Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikolaidis

Spontaniczny podryw - moje doświadczenia

Polecane posty

Gość Nikolaidis

To był dzień kiedy byłem pewien, że chcę to zrobić. Wstałem z łóżka spojrzałem na żonę, która jeszcze spała. Poszedłem do pokoju córeczki popatrzeć jak śpi, wysłałem jej buziaka, żeby wiedziała, że to nie będzie miało z nią nic wspólnego. Po prostu tatuś nie dogaduje się z mamą...tzn. dogaduje ale uczucie wygasło dawno. Wziąłem prysznic, ubrałem się. Wsiadłem do auta i wyjechałem z miasta. W drodze potwierdziłem rezerwację pokoju w ekskluzywnym hotelu nad Wisłą. Plan był prosty, zaproponować seks przypadkowo przechodzącej kobiecie. Wykorzystać umiejętności marketingowe jakie zdobyłem w pracy. Byłem w końcu najlepszy w tym co robię. Dojechałem do hotelu, odebrałem pokój, rozpakowałem się. Wyszedłem na miasto. Przez chwilę obserwowałem, nagle zobaczyłem ją. długie nogi, ciemne włosy i ciemna karnacja, piękne oczy i pełne usta. ciało idealne...Podszedłem do niej: -Cześć mam na imie Mariusz...masz może ochotę na seks? CDN

Gość a ona na to
niemozliwe :P

Gość Nikolaidis
I żyliśmy długo i szczęśliwie. :classic_cool:

Gość az okazalo sieze ja jestem
nia a ona mna lol

Gość anal power
no i co dalej? nie zostawiaj mnie w niewiedzy... juz mi pytka sterczy a ty nie konczysz o tym sraniu.... :( czyste chamstwo