Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość va via

oddalil sie.. a mi tak smutno

Polecane posty

Gość va via

Poznałam go kilka miesięcy temu, nawet nie mineło pól roku .Stał się dla mnie opoką, kimś kto dodawał mi chęci do życia , wiary w lepsze jutro.Był tym pierwszym i jedynym.Wszystko runęło gdy nie spełniłam jego prośby .Nie mógł mnie zrozumieć i odsunął się.Nie odzywa się od paru tygodni.Kiedy niedawno miał urodziny wysłałam mu życzenia, on jednak tylko ograniczył sie do podziękowań.Na tym sie skończyło.Tak bardzo cierpię !Myślałam, że może te życzenia jakoś go zmobilizują, że coś zrobi- odezwie sie bo tak bardzo potrzebuje jego słów, jego bliskości.Strasznie to przeżywam, bo wciąż mam nadzieję.Teraz wiem, że złudną .Już mu nie zależy....

Gość va via
Nie, nie chodziło o przespanie się z nim.On wiedział ze dla mnie to za wcześnie.On chciał żebym podarowała mu swoje zdjęcie w bieliźnie.Ja nie wiedziałam jak na to zareagować i odmówiłam.On tego nie zrozumiał...

Gość to mi smierdzi
o matko- obraził się za zdjęcie, powinnaś mu podziękować, że nie musisz kontaktować się z takim dupkiem o matkooooooooooooooo

Gość maaarrttaaa
a ile Wy macie lat?? Zakrawa mi to na gowniaterie. Zaden dojrzaly, dorosly facet by sie tak nie zachowal

a Ty mialas swieta racje ja jestem w zwiazku od ponad roku i nie mam zamiary dawac mu takich zdjec mam sesje rozbierana ktora on robil ale Tyhc zdjec nie dostanie napewno lepiej dmuchac na zimne

Gość va via
Mam 19 a on 26 lat.Różnica wieku była, ale mi to nie przeszkadzało.Wielkim zaskoczeniem było gdy poprosił mnie o tego typu zdjęcie.Na początku myślałam że żartuje, ale on nie żartował.Skojarzyło mi sie to z innymi facetami napalającymi sie do zdjęcia, może dlatego nie zgodziłam się.Z drugiej strony, nie wiem co by było gdyby dał mi więcej czasu...może wtedy bym się zgodziła.