Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w trabe jeza allegro

Czy moge wyslac mniej kasy za wysylke sprzedajacemu na allegro?

Polecane posty

Gość nie wiem jak jest z tym goscie
m ale w sklepach internetowych koszt wysylki to nie jest koszt koperty plus przedmiotu, ale ktos tez musi pofatyowac sie na poczte(chyba, ze ma umoe z kurierem) itp, czas to tez pieniadz i co, odpisal cos??

Gość oooop
czy wyście się wczoraj urodzili? przecież to normalne na allegro, że sprzedawcy, aby uniknąc płacenia wyższej prowizji od wystawienia i sprzedaży przedmiotu częśc jego ceny przerzucają w koszt wysyłki. Często są okazyjne ceny, ale bez kosztów przesyłki, bo czasem różnica pomiędzy poszczególnymi sprzedawcami jest drastyczna i po doliczeniu ten tanszy towar okazuje się być jednym z najdroższych. Czysty marketing połączony z cwaniactwem. Może chociaż cena koszulki była okazyjna?

Gość pomoc dla Darietty
Ludzie czy wy jesteście normali...???? Nikt Was do niczego nie zmusza!!!! a już napewno nie do zakupów na allegro. Każda aukcja ma określone zasady i licytując je akceptujesz czyli zawierasz umowę kupna ze sprzedającym. Jeśli on określił koszty przesyłki na 20zł a TY je akceptujesz licytując to możesz mieć pretensje TYLKO do siebie samej...!!! Pozdrawiam Myślących...

Gość ale ona napisała że w opisie
aukcji nie było nic o cenach przesyłki... pewnie po zakończeniu aukcji dostała maila z danymi do przelewu i dopiero tam zobaczyła ile sprzedawca sobie życzy, ale z drugiej strony jeśli nie ma kosztu przesyłki w opisie aukcji to można wysłac maila z zapytaniem do sprzedającego, a nie płakac nad rozlanym mlekiem jak aukcja już jest skończona... nauczka na przyszłość...

Słuchaj, jeżeli on na aukcji podałby taką sumę, to nie możesz tego zakwestionować. Natomiast jeżeli podał ją po aukcji, to jak najbardziej. Pisz do niego.

Gość kkarronnnnaaaa
najpierw mu to napisz-ze wiesz,ze spytales na poczcie itd,nie czekaj-wyslij kase tylko!!! na polecony ekonomiczny,napisz ze nie potrzeba ci priorytetu-dodatkowa1zl,i juz,nie daj sie naciagac bo wiele sprzedajacych tam to zlodzieje,chca okrasc idiotow na kosztach i wielu durniow placi im te 8zł-10 za byle lekka rzecz!!!!!nie badzcie glupkami:)))ja place z gory tyle ile to cos kosztuje.moga cmoknac;o

Gość kkarronnnnaaaa
''ktos tez musi pofatyowac sie na poczte(chyba, ze ma umoe z kurierem) itp, czas to tez pieniadz'' --------co to za idota napisał!!!!!!!!! nie sluchaj tego polmozga biednego zlodzieja,pewnie sam tak okrada ludzi!!!!!!! nie placisz za CZAS,to kpina~!!:O) Daruj sobie,ty oszuscie "czasowy",jaik ci nie pasuje to nie sprzedawaj!!!!!!!!!!!!!

Gość kkarronnnnaaaa
Nastepna "madra"-lepiej sie przymnknij bo zabierasz jej nadzieje!!!Zadna nauczka! Skoro nie napisał o kwocie to mozesz zgłosic to do Allegro.To normalka.Oni sie tego boja.I nie spodziewaja!!!!! Bedzie miał nauczke.Ale najpierw napisz maila,ze wiesz ile wynosza koszty przesyłki,zapłacisz tyle wlasnie i pozdrow chama.Nie plaszcz sie.Tam jest pelno oszustów!!!!

sprzedaje na allegro i czasem zdarza mi się taki meil od dusigrosza. Najczęściej odpisuje, żeby poszukal sobie towaru gdzie indziej. No kurna, koperta czy karton to jest jeden koszt. Moja benzyna na poczte glowną drugi koszt. Stanie w kolejce pomimo, że środek nocy bo zwala się od cholery handlarzy z pakami. Nie umawiam się na odbior osobisty, bo nie mam czasu na zabawy, ale ostatnio zgodzilam się. Baba zalowala 10zl na wysylke, ale przyjechala autem na drugi koniec miasta + kilka razy dzwonila do mnie z komorki :) Jak ktoś glupi to aż milo :)

Gość straszne sprawy
a mnie śmieszy , gdy za złotówkę symboliczną kupię przedmiot na Allegro ale za przesyłkę muszę zapłacić 6 zł. poniważ takie warunki stawia sprzedający