Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laut Chicane

Mam wielka słabość do Włochów kto jeszcze?

Polecane posty

No wiesz oni byli dumni ze nie marnuja rzeczy :D na szczescie ja tam tylko spalam bo inaczej to bym oszalala jakbym miala tam wiecej czasu spedzac.... Takze do wloch wroce moze za pare lat na sloneczne wakacje.... nie chce miec nic innego wspolnego z tym krajem i ludzmi :P mam nadzieje ze Tobie sie bardziej poszczesci ;)

Gość polka_________________
Obejrzałam zdjęcia. Jezuuu.....jak można mieszkać w takim chlewie ????!!!! A tak poza tym, to Włosi, to \"przerost formy nad treścią\". Najbardziej są zauroczeni sami sobą. Kobieta - owszem, ale tylko w celu ...:O Nie lubię takiego typu facetów....

Gość gosiaaaaczekk
no a jaka moglam miec prace..zbieralam truskawki..zreszta juz wiecej nie bede tak pracowac bo organizm zaczyna prostestowac mimo ze spedzilam tak tylko 2 sezony i to po 2 miechy! Włoskiego nie znalam ale znalam hiszpanski i niemiecki i w tym jezyku z nimi rozmawialam..ja bylam wtedy po rozstaniu z facetem i nie mialam ochoty na cokolwiek a tymbardziej na Włocha..i to starszego..nie powiem zadbany i szalenie przystojny no ale co z tego?natarczywy okropnie im bardziej bylam nieodstepna i chlodna tym bardziej mi spokoju nie dawal..najlepsze to to ze jednej z bab ktora pracowala ze mna on sie podobal i chciala mi ona oczy wydrapac ze ona za mna lata..a co ja winna...Polki za granica sa pojebane:/

Gość PANDY
Nie looknęłam jeszcze na foto, ale sobie wyobrażam. Podam fajny przykład. Mam zdjęcia z PL, zrobione w moim domu. Kiedy zdarzało mi się je pokazywać komuś we Włoszech, np w pracy, to z rozdziawionymi gębami pytali: a gdzie robiłaś te zdjęcia? coooooo? w Polsceeeee? Chatka w PL very cool: urządzona ze smakiem, kominek, drewniana podłoga /to ich tak dziwiło, ile to kosztuje zrobienie takiej podłogi, ło matko..!/ itd. Nie mogli się nadziwić, że my, "ze wschodu" tak mieszkamy. Ale porażka! :-0

pandy u mnie bylo tak samo!!! jak kolega zobaczyl parkiet to malo co nie zemdlal u nich parkiet jest szalenie drogi

Gość PANDY
:-D Laut Chicane..podobnie było, jak widzieli moje zdjęcia z Wrocławia i Krakowa. Che belloooooo! Mamy naprawdę piękne miasta, a oni pewnie spodziewali się zobaczyć zgliszcza z okresu ucisku socjalistycznego :-0

Gość gosiaaaaczekk
nie sa zaciekawi szczerze powiedziwszy takie narcyzki:D

Gość sarah.h
Wlosi? Nigdy w zyciu:O Po tygodniu wyznaja ci milosc, a chodzi im tylko o zaciagniecie kobiety do lozka. Ich filozofia zycia to: jesc i bawic sie dobrze, zero samorozwoju, o nauce jezykow obcych nie wspominajac. Zdrada to dla nich chleb powszedni. Pamietajcie dziewczyny, kazdy Wloch potrafi czarowac i sprawiac, ze kobieta czuje sie wyjatowa i mysli, ze spotkala wlasnie swoja wielka milosc, ale to tylko taka gierka. W ciagu roku pobytu we Wloszech dozgonna milosc wyznalo mi z 8 Wlochow i byli to niby powazni ludzie, zenada kompletna:O

No przeciez jeden tam ma napisane nobodys perfect :D wiec co narzekasz :P LOL :D kurcze juz pozapominalam jacy sa dzieki za te zdjecia :D moze te wakacje szybciej beda bo musze sie znow z nich posmiac :P ale cos czuje ze moj facet by tam nerwowo nie wytrzymal :D

