Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igna

NOVYNETTE

Polecane posty

Gość igna

Hej :). Niedługo zacznę brać te tabletki, bo na razie czekam do 10 na okres :). I mam kilka pytań. A więc czy przytyłyście? Czy urosły wam piersi? Jak z cerą? I ile zapłaciłyście za opakowanie? Ja dałam 33 zł i czytam, że niektóre z wam dały 24 zł.. aż jestem na siebie wściekła, że zamiast się rozejrzeć po innych aptekach, to kupiłam od razu w tej jednej :/

Gość kasiabbb123
Ja nie przytyłam wcale ale za to piersi mi urosły:):) dawałąm za opakowanie 28 zł i jestem z nich bardzo zadowolona!!!!

Gość con
piersi lekko urosly odnosze wrazenie ze cera sie pogorszyla :/ najgorsza jest suchosc w pochwie. ale poza tym jest ok. jeszcze testuje skutecznosc, bo zazywam pierwszy miesiac. testuje rowniez wlasna adaptacyjnosc do tabletek anty; bo powiedziec, ze jestem nieodpowiedzialna, to za duzo, za to czepiaja sie mnie nietypowe sytuacje, o ktorych nie wspomniano na ulotkach :/ pozdrawiam i zycze szczescia ;)

witam ja bralam novynette przez pół roku i powiedzialam sobie ze nigdy tabletek brac nie bede...bo: suchosc w pochwie to podstawa zmiany nastroju okropnie...az wyladowalam u psychologa:( przytylam 10kg bo mialam zwiekszony apetyt piersi urosly ale minimalnie i ogolnie slabo sie czulam a jak odstawilam to wszsytko minelo oporcz wagi z ktora zaczelam walczyc teraz:)