Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka kalinka

PUPA JENNIFER LOPEZ - 109cm !!

Polecane posty

Gość gfdsew
bo są tłuste . Babom sie odklada tluszcz w tylku a facetom na brzuchu . FAcetom rosnie brzuch a kobietom biodra.

Gość gfdsew
jesli ktos ma 100 cm lub wiecej w biodrach to znaczy ze jest zwyczjanie tłusty.

Gość papka
to jestemm prawie tłusta:(

Gość papka
a może pomoże mi ktoś jak stracić kilka cm w talii? jakieś ćwiczenia czy coś..

Gość madziuus
ja przy wzroscie 160 mam 66 w talii i 96 w biodrach i troche mi to przeszkadza :( moja talia jest jak marzenie xD ale biodra już nie..;/ mam przez nie duze kompleksy

Gość papka
eej, ja mam to samo. w sumie w talii mam troszkę więcej, a w biodrach 93 i też mi przeszkadza i mam mega kompleksy. a masz bardziej wypukły tyłek, czy płaski a szeroki? bo ja troche za płaski, a za szeroki.. odjęłabym 3 cm z szerokości a dałabym w tył..;/

Gość Alexandrullllla

Gość Alexandrulllllaaa
ojej nie przeszla ma mysl;p jeszcze ra z mnusze napissac;/ otoz napisalam ze ludzie to dziwne problemy mają naprawde......... ja mam 1o8 w biodrach,moze i jest to za duzo o kilka cm ale czyje sie z ztym dobrze i chyba to jest najwazniejsze? Nie dajmy sie zwariowac:)

Gość asiuniaa87
gash, ja mam 88 i uważam, że mój jest wielki xD

Gość Alexandrullllla
asiunia popracuj nad psychiką......... :|

Gość lampkanastole
czy facetów kręcą takie tyłki? moim zdaniem mam ładne,jędrne,odstające pośladki które uwielbiam ^^ nie jest za duży,jest taki..w sam raz xD

Gość witek022
Jestem facetem i j.l ma najlepszy tyłek jaki kiedy kolwiek widziałem

Gość eeww
jennifer moze miec 100 nie wiecej ja mam 103 i 94 w biuscie wydaje mi sie ze ona ma w biuscie 90...pare tylko ile chcialabym zeby to bylo 91

Gość oj dziewczyny dziewczyny
przestańcie się mierzyć i gadać o tym by zgubić centymetry ważniejesze by tyłek był ujędrniony a nie to jaki ma rozmiar więc zamiast diet ćwiczonka, ćwiczonka, ćwiczonka

Gość power women:)
Ok, ale nie wspominacie o innych częściach jej ciała. Można się pocieszać, że ona ma grubą dupę i jest sexbombą więc ja też mogę mieć wielki zad, ale Jennifer nie z samej dupy się składa. I my też 🖐️

Gość inka z mlekiem897
ale macie problemy.... tragedia, przecież najważniejsze to mieć zdrowie !!! i ten tylko to doceni kto ciężko chorował ....

ja mam 107 .Dupsko zawsze było moim kompleksem ,w ogóle mam taką budowę że problem kupić spodnie.Ale dla wszystkich szerokodupnych na pocieszenia,większość facetów lubi te tyłki.Mam 34 lata i sporo komplementów na swoim koncie dla swojej pupeczki.Pewnie większość jest młodsza.Dziewczyny z wiekiem nabywa się dystansu i tolerancji a przynajmniej człowiek do tego powinien dążyć dla spokoju ducha i radości z życia które tak szybko ucieka.Wiem jedno każdy ma swoje proporcje i nie każdy urodził się miss świata.

Gość gość
Ja mam 30 lat, 156 cm wzrostu i następujące wymiary: biodra: 95 pas: 65 biust: 85 I wiecie co? Pomimo mojego wzrostu czuję się świetnie a moja sylwetka przypomina sylwetkę Shakiry. Ona jest nawet mojego wzrostu. Nie mam wymiarów 90/60/90, ale mam to 30 cm różnicy w pasie i czuję się bardzo seksowną 30 latką. Fakt - spodnie ciężko kupić, dlatego spodnie jestem zmuszona kupować w dobrych markowych sklepach ... tanio nie kosztują i to jest jedyna wada, ale sylwetka mi odpowiada bardzo :)

Gość gość
PS. Jennifer Lopez też jest bardzo zgrabną babką ... i nie ważne ile ma centymetrów w biodrach bo jest bardzo kobieca i nie wygląda jak babochłop czyli wąska w pasie i d***e a szeroka w barach.

Gość gość
Mówcie co chcecie a mi się właśnie takie latynoskie tyłki podobają, są mega apetyczne i sama chciałabym taki mieć. Jak kobieta nie ma bioder to choćby nie wiem co uważam, ze jest aseksualna.

Gość gość
Tyłek tyłkowi jest nierówny. Zupełnie inaczej wygląda krągły tyłek a zupełnie inaczej płaskod***e. Krągły wygląda zgrabniej. Szczególnie jeśli jest zrównoważony przez duży biust. Jeżeli jest płaski to wygląda szeroko i masywie. Latynosi są w większości mieszanką różnych ras. Ja czytałam gdzieś na jakimś amerykańskim forum ze J.Lo ma korzenie europejskie (najprawdopodobniej hiszpańskie), indiańskie (taino) i afrykańskie. Więc wszystkie dały znać o sobie. To logiczne.

Gość gość
Dziewczyny i chłopaki(jeśli to czytacie) , obejrzałam ostatnio takie zdjęcia.. http://i4you.pl?u=jennifer-zdjeciaekstra i się załamałam.Przecież ona nie ma już 20+, a wygląda jakby tyle właśnie miała. Chyba wolę oglądać jakieś gwiazdy z defektami niż kogoś tak pięknego:P Uwaga zdjęcia tylko dla dorosłych!Maluchy odchodzą od komputera:)

Gość gość
Tyłek sławniejszy niż jej twarz.;-)

Gość celina441
Ja zawsze chciałam być szczupłą dziewczyną ale niestety nigdy nie udawało mi się schudnąć byłam po prostu jedną wielką beczką;/ nie mogłam już na siebie patrzeć wyglądałam strasznie mając 18 lat wyglądałam na 24 to było okropne;/ I w końcu pomyślałam sobie,że zmienię coś w sobie ;) koleżanka mi w tym pomogła w bardzo dużym stopniu, bo poleciła mi African Mango http://szczupla-kobieta.pl jej siostra stosowała i jej pomógł zgubić 15kg.Przekonała mnie i kupiłam sobie i jestem jej wdzięczna do tej pory za tą pomoc ;) Wyglądam inaczej w końcu mogę cieszyć się swoim wyglądem i powiem Wam,że w pierwszy tygodniu po skończeniu kuracji nie odchodziłam od lusterka po prostu nie mogłam uwierzyć,że tak można schudnąć bez jakiegoś większego wysiłku. Naprawdę polecam!

Gość luszka
tylek ma dobry, co wy chcecie?:D schudlam na iqgreen 10kg i niestety tylek mam plaski jak nigdy teraz a ona mimo ze szczupla to jest na co popatrzec;)