Gość gosiaaaaczekk
wiecie co..ja spedzilam troszke czasu w hiszpanii i we wloszech tez i naprawde nie raz dostalam kopa od naszych polskich drani ale starsznie tesknilam z naszymi facetami..poludniowcy wydawali mi sie tacy plytccy i sztuczni:/w PL zdarzalo mi sie samej zabiegac o faceta a tam wszyscy na rekach by mnie nosili..moze gdybym mieszkala na stale moje zdanie bylo by inne...ale w trakcie mojego pobytu zamast zachwytu do niech czulam niesmak..w przeciwienstwie do wspolpracowniczek ktorym na sam widok oplonych poludniowych cial majtki spadaly:/

Ja do wloch wybieram sie we wrzesniu przezyje to jeszcze raz!:P Pomaranczko juz nie bede pisala dlaczego m a tam napisane noBODY is PERFECT

mi koleznka opowiadala jak byla we wloszech faceci byli arogantccy potrafili jej wlozyc jezyk do ucha gdy szla albo klepnac po tylku.Bardzo zalila sie ze tak naprawde nie mogla sie ich pozbyc i wakacje zmienily sie w meke

Gość gosiaaaaczekk
no wiecie kobiety w koncu jestesmy najpiekniesze wiec nie moga od nas oderwac sepy ani oczu ani rąk ani nawet języka o pałce nie wspominając:D:P

a jan ie wiem czy oni tak tylko do polek moze do wszystkich kobietek nie wloszek tak sie zachowuje i jeszcze sie zastanawiam czy wlochom opini nie psuja albanczycy oni to sa dopiro ziolka eh..

Gość PANDY
Oh dio..! Z tych zdjęć, daję wam słowo, to jakbym mojego Maxa neapolitańca widziała! Dokładnie taki typ! l myślał o sobie, że jest ósmym cudem świata! Ten sam styl: szczupły, ale dość wyrzeźbione mięśnie, ciuchy jakiejś tam marki, te typowe okulary. Co drugi taki jest we Włoszech. Ale mnie nie powalił, ja jestem z polish old school, jeśli chodzi o facetów. Tak więc, skoro w PL miałam gościa prawie identycznego jak Kurt Cobain, który słuchał i grunge i dark, to nie powali mnie na kolana taki w stylu Maxa, choć, no cóż, z Maxem byłam rok /sex był naprawde nieziemski/ ;-)

hehehe powyzsza wypowiedz przypomniala mi o tzw.rekwizytach kazdego wlocha:D mianowicie okulary pilotki ubrania konieczie firmowe z w miare duzym napisen np D&G obciskowe koszulki spodnie spuszczone i machajace raczki eh eh i juz mysla ze sa boscy

Gość PANDY
Tja.. Dokładnie! A D&G, Armani, Cavalli, zakupione często na mercato od extracomunitari negri, produkty made in china :-D

Gość genuagirl
Jak dziewczyna jest typem pustej blondlasi, to z Wlochem sie swietnie dogada. Intelektualistki raczej nie znajda w tym kraju partnera...

Gość PANDY
Generalizowanie. Ja chyba jestem już skazana na blond, a głupim pustakiem nie jestem. A oprócz intelektualnych gadek, od czasu do czasu potrzebne jest też coś skrajnie durnowatego. To tak, jakby błyskotliwej inteligencji brakowało czasem zwykłej mądrości. To o moim mózgu :-D. lmportante l'equilibrio! ;-)

Gość genuagirl
Fajnie jest umiec sie bawic, ale jezeli zycie wypelnione jest tylko zabwa, jedzeniem i praca, w ktorej albo czeka sie na lunch albo na koniec pracy, to staje sie nudne...

\"Jak dziewczyna jest typem pustej blondlasi, to z Wlochem sie swietnie dogada. Intelektualistki raczej nie znajda w tym kraju partnera...\"to takie glupie uogulnianie .Pomysl czy cale wlochy sa pelne \"pustych blondynek\" przeciez wszedzie sa i ci przez ciebie nazwani intelektualisci i troszke mniej intelektualni a jakos i ci wiecej intelektualni maja we wloszech partnerow i mezow.Madrosc przychodzi z wiekiem.