Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna z wyboru

związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość samotna z wyboru

Co myślicie o związku ze starszym mężczyzną? Jakie są plusy i minusy bycia razem? Zaznaczam, że różnica wieku to 11 lat ( 22 i 33).

plusy są takie że facet ma taki sam poziom intelektualny jak Ty. wszyscy wiedzą że kolesie dojrzewają duuuuużo wolniej. 11 lat to idealna różnica. nawet 10 lat temu byliście pewnie na podobnym poziomie :p :D:D

Gość tak to normalne
hmm a wiesz co... rożni eto bywa... byłam z facetem 15 lat starszym...zerwałam...ciągła zazdrość i wyrzuty mnie doprowadziły do tego... teraz mam faceta młodszego o rok i on jest dojrzajszy od tamtego...

Gość bez przesady az tak wolno
nie dojrzewaja. moj maz na 29 lat i jest powaznym facetem. ja mam 27 i nie uwazam zeby byl mniej dojrzaly:) jest bardzo odpowiedzialny i ma glowe na karku. a Ty autorko mysle ze jesli facet jest ok to mozesz smialo sie z nim wiazac;) powodzenia. mysle ze w tej sytuacji powinnas przyjrzec sie czy nie probuje toba manipulowac. jakby nie bylo facet 33letni juz troche przezyl, a ty jestes jeszcze mloda dziewczyna. ale jesli gosciu jest ok to wchodz w to jak najbardziej. acha moze chciec sie szybko zenic, no chyba ze to koles z gatunku tych ktorzy nigdy nie dojrzewaja i dlatego jest kawalerem.

Gość bez przesady az tak wolno
ale nie sugeruj sie zbyt mocno tym co napisalam. po prostu warto mysle wziac to pod uwage. a to jaki jest to sama wiesz najlepiej. jesli sie ludzie kochaja i wiele ich laczy to roznica wieku nie ma znaczenia.

wchodząc na topik \"związek ze starszym mężczyzną\" nie spodziewałam się 33 latka :D

gackowata my się coś dzisiaj snujemy za sobą :P

Gość sarah.h
Problem polega nie na twojej ewentualnej niedojrzalosci, tylko jego. 33 latek interesujacy sie 22 latka mysli raczej o seksie, a nie pokrewienstwie dusz, ze tak powiem...

frk zmieniłbyś podejście gdyby to męzczyna był młodszy od kobiety o 11 lat;)

gackowata ---> sie okaże :P \" 12:52 sarah.h Problem polega nie na twojej ewentualnej niedojrzalosci, tylko jego. 33 latek interesujacy sie 22 latka mysli raczej o seksie, a nie pokrewienstwie dusz, ze tak powiem...\" tak, a 23 latek myśli o pokrewieństwie dusz :D

Ja jestem w związku ze starszym facetem :) i całkiem sobie to chwalę :) różnica wieku u nas to 18 latek

Gdyby mężczyzna był młodszy, jasne że to inna sytacja.

u mnie rekordem było 5 lat (on młodszy),żadnych większych różnic w porównaniu z rówieśnikami :)

Gość Aneczka86
Ja jestem z facetem 10 lat starszym. Ja mam 22 on 32. Od miesiąca mieszkamy razem i jest bosko. Faktem jest ze jemu juz po głowie chodzi ślub,a w siódmym niebie byłby gdybym zaszła w ciąże. No ale to własnie kwestia różnicy wieku. Ale świetnie się dogadujemy i niewyobrażam soobie np związku z kolesiem w moim wieku.

Gość im młodsza kobieta
tym łatwiejsza do wyrwania :) :P:P

meaaa A dlaczego tylko o seksie ? ? Co za brednie. I obłuda. Wystarczy wejsć na topik 30-tek. Mnóstwo topików o związku z młodszym męższczyzną. I to niby ma być ok. A w realnym życiou najwiecej jest związków z przewagą wiekową męższczyzny. Na drugim miejscu są związki rówieśników a na trzecim takie że to ona jest starsza.

11 - lat, trochę sporo. Taka 18-ka ma dużo czasu. Inaczej może podchodzić do różnych spraw. Ale np tak o 6-8 lat młodsza to byłoby super :) i takją mieć żonę

Gość Ja mam 19 lat a mój
facet ma 31 lat. Jestesmy ze soba 1,5 roku i nie wyobrazamy sobie zycia z kims innym! Nie myslcie ze jesli facet jest z "młódką" to chodzi mu tylko o sex..kuźwa bez przesady...;/ Widac wiekszosc na takich trafiała.

\" 13:17 facet78 meaaa A dlaczego tylko o seksie ? ? Co za brednie. I obłuda. Wystarczy wejsć na topik 30-tek. Mnóstwo topików o związku z młodszym męższczyzną. I to niby ma być ok. \" Facet78 - ja cytowałam wcześniejszą wypowiedź

Gość daj_szanse
ja mam 23 lata i moj narzeczony jest starszy ode mnie o 12 lat i 9 mies i do tego nie z naszego kraju (z Azji) :) cud miod, nie zamienie na zadnego innego.

Gość hadwao
U mnie w pracy 30latkowie umawiaja sie z 20stkami i robia konkursy, ktora szybciej da dupy...

Ja się nie wypowiadam co lepsze co gorsze ale ponoć jeśli dla kobiet istotny jest sex to 35- latka idealnie pasuje pod względem temperamentu do 25- latka i to nie mój wymysł. Choć do 35 mi daleko potwierdzam ten wiele znaczący fakt:)

Tylko który 25-lat rozgląda się za 35-latką ? W tym wieku z kumplami rozglądaliśmy się za dziewczynami w wieku ok. maturalnym. A co do temperamentu. Czasm mija a jakoś trudno mówić o różnicy niż np 5 lat temu

Gość sevilla9
Facet78, znalazles sobie juz dziewczyne czy nadal naiwnie wierzysz w swoj plan?:D