Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu chodzi

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość o co mu chodzi
No w tym przypadku podał konkretną datę i miejsce spotkania. Nie będę przecież przytaczać naszym rozmów i opisywać dokładnie jak jest, kiedy się widzimy, ale naprawdę bez oporów mogę stwierdzić, że JEST zainteresowany. Tylko czy to chodzi o to, że jednak dalej jest z tą laską, czy może specjalnie gra na zwłokę żebym ja szalała z niepokoju, czy sprawdza mnie, czy czy... :/ Ogółem chodzi mi o to, czy jeśli facet jest zainteresowany, to niekoniecznie musi tak zacząć latać za dziewczyną jak kot z pęcherzem.

to znaczy to nie jest tak, że w takich zachowaniach jest coś złego - flirt jest miły, tyle tylko, że zlależy czego obie strony oczekują jeśli po jakimś tam czasie wyraźnie czuję, że chciałbym się spotykac z facetem, a on wciąz i wciąż mnie adoruje, nie robiąc żadnego konkretnego kroku na przód, to wiadomo, że jes to tylko flirt i nic więcej - jeśli mi to nie odpowiada to nie czekam naiwnie X czasu, tylko się wycofuję (i w takim momencie jest prawdopodobnie autorka topki) jeśli facet widzi, że odbijam piłeczkę mimo tego, że on nie robi nic więcej poza adorowaniem mnie, to trudno mu sie dziwić, że ciągnie to przy nadarzających się okazjach typu impreza - no w końcu po to jest właśnie flirt

Gość o co mu chodzi
"jeśli mi to nie odpowiada to nie czekam naiwnie X czasu, tylko się wycofuję (i w takim momencie jest prawdopodobnie autorka topki)" Tylko, że znamy się dopiero 2,5 tygodnia. Może nie powinnam zbyt wiele wymagać po tak krótkim czasie?

fakt, znacie sie bardzo krótko, chcicaż gdybys go bardzo kręciła, to umówiłby sie z Tobą no ale nic straconego :) W każdym razie według mnie powinnaś po prostu wrzucić na luz, poddaj się sytuacji i wyciągaj z niej to, co najprzyjemniejsze - skoro on Ci się podoba, to sobie w nim flirtuj, miło spędzaj czas przy jakichs tam okazjach i nie nakręcaj się na nic wielkiego. Jeśli coś się wyklaruje, to super, jeśli nie - to drugie super :D

Gość Mort
o co mu chodzi ? Jestem w podobnej sytuacji co Ty...dziwnie podobnej.. skad jestes,jesli moge zapytac ?

Gość o co mu chodzi
Z dolnośląskiego...

Gość Mort
hmm, ja z małopolskiego ;] uff ;] :P

Gość ee...
znowu nie przesaadzajecie jakby ten mail czy gg bylo zbrodnia co to za roznica skype gg czy telefon wazne ze sie odzywa a wy odrazu gg to znaczy ze mu nie zalezy, a czasem jest tak ze nie da rady sie spotkac to niech chociaz to gg jest

Gość ee...
kaldka ale co dla ciebie oznacza ten krok w przod?

o co mu chodzi -----> jeśli mam być szczery to odpuść se go.Facet leci na dwa fronty. Pozaczynał dwie (a może więcej) znajomości i teraz przebiera jak w sklepie z zabawkami. A może z tamtą jest już dłużej i tylko szuka okazji do skoku w bok, oderwania się na chwile od niej. Na twoim miejscu dałbym se z nim siana, pomimo tego, że ci się podoba

Gość o co mu chodzi
Nie, nie jest z nią dłużej..... Znam ludzi z jego pracy, także coś tam wiem.