Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

gdzie...?

Polecane posty

Witajcie, mam powazny problem, otoz chodzi o to ze nie wiem na co mam isc na studia. Zdaje polski podst (probna ok 56%) angielski pdst (69%) geografie podst (67%) na jaki kierunek mnie przyjma? wiem ze wszystko zdaje na poziomie podstawowym i nie mam zadnego przedmiotu dodatkowego.... ale nie smiejcie sie ze mnie tylko naprawde mi poradzcie...

na jakis mało oblegany. np. fizyke albo bibliotekoznawstwo. ale znajac zycie wyladujesz na pedagogice.

heh.. tylko ze w moim przypadku bylo odwrotnie... wybrałam geografie bow iedzialam ze z niczym innym sobie nie poradze... i gdzie ja teraz mam isc?? na co? czy w ogole jest szansa zebym dostala sie na studia dzienne bez dodatkowego przedmiotu i z marmymi procentami z przedmiotow obowiazkowych...?

a czy na pedagogike jest sie ciezko dostac? szczegolnie interesuje mnie UWM....

a moze napiszesz jakie masz predyspozycje, co bys chcial/a studiowac. czy wszystko jedno?

Gość cvfbfdfdfgfg
czy z maturą z wosu polskiego i angielskiego mam szanse dostac sie na kierunek psychologia w biznesie?!?!

przyznam ze wszystko jedno, tylko nic z matematyka... a ta pedagogika chyba nie jest taka zla, co??

Gość upuppupupu
zdaje to samo , tyle samo %, ten sam problem ;/

no własnie.... i co robic....? czy sa szanse na studia dzienne na UWM-ie?? bardzo mi na tym zalezy...

kurcze ale to zadna sztuka dostac sie na studia. nawet dzienne. nawet państwowe. sztuka jest nie wyleciec po 1 semestrze i nie miec roku w plecy. a wiązac sie na 5 lat w cos, z czym nie wiąże sie przyszlosci to głupota. teraz co 3 student to przyszly pedagog. a dzieci rodzi sie coraz mniej. gdzie tu logika?

Gość omfg omfg omfg
JAK MOŻNA NIE WIEDZIEĆ, NA CO SIĘ CHCE IŚĆ NA STUDIA ????? JAK MASZ IŚĆ NA BYLE CO, TO WCALE NIE IDŹ !!!!!!! :o OFIARA LOSU ... :o

czy ktos moze mi pomoc...? czy jest jakas osoba ktora wybiera sie na UWM?

ja myslałam o resocjalizacji, czy ciezko jest sie dostac na ten kierunek?? jakie sa wymagania??

Gość upuppupupu
omfg omfg omfg - co ty pierd.... wyobraz sobie ze wiele osob nie wie gdzie isc na studia!! co w tym dziwnego?! ;| i sam jestes ofiara losu jak masz dolowac innych to spadaj .. ja mysle moze o ukw.. ale tez nie wiem jaki kierunek.. moze geografia ablo cos;)

No własnie zdajemy gegre... tylko co z na zrobimy?? :)

Gość to ci sie przyda
angielski w nauczaniu początkowym - jest potrzebny. Bhp - również

Gość brakkkkk
to smao zdawalam i tez dlatego ze uwazalam ze z niczym sobnie nie poradze. I mialam jeszcze ,mniej procent wiec poszlam na studium 2letnie Niechcialo mi sie isc na studia 5 lat boze!! A zreszta i tak bym sie nie dostala.

Gość to ci sie przyda
resocjalizacja w niczym ci sie nie przyda i trudno znalezc po tym prace. ja pracuje w szkole ( I-III) i wiem ze poszukuja anglistów do 4-6 i do 1-3

Gość omfg omfg omfg
ak się nie wie, gdzie ma się iść na studia, to znaczy, ze należy wziąć łopatę i kopać rowy, bo do niczego innego się nie nadaje i tak was wywalą po 1 semestrze...

Gość to ci sie przyda
nie chciało...

ale na jakie studia poszłas?? czy to moze jakas szkola policealna? Na jaki kierunek... pomoz mi bo ja naprawde nie wiem co mam ze soba zrobic..

Gość upuppupupu
to moze filologia angielska? morQ co o tym myslisz?

upupup--> to chyba nie jest dobry pomysł, az tak pewnie sie nie czuje z tym angielskim...

Gość brakkkkk
Ja na jkie poszlam? To jest studium po tym kiedys jesli zechceszm ozesz zrobic licencjat lub mgr. jesli nie konczysz 2 lata z dyplomem Poszlam na kierunek: masaż już skończyłam mam wlasny salon i teraz "studiuje" drugi kierunek (2lata) zaocznie : pilotowanie wycieczek.

Gość upuppupupu
a moze turystyka i rekreacja?

Aga, dzieki za odpowiedz... ale ja chcialabym isc na 'prawdziwe' studia, bez urazy oczywiscie... tylko nie wiem czy mnie przyjma z moimi wynikami... :(

Gość po tym znajdziesz robote
a moze kurs paznokci?

A jaki to wydzial?? na UWM-ie chyba nie ma tego..

Gość eeeeeeelllllllllllllllllllllll
no z takimi wynikami i jeszcze na poziomie podstawowym to cie raczej nigdzie nie przyjmą :( Chyba ze na jakies "podrzedne" Watpie zebys sie gdzie kolwiek dostala. Na uniwerek na bank zaden cie nie przyjmą