Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to sie tak

Nie wiem czy to sie tak nazywa.....zerwanie macicy

Polecane posty

no mnie nigdy dłuzej jak dzien, dwa nie bolało i to nie mocno...takie tam, czasami przy okresie mocniej boli niz po takim sexie.... tylko sie wystraszyłam bo mocno mnie kilka razy....no wiadomo...po wczesniejszym normalnym sexie:(

Gość bądź sobą
acha to mozesz odwolac wizyte to co masz jest normalne :D

wizyty nie odwołam bo u nas w przychodni to sie cięzko dostac a ja musze miec recepte na tabletki a na prywatne wizyty mnie nie stac:( przejde sie i wtedy mnie zbada... moze jedno, ze za mocno a drugie ze porządnie wczoraj zmarzłam w nogi stojąc na przystanku w półbutach , póznym wieczorem :( wiem jedno....mój facet nie liczy sie z moimi obawami czy bołem albo problemami....i nie chodzi m o ostry sex, bo ja tez lubie ale wczoraj chyba przegioł...

Gość zostaw faceta
jak wyzej

Gość Kladziot
Ehh . . Pomimo że mam 14 lat niedawno przeżyłam mój pierwszy raz wiem że trochę za wcześnie ale tak jakoś wyszło . Boli mnie pochwa i odbyt , robiłam to z moim chłopakiem 2 razy w ciągu jednego dnia , poraz pierwszy bolało trochę się wierciłam bo nei mogłam wytrzymać ... Po tym bolało mnie podbrzusze ... Kiedy robiliśmy to poraz drugi też bolało , czy to normalne ? Wstydzę się powiedzieć o tym mojej mamie bo pomyśli że jestem walnięta wstydzę się iśc do ginekologa . Najgorsze jest to że robiliśmy to bez zabezpieczenia , boję się żeby nie zajść w ciąże

Gość Marli89
Do Kladziot: Widze że nie masz pojęcia o seksie a bierzesz sie za robote dzieciaku... Przerażające! Najgorsze jest to że nie zastosowaliście antykoncepcji...totalny brak wyobraźni!!! Zazwyczaj tak jest że pierwszy raz jest bolesny, nie u wszystkich tak jest. To zależy od wielkości i grubości błony dziewiczej i od delikatności partnera. Piszesz że wstydzisz się iść do ginekologa no fakt 14lat i z tymi sprawami do gina... Ale nie wstydziłaś się rozebrac przed chłopakiem i uprawiać z nim seksu??? Nie kochaj sie aż ból minie, glupotą było kochać się drugi raz. Pozdrawiam PS. Świat schodzi na psy...

Gość Kladziot
Jezu.... Ludzie nie piszcie na tych forach, ja npisłam bo miałam problem teraz wszyscy się ze mnie śmieją i dokuczają i piszą jakieś bzdury, miałam prawo to zrobić z kim chce a oni zrobili ze mnie kurwe!! ; /

Gość racja świat schodzi na psy
14-latka, matko... :O to jest w ogóle karalne, seks z osobą małoletnią, czyli poniżej 15 roku życia, jest przestępstwem określonym w art. 200 kodeksu karnego. gratuluję geniuszowi, który Cię wybzykał, jeszcze może pójść siedzieć. jak bym była Twoją matką, to sprawa by się skończyła na komisariacie. 14-letnia dziewczynka i doopy daje za przeproszeniem. żenujące czasy :O

Gość racja świat schodzi na psy
a z tego, że postanowiłaś zajść w ciąże w wieku 14 lat (brak antykoncepcji) wnioskuję, że jesteś dodatkowo upośledzona umysłowo, co zaostrza całą sprawę, bo wykorzystanie biednej niedorozwiniętej podchodzi pewnie pod jeszcze inny parafgraf :P jednym słowem: "gratuluję" (dno i 3 metry mułu).