Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Piję, bo nie mam dziewczyny ! długie

Polecane posty

Gdy ktoś sie mnie pyta, czemu piję, czemu np lubię wypić piwo wieczorem albo nawalić sie wódką, odp jest prosta, alkohol doskonale zagłusza brak kobiety i głod emocjonalny. Teraz patrze na zdjecioa mojej byłej i mojego sasiada-frajera, i poraża mnie to ich szczescie :/. Nigdy nie bede już chyba szcześliwy a wiec w sobote znów się upiję..i tak w kółko, boje sie,że przez ten brak dziewczyny zrobi sie ze mnie w perspektywie czasu jakiś alkoholik , dobrze,że mam jesczze jedno uazaleznienie ktore absolutnie nie dzie w parze z wódką..jazda samochodem ! ale gdy nie mam na paliwo żeby pojechać gdzieś i coś pozwiedzać to ..do monop;olowego marsz ! Gdzie można poznać jesczze normlane dziewczyny ? napewno nie na studiach, w pubach albo dyskotekach ( do pubow nie uczeszczzam, chyba że raz na ruski rok, bo nie mam z kim zreszta musze na uczelnie w tym roku dojezdzac, 50 km dziennie,w dyskotekach jakoś poza gadką niezobowiazujaca raz , nie udalo mi sie nić poderwać, na uczelni laski są niestety wiekszość jest zbyt piekna zebym mogl z nimi być , albo w druga strone- sa takie ktore wogole mnie nie pociagaja) ! w ogole mam przsrane u kobiet i już . a genow sie nie wybi9era i to nie moja wina,że jestem facetem typu ,,misiek\'\' a nie chuderlakiem ew przypakowanym karczydłem ! A tacy teraz w modzie ! i dlatego bede pił dalej, bo poza nauka i jazda samochodem,i ogladaniem dobrych filmów..kocham kino.. jest to jedyne zajecie ktore odciaga mnie od mysli,że moje życie osobiste jest i pozostanie już przekichane. Mialem kiedys, dziewczyne bylo cudownie ale pozniej mnie skrzywidzila bardzo, zdradzajac 2 razy ale nie moge o niej zapomnieć, sni mi sie po nocach i ona i on .Jedyne gdzie moge poznać kolejną to sieć (tak jak poprzednia), albo chyba cud sprawi,że na przelotce albo na spacerze po obcym miescie (o tak wpadniemy na siebie w parku, wywiaze sie rozmowa itp) ale im wiecej zakochanych par widze tym mniej wydaje mi sie to realne :(. Wczoraj pojechalem sobie sam, do Elbląga...a potem do Tolkmicka na wycieczke, widok elblaga w nocy albo zachodu slonca w tamtym miejscu to coś przepieknego,ale niestey nie mam aż tyle kasy, zeby sobie co dzien takie wycieczki robić...dziś szara rzeczywistosc, i chore mysli wracaja, wiekszosc moich przyjaciol studiuje w maistach oddalonych ode mnie o 200 km !! jestem sam jak ten glupi kolek i przez to jesczze bardziej brak mi dziewczyny.i znow ..butelka, i tak w kółko..czasami to mysle, czy ze soba po prostu nie skonczyc bo jaki jest sens dalej ciagnac ten beznadziejny żywot...nic sie nie zmieni, bo niby jakim cudem, co milosć z nieb ami spadnie..bujdy..czuje sie facetem drugiej kategorii, osttanio walcze ze soba czy nie isc na dziwki, bo chociaz zeby doswiadczenia seksualnego nie stracić..marne bo marne ale było, a teraz wogole nie ma..ale boje sie choroby jakiejś..po prostu moje życie osiagnelo chyba tzw zcarny punkt...po co ciagnac to dalej, dojda potem tylko problemy z robotą, docinki kolegow z pracy,,o a co ty nadal sam\'\' albo dolowanie sie ze ,,inni maja rodziny a ja nie\'\'..po co mi to... poznalem po rozstaniu z była na necie pare dziewczyn , z jedna nawet sie spotkalem, ale wogole nie zaiskrzylo, jednak mowia, ze kocha sie w życiu tlyko raz...widocznie tamta była ta własciwa, a przyjaciel moj spieprzyl mi to sczescie i to 2 razy, bo gdyby nie on nawet jesli obydwoje bylismy bez winy moze bysmy razem wszytsko odbudowali, ale nie udalo sie, bo on sie wtracil ! na dodatek mieszkamy po sasiedzku i wiem czy predzej czy pozniej zobacze ją tu z nim..i znow bedzie mi zle, znow wroca wspomnienia, dolowanie sie itp.. a nigdy nie zapomne jescze tego bólu w sercu jaki prezywalem gdy mnie rzucila.za 1szym a potem za 2 gim razem, tego sie nie da opisac, a z kazdym kolejnym samotnym miesiacem tlyko rosnie we mnie frustracja i ten ból tez zcasem sie odzywa...szkoda że w zyciu sie juz wiecej nie zakocham tak jak w tamtej..do szalenstwa i całym soba,zadna mi tak w glowie nie zawróci..wszystko bedzie takie sztuczne, albo pewnie wymuszone,chcila;bym być optymista ale ten caly syf co mnie dookoła otacza nie pozwala na to, widze przyszlosc w czarnych barwach ! czasami mysle, ze lepiej byloby jak bym zginal w wypadku samochodowym , pare osob nawet by sie chyba ucieszylo z tego powodu, po co życ wiedzac,że nic dobrego w zyciu czlowieka już nie spotka, ze zawsze juz z zazdroscia bedzie patrzyl na zakochane pary..a po powrocie do domu, jechal samochodem w nocy mazrac o wielkiej kilosci albo chlejac w domu ze lzami w oczach i rozpamietujac ,,jak to bylo ze sie mkialo kochana osobe..\'\'\' eh skoncze już bo to co mailem wyrzucić z siebie to wyrzucilem, jak chcecie to komentujcie

Gość ////Marta////
Nie możesz tego streścić?

