Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

w zwiazku z tym ze dzis jest troszke nudno oglaszam costam

Polecane posty

(slowa mi zabraklo i nie chce mi sie myslec, swoj limit na dzis juz wyczerpalam). W kazdym razie, prosze bardzo, odpowiem na kazde pytanie. Odnosnie wszystkiego, nawet te o przyszlosc;) Proszzz, po kolei.

Gość zmeczonaaaa
pytanie numer jeden: dlaczego ludzie sa nienormalni?? wrocilam wlasnie z pracy i po calym dniu przebywania z ludzmi zauwazam ze coraz wiecej ludziom odbija, i to nie tylko starym babciom ale i mlodym ludzia, sa niezdecydowani , nieiwedza co chca, i wogole jacys tacy niedodupceni, dlaczego? a potem mi psychika siada po takim dniu i ich sluchaniu ehh....

odp na pyt nr1: Ogolnie ludzie w ogole sa jacys tacy..niedojjebani. Odbija - bo maja za duzo i nie wiedza jak z tego skorzystac. Sa niezdecydowani - patrz wyzej. Nie wiedza czego chca - bo za dobrze maja, na wojnie wybor byl prosty: albo kromka chleba z cukrem (w najlepszym przypadku!!) albo idziesz spac glodny jak ci nie pasuje. Ewa Minge powiedziala, ze pokora tworzy nude. Ja twierdze, ze jest fundamentem osobowosci. Ogolem wiec rzecz ujmujac chyba jest tak, ze zbyt wiele 'mazep' chodzi na tym swiecie. A to wynika z tego, ze coraz wiecej ludzi (co gorasza mlodziezy, dzieci) ma wszystko na tacy, nie musza o nic dbac, o niczym decydowac, o nic sie martwic. A jak przychodzi co do czego - wychodzi na jaw to, ze po prostu sa nieudacznikami, bo nigdy nie musieli wziac zycia na bary i jakos je udzwignac. Nastepny prosze.

dream - ano tak to juz bywa, mniemam iz biometr mamy dzisiaj niekorzystny i ogolnie jakos tak dennie jest:o powiem szczerze ze ja dzis tez czuje sie jak mimoza:o

tulipany - dluzej stoja i nie pachna jak w kaplicy;) no i kolor mozesz wybrac,a podobno udowodniono naukowo ze: Jesli kobieta moze kupic sukienke (co z zalozenia sprawia jej przyjemnosc) to wieksza radosc sprawi jej wybor tej sukienki (sposrod min.2kolorow) anizeli mialaby kupic sukienke, ktorej kolor jest tylko jeden;) stawiam wiec na tulipany:D