Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra.....

nie rozumiem fenomenu naszej klasy

Polecane posty

Gość sandra.....

:O i tej całej galerii

Gość Laliitaaaa
ja tez, umieszczaja tam swoje foty a potem te foty sa u nas na kafe.dzisaj juz chyba ze 3 topiki byly ze zdjeciami z naszej klasy

Gość viola_2
za rok juz pewnie sie znudzi

tak jak z big brotherem......ludzie chca zaistniec ;) nie musza sie martwić o eliminacje a ze czasem robią z siebie posmiewisko to dla nich nie ma znaczenia...nawet nie zdaja sobie z tego sprawy

Gość dla mnie miec tam konto
to obciach

Ja miałam profil na n-k, ale go skasowałam. Nawiązałam już kontakt z osobami, z którymi chciałam, a poza tym zaczęło mnie denerwować, że zapraszają mnie do znajomych ludzie, których albo w ogóle nie znam, albo tylko z widzenia, a nawet trafił się osobnik, który powiedział mi kiedyś, że traktuje mnie jak swojego wroga:o Poza tym w pewnym momencie odkryłam, że pod moim zdjęciem jest mnóstwo komentarzy od obcych facetów, którzy zachwycali się moją "urodą" (zdjęcie miałam tylko jedno i raczej normalne, nie w bikini czy w krótkiej kiecce), a ja nawet nie zwróciłam uwagi, że nie zablokowałam możliwości takiego komentowania.

a ja rozumiem, ale wśród ludzi którzy naprawdę dawno ukończyli szkołę. Ale nie rozumiem po co takie "szalone 15-stki" zakładają tam konta i wstawiają jakieś żałosne zdjęcia. Mają swoich znajomych na co dzień i nie rozumiem, dlaczego z fajnego portalu zrobiła się druga fotka.pl :O ja nie mam tam konta, kiedyś założyłam na kilka dni żeby skontaktować się z koleżanką która mieszka za granicą i później skasowałam (właśnie dlatego, że całkiem niedawno skończyłam liceum i utrzymuję kontakt z tymi osobami, z którymi chcę)...