( wszytsko mnie przytlacza...ogolnie beznadzieje naprawde:(

To zmien fryzurę, spróbuj sie odswierzyć.. zestawic jakiś nowy strój.. wyjsc do ludzi.. Uwierzyc w sobie i z forum przenieśc się do prawdziwego zycia :P

Gość bądź sobą
skad jestes i ile masz kasy?

Gość sparklingfrost
czasami mam wlasnie takie chwile gdzie nie wiem nawet co mam z soba zrobic...fryzure owszem mam nowa pani fryzjerka wycielami taka grzywke z moich pieknych dlugich wlosow ze musialam isc z placze do drugiej na poprawke...

Gość sparklingfrost
wroclaw

Gość bądź sobą
jak masz kase to niech sie toba zajma specjalisci podejmij minimum wysilku umyslowego..z pustego nie nalejesz zastanow sie jak chcesz wygladac pokombinuj piekna kobieta to kobieta SWIADOMA SWOICH WAD I ZALET !!!!!!!!!1 swiadomosc to podstawa jak sie nie malujesz to zacznij wlosy ufarbuj sama lub u fryzjera rob cokolwiek ale nie uzalaj sie nad soba lenistwo najpierw zwalcz :o

Gość bądź sobą
a i najwazniejsze trzeba siebie kochac..wtedy sie emanuje..i bez urody

Gość ee tam fajna jestes
polki sa fajne i tyle :)🖐️

Gość nojaaaaaaa
idz Ty :P kazdy ma taki dzien... ale jak masz czesciej to moze zrob cos z tym? zrob wszytsko co mozesz zeby wygladac super:) mieszkam niedaleko wro:P nie znasz tam jakis namiarow do stylistki chetnie bym poszla:D

Gość sparklingfrost
normalnie nie mam natchnienia na nic...a maz mi tego nie ulatwia nigdy nie powie kochanie slicznie wygladasz bardzo mi sie podobasz...nic nic nawet nie mam dla kogo sie tak stroic i malowac i dbac o siebie i w ogole....a jak ide w dzinsach adidaskach jakiejs bluzie to on sie czepia ze ja w dresach chodze i sie patrzy na innne normalnie mnie trafia....

Gość nojaaaaaaa
wiesz, nie wiem jak stoisz z kasa, ale jak tak kiepsko sie czujesz a fundosze troche pozwalaja zaszalec to zrob to:) odrosty - fryzjer, koloryzacja, kup sobie jakas maske na wlosy grubasek- cwicz 3-4 razy w tygodniu w domu pryszcze - mi pomaga mycie twarzy plynem lactacyd do higieny intymn ej i nawilzanie skory a jak masz namprawde duzo szmalu to do kosmetyczki idz, niech cie porozpieszcza:)

Gość nojaaaaaaa
a ze blada, ja tez... kupilam sobie balsam dove brazujacy, jak sie zrobie to napisze o efektach:)

Gość nojaaaaaaa
na pocieszenie ci powiem,ze ja jestem chuuuda, blada i krzywa:D ubieram sie byle jak, wiec wygladam na pewno gorzej:D

Gość Szczepan
Jak jesteś brzydka to trudno, za 20 lat możesz zgłosić się do programu Zostań Łabędziem czy jakoś tak, to cię naprawią, bo tak już nic nie zrobisz!

Gość sparklingfrost
nie no brzydka nie jestem ale wkrecam sobie i mi wszytsko nie wychodzi...czasami mam takie chwile slabosci gruba tez nie jestem na figure nie narzekam pryszczy jako takich nie mam ale cery nieskazitelnej tez nie mam zaraz sie cala swiece i taka robota...:( a jak mowie mezowi ze mi zle to on mi mowi ze robie z siebie uwaga OFIARKE

