Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana28..

mam wielki tyłek

Polecane posty

Gość Diana28..

Cześć , mam na imie Diana , moim problemem są moje wielkie ,odstające i do niczego nie pasujące cztery litery... Może to banalne ale mam z tym coraz większy problem.Mam 28 lat, nie urodziłam jeszcze dziecka , boje sie pomyslec co bedzie gdy stuknie mi 40-stka.Nie mieszcze sie w żadne spodnie, zadna sukienke w \"normalnych\" rozmiarach.W pasie jestem jak osa w porównaniu z biodrami prawie 72/112 cm !! Jestem dość wysoka 179 cm..ale mój tyłek od wakacji urósł 3 cm i co rano w dzinsy wbijam sie kilka minut Czy któras z was zna jakies metody pozbycia sie takiego balastu..? Gdy ide ...ON..idzie za mna - takie mam wrażenie..do tego kołysze sie we wszystkie strony... :( Prosze nie odsyłajcie mnie na strony i poradniki fitness.Nie mam cellulitu,on jest poprostu jak piłka - dziwne ale nie wyczywam tam jakiegos specjalnego sadełka ..Nie wiem w czym problem.Dieta u mnie w miare - nie objadam sie zadnymi słodyczami czy jakies tam. Czy któras z was ma podobny problem ? zrozpaczona

typ tyłka-gruszka bądź jabłko... ewentualne odmiany...pęknięta śliwka bądź obite jabłko :) GłOWA DO GóRY NA PEWNO NIE JEST TAK źLE JAK MYŚLISZ 🌻

Gość wiesz co Diana28
Podobno za czasów hrabiostwa i dziedziców takie silne panny na przodku pracowały przy zbieraniu i młóceniu zboża , wiesz jak jest, skoro się zaniedbałaś w wieku 18 lat i obżerałaś się czipsami na okrągło to teraz masz problem ale mam również dobrą wiadomość, że zawsze możesz być pomocnikiem drwala :)

Gość Diana28..
bardzo śmieszne .. ja sie nie obżeram chipsami czy jak tam to nazwałeś .Po prostu rośnie jak na drożdzach i tyle - w pasie nie mam nawet fałdki...

Gość Heniofanatyk
Hej.. wiec wyglądasz jak Alexis Texas , mniam mniam uwielbiam takie babki

Gość igła3332
Sadze ze to genetyczne.Kobieta ma figure klepsydry im większa ta róznica tym lepiej wykontrastowana jest wąska talia.No , u Ciebie to duża różnica , ja tam Tobie zazdroszcze bo ja jestem płaska jak deska :(

Gość Diana28..
Gdyby ktoś pytał to moje śniadanie składa się z 15 jajek z szynką, popijam to wiadrem kakao i zagryzam tabliczką czekolady (czekolada - czytałam w tinie że zdrowo zejść czekolade, jem kilka dziennie bo zdrowie to podstawa). Okej potem na obiad lubie dobrze zjeść, najlepiej mięso wołowe z kartoflami. Na kolacje lekkie przekąski czyli schabowy, do tego polewa ze smalcu. Doradźcie