Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gackowata

przed facetem warto a nawet trzeba miec swoje sekreciki!!

Polecane posty

moja znajoma wszystko doslownie wszystko sypie swojemu chlopakowi....jak dlamnie to troche nie tego ... jak myslicie ????

Gość Również tak
uważam. ;)

jasne, że trzeba i oni pewnie też mają swoje sekreciki

No to chyba normalne że wszystkiego się nie mówi :)Zresztą nie tylko facetowi .Nawet najlepszej przyjaciółce nie powiesz wszystkiego ......

Gość nojaaaaaaaaaaaaa
ja swojemu mowie wszytsko, kurcze czas to zmienia! ale ze mnie straszna papla jest i nie umiem nie mowic:P

Gość myślę jak facet
A czy facet też powinien mieć przed swoją kobietą sekreciki ? (np sex na boku albo ile zarabia)

sekrety badz i tez sprawy codzienne jak ...ile herbatek dzisiaj wypilam i ile bakow puscilam .. moja znajoma mowi wszysciuchno ...to mnie by przerazilo jako faceta ...

Gość nojaaaaaaaaaaaaa
nie no, o bakach to my nie rozmawiamy:P

Gość nigdyniepowiem
tez mam sekret.... moj facet nie wie ze kiedys siedzialam 4 miesiace w areszcie sledczym ;) wiem ze jakby mu powiedziala to by mnie nie zostawil ale nie chce do tego wraca wiec wole milczec...

Ja mojemu facetowi nic nie mówię, sprawy moich przyjaciół to ich sprawy a jeśli mi coś mówią to nie po to żebym to później głosiła jak plotkę dnia... A co do innych spraw to jednak chyba czasem sam by wolał niektórych rzeczy o mnie nie wiedzieć hah:D Za to sekrecików nie mam przed najlepszą przyjaciółką, niby nie ma osoby, której wyznasz o sobie wszystko, a jednak! nie ma takiej rzeczy, o której ona nie wie i tyle:)