Gość sparklingfrost
a balsamy barzujace mam i chyba dzis uzyje...ich nie mozna sie bac lepsze to niz solarium jak dobrze rozsmarujesz to nie zostaja zadne plamki

nic niedodaje tak wiary w sibei jak wyjscie na zakupy albo na kawe z przyjacipłką, lub nowy przyjaciel :D - u mnie zawsze działa mobilizujaco.. Moze zorganizuj sobie jakies wyjscie z domu, .. na które sie jakos szczególnie podszykujesz.. ;)

Gość nojaaaaaaa
to mu powiedz - przytul mnie i powiedz ze jestem piekna :P

Gość sparklingfrost
przyjaciolek nie mam...z kazdego wyjscia musze sie spowiadac...ehhh a maz mnie nigdzie nie zabiera wiec? nawet w walentynki a pozniej ma pretensje ze ja w dzinsach i bluzie chodze...a gdzie mam sie szykowac i odpicowac do marketu na zakupy? bez przesady

Gość nojaaaaaaa
ja swojemu czesto mowie co chce uslyszec... z nimi trzeba jasno:D

Gość sparklingfrost
te slowa mu chyba przez gardlo nie przechodza podobnie jak inne mile i czule ktorych kobieta chcac nie chcac potrzebuje.

Gość nojaaaaaaa
podobnego chlopa mam... mow mu : zapros mnie na walentynki, zapros mnie na dzien kobiet itp ubierz sie wtedy kobieco, jakias sukienka lancuszek:) balsam z drobinkami:P moze pozniej zaskoczy i bedzie bardziej szarmancki, albo powiedz a dla kogo mam sie szykowac jak mnie nigdzie nie zaprosisz, mam po domu chodzic w szpilkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a to mzoe trzeba inaczej... mzoe dla niego...? zeby go zmobilizowac? tak ni z tad ni z owad... z zaskoczenia.. wraca maz z pracy a tu ty.. Piękna! podmalowana, inaczej (ładnie) ubrana.. czekasz na niego z obidem ?:) jak zacznie o co kolwiek pytac, to powiedz ze to dla niego.. i ze jak che to mzoesz wrocic do dzinsów.. :P Zobaczysz ze cie pochwali! jestem pewna :D

Gość nojaaaaaaa
siekierka - dobre:)

Gość nojaaaaaaa
znaczy... skierka heh :D

Gość Żmyja
Twój mąż ma rację mówiąc że robisz z siebie ofiarę. Nie rozumiem po co narzekasz że chodzisz w dresach, skoro jak sama mówisz masz się w co ubrać. Włosy ufarbować też żadna filozofia. Wystarczy chcieć, więc rusz pośladem i nie marudź...

Gość sparklingfrost
on by chcial zebym w najlepszych ciuchach po domu chodzila....w szpilkach kochana hehe dobrze powiedziane:) naprawde nie mam sily ja daje mu wsyztsko a on z siebie nic...nie pochwali nie powie nic milego beznadzieja a ja? mi sie zwyczajnie dla niego nie chce szykowac i chodzic w domu odpicowana...od dawna mnie niegdzie nie zabiera na zakupy chodze sama bo on cierpi na zapaleniepecherza od 2 miesiecy dziewczynki wyobrazacie sobie? on sobie wmawia obloznie chorego i nic nie zalatwi nic! tylko praca sie dla niego liczy a co poza nia to nie wazne....nawet nasze wspolne mieszkanie w ktorym zyjemy kilka lat kupowalm wraz z rodzicami....ja nawet go nie widzialam przed ku;pnem nie mialam prawa glosu....bo i tak rodzice zdecydowali ktorzy zlamanego grosza nie dali na nie:) wyzalilam sie! bo mnie tak wszytsko przytloczylo....

Domyslam sie ze dzieci nei macie.. ? a przepraszam. jezeli moge zapytac jak sie wasz wiek prezentuje ?

Gość sparklingfrost
mam 23 lata on 25 lat dzieci nie mamy

Gość nojaaaaaaa
to rzeczywiscie srednio... ja Ci radze zadbaj o siebie dla siebie, a z facetem szczerze porozmawiaj, bo tak daleko nie zajedziecie:(