Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Piję, bo nie mam dziewczyny ! długie

Polecane posty

Hagun, to tylko w romansach (i to zupełnie kiepskich) następnego dnia PO bije z człowieka jakaś tam aura dostrzegalna dla wszystkich :D:D:D

Kiedyś ktoś na kafe zapytał: jakie to uczucie, dotknąć waginy? i odpowiedź: to tak jakbyś konia karmił cukrem :classic_cool: przejdź się do okolicznej stadniny ;)

" Nie mam kumpli więc nie ma obawy" ale ona moze mieć, a przy Twojej kozackiej postawie Tomku, to raczej wklep masz gwarantowany :P

"Macanie i podniecanie!! pomocy Mam taki problem siedze z koleżanka(która znam 6 lat) z ławce i jak czasami jej sie nudzi to albo maca moje udo albo wkłada rekę do kieszeni i mni emaca moim .... wszytko by tylko mnie podniecić i żeby mi stanoł lub jak siedze na ławce wszkole to ona siada mi miedzy nogi i kreci tyłkiem tak by mi stanoł jak stanie to jest zadowolona!!! co to może oznaczać?? pomocyyyyy nadmienie że mamy po 15 lat :D" Tam zadaj pytanie, to Ci wytłumaczą ;) http://odpowiedz.pl/33705/33705/Macanie-i-podniecanie-pomocy.html

Posuwanie w toalecie na dyskotece, to już wyższa szkoła jazdy :classic_cool:

Gość vvvvv
hulaj dusza, piekła nie ma :P

Gość vlk
Przywiązujesz zbyt duża wagę do tak banalnych czynności. Jeśli chcesz iść do nieba może po prostu spróbuj być dobry? Nie sądzę, żeby ktoś, kto zarządza zaświatami patrzył krzywo na brak macanek w życiu. Z pewnością ma doczynienia z większymi zboczeniami.

Vlk :) Nie każdy ma tak mikre potrzeby jak Ty :P Dla niektórych pomacanie jest celem w życiu, dla innego ujrzenie pępka żony gliniarza :D:D:D

Przytulenie,by poczuć bliskość drugiej osoby--to nie macanie.Macanie to potrzeba zaspokojenia instynktów,lub zagłuszenie samotności.Sam zdecyduj czego szukasz i chcesz.

Wmawiaj sobie tak dalej :O Nie cierpie słabeuszy facetów ktorzy sie nad sobą użalają.Chcesz macać z % ???Jak Ci sie lepiej zrobi to tak zrób.Zmień stopke bo obłuda tea mnie wkurza.

Gość vlk
Hagun Chatich , ty przecież na tańce chodzisz. Tam sobie nie możesz pomacać?

Gość vvvvv
Nie musisz nadawać dziewczynom jakiegoś symbolicznego znaczenia. To są ludzie, tak jak my. Jeśli znajdziesz z jakąś wspólny język, to nawet nie musisz być atrakcyjny. Niezbadane są gusta kobiece :P