Gość 000la
Naukowo zostało udowodnione że alkohol pogłebia smutek, a nie go niweluje. Skąd jesteś, wujek?

no to streszczam ! Piję, bo nie mam dziewczyny od 4 miesiecy jedna bardzo kochalem i nie moge o niej zapomnieć, ale ona 2 razy zdradzila mnie z moim najlepszym kumplem! Do pubów noie chodze bo nie mam z kim (przyjaciele moi studiuje wiekszosc daleko od emnie), jedyne co mi sprawia przyjemnosc to jazda na wycieczki autem ..a jak nie ma kasy to pije...zeby nie myslec o tym, ze jestem sam ! na uczelni widokow na dziewczyne brak ! wiekszosc ma chlopakow od dawna albo nie szukaja nikogo ! a na wycieczakch nie mohe zadnej jakos spotkac. a spotkania z neta...nie chca iskrzyc jakos :/ jest benzadziejnie wmoim zyciu sercowym i czuje, ze nic nigdy sie nie zmieni !

Gość air4one
powinienes ja znienawidzic, a jesli czytasz regularnie kafe i dobrz eobserwujesz otoczenie, masz szanse jesli nie znienawidzic reszty dziewczyn, to przynajmniej nabrac dystansu do nich i do tych spraw. ja tak zrobilem :)

Gość wujek jak się będziesz nad
sobą użalał, to nikogo więcej nie znajdziesz !! z twojej wypowiedzi przebijają frustracja, kompleksy, poczucie wartości równe zeru ...

ja jestem z Łodzi. @AIR nienawidzieć ? ja jej własnie nienawidze z ato,że mnie tak potraktowala ale dobre chwile też sie pamieta..i one niestety bardzo bolą :( a jak mam nabrać dystansu do tego.. czasem sie udaje na krotka mete jednak (czyli do zobaczenia X parek zakochanych na ulicy) a idzie wiosna i bedzie jeszcze gorzej..jak tu żyć ?

bo tak sie czuje ! kompletnym zerem frustratem i bez widoków na jaka kolwiek, z tymi co sie spotkalem z nimi, to nie jeczalem im, nie narzekalem bylem cieszacym sie z zycia czlowiekkiem, i co nie zaiskrzylo...chcialem sie na sile zakochac w lasce styarszej ode mnie o 8 lat, kompletnie nie pociagjacej mnie fizycznie tez sie nie udalo..ja nie mam szans chyba na fajna dziewczyne !!! a moj przyjaciel smieje sie w kolak...ze on ma dziewczyne i jest happy a ja tylko laze ze spuszczonym lbem po osiedlu.. :/ to jak sie mam czuć

Gość Anonimowy list
nie szukaj---daj sie komuś odnależć.

no wlocze sie po calej polsce, nocami i dniami tez..ale jakos nikt mnie odnalezc nie chce :/ wczoraj np usiadlem sobie na lawce w malborku i czekalem moze jakas podejdzie , kolo zamku..ale same parki tlyko.. :/ jedni mowia ze szukaj drudzy ze nie, metlik juz mam

Gość wujku ja bym była zainteresowa
na samym opisem, ale błagam, nie jęcz :O

Gość Anonimowy list
:O wiesz idz spać,bo na kacu żadna na pewno nie podejdzie.

i wlocze sie autem wiec na spacery tez trzezwy chodze ! a pije na tym paskudnym osiedlu ! gdzie szaro buro ponuro i kupa blokerosow...

Gość 000la
wujek, chcesz to możemy się spotkać, tylko że mieszkam od Ciebie jakieś 200 km

moja poprzednia mieszkala ode mnie 250 i dawalem rade tydzien w tydzien wiec na spotkanie odleglosc roli nie gra

Gość samotna i opuszczona
w sumie czuje sie tak samo jak Ty... kochałam kiedys do szaleństwa i teraz strasznie sie dołuję jak widze byłego z inna:( strasznie mi brakuje sie do kogos wieczorami poprzytulac pogadac nawet juz nie chodzi o sex ale kochać kogos... i tak samo jak Ty boje sie ze to juz sie nie stanie kochałam go naparawde całym sercem i teraz jeszcze za nim tesknie:(

Gość Anonimowy list
Tak to wina wódki.Chyba :O

samotna i opuszczona, doskonale Cie rozumiem, bo sam też jednak czasem za byłą tesknie :(, i tesknie za tym,żeby właśnie kochać kogoś i być kochanym... p.s skad jestes ?

pewnie,że zamiast smakować wodke albo browara to wolalbym smakować ust ukochanej kobiety ale przeciez jej sobie nie wyczaruje :(:(

" Być może żadna dziewczyna się we mnie nie zakocha ale ja nie chciałbym umrzeć nie pomacawszy kobiety " i pierwsza i druga część Twojego zdania są bardzo prawdopodobne :P konkluzja - idź na dziwki!! :P