Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anti

Tzw.przyjaciolka

Polecane posty

Gość bez przyjaciółki
i jeszcze jedno - chłopak mi to powiedział "czy ona chociaż raz sie zapytala czy ja mam problem, kłopot czy coś innego??czy cos zrobila??"..............NIC, dlatego koniec!!!

utfrtdfvbnmjt dziekuje!niestety jestesmy tak skonstruowane ze nie potrafimy zyc bez kolezanek,przyjaciolek.musimy sie komus wygadac i wyzalic. nie mowie ze od tej pory zamkne sie w czterech scianach i z nikim nie bede rozmawiac. tylko bede uwazala na slowa i o czym z kim rozmawiam.chociaz nigdy nie mozesz byc pewna co ta osoba naprawde ukrywa w srodku!!

Gość bez przyjaciółki
jeny jak czytam twoją historię to aż strach ludziom ufać.

bez przyjaciolki wlasnie my takie jestesmy.wchodzimy w tylek tym osoba ktorym nie powinnismy!uwazaj na nia i poprostu daj sobie spokoj!albo po prostu zapytaJ: czy ja Ci sie czasem nie narzucam??? ja tez tej kolezance chcialam pomoc.jak bylo zle z mezem to dzwonilam i kolejny raz wysluchiwalam jakim jest draniem!kupowalam ciuchy bo wiedzialam ze nie ma kasy zeby cokolwiek kupic corce-ktorej mialam byc matka chrzesna-dzeciatko 2 latka -i do tej pory nie ochrzczone bo niby nie maja pieniedzy.,zaprosilam na wakacje z corka nad jezioro i zaplacilam za nia!!a tu takie oskarzenia!?chcialam tylko pomoc.i zeby mi oddali pieniadze!nic wiecej!nigdy juz nie bede samarytanka!nigdy!niech kazdy sobie radzi jak moze.skonczylo sie dzien dziecka!

Gość bez przyjaciółki
mieszakm w małym mieście, przyjdzie taki moment że się przypadkiem spotkamy i się zastanawiam co wtedy, bo nie będę wiedziała co powiedzieć. Nie chcę znowu mówieć "co słychać" :O tobie radzę żebyś sobie dała spokój z nimi, to chyba najlepsze rozwiązanie.Za dobra chyba byłaś.

teraz juz wiem ze bylam za dobra :) ja tez sie zastanawiam co bedzie jak ich kiedys spotkam,pomimo tego ze jestemy obie w innych krajach wiem ze tak naprawde swiat jest maly i wczesniej czy pozniej sie spotkamy.wiesz co zrobie?jej nic nie powiem.ale jej mezowi napluje w twarz!doslownie!podejde i mu plune! zastanawiam sie tez nad tym co bede mowic naszym wspolnym znajomym jak beda o nia pytac.chyba mam pomysl,bede mowic ze nie znam kogos takiego i nigdy nie znalam i nie wiem o kim mowia.a jak chca wiedziec dlaczego to niech sie zapytaja samej zainteresowanej!i wszystko!nie bede sie rozczulac-mam nadzieje ze mi sie uda moj plan :)) Na Twoim miejscu bym udawala ze jej nie widze,a jak zagada do Ciebie to udaj zaskoczona i powiedz : ooo!nie zauwazylam Cie!co slychac??

Gość acha
I jak?? rozwiazala sie sprawa z "przyjaciolmi"??? :)