Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Jestem bardzo niski i przez to nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość dagi wagi ragi
Snap, musze Cie zmartwic Ty masz jakis powazniejszy problem, i to dlatego dziewczyny Cie nie chcą:P nie zwalaj tego na wzrost

Wcale nie jesteś niski;) W porównaniu ze mną jesteś wysoki:) Sie nie bój nic:classic_cool:

a ja mam 178, a moja Piękność 176 i robi wrażenie.. te spódniczki latem po kolana..ach :)

Gość Twoj
Haha 176 i niski...:/ żal ....co ja mam powiedzieć jak mam 152cm??

Gość starszy tonerowy
stary, 176cm to średni wzrost, jeśli masz do tego w miarę zachowane proporcje ciała czyli długość nóg, szerokość ramion do szerokości bioder to nic tylko zasuwaj na siłownie, poćwiczysz pół roku i od panienek nie będziesz sie mógł odgonić. Zakładam ,że masz w miarę normalną twarz.Prawdziwe kobiety(nie nastolatki) wolą męskich facetów a nie wypindrzonych cioto-lalusiów z kg żelu na włosach. Wierz mi ,wiem co mówię, mam 29 lat, podobny wzrost i kiedyś miałem podobny kompleks. Obecnie widzę dość spore zainteresowanie dziewczyn...........(ładnych dziewczyn) Pozdrawiam i życzę sukcesów

Gość ho ho ho to ci problem
ja byłam prawie 4 lata z takim co miał 165 om!

Gość ho ho ho to ci problem
cm A ja mam 169

Gość szczesliwiec
ja mam 136 cm i jestem karełem ,pracuje w cyrku i powiem wam , ze zadna mi sie nie oprze

Gość krzycho Crips gang Lca zrz
Ja mam ok 178 cm i nieuwarzam sie za niskiego mam 16 lat pije alkochol prawie co tydzien jestem zalany brachu a dziewczyny mam je w dupie niemartw sie nimi jak sie kochacie to nawet jak byś miał 140 cm to i tak nierobił by to ruznicy liczy sie siła rozum honor odwaga szczerośc dbaj o zdrowie przypakuj troche wrzuc na luz na wzrost kup se odrzywki hgh za ok 60 zł i wiś na drązku dziennie ze 3 razy po 2 minuty jak dasz rade i gwarancja że w ciągu 1 roku urośniesz ok 5 cm to dzieki rozciągnięciu kości oraz tkanek i mięsni minimum 3 cm gwarantowane piszom tez ze białko 2 gramy na 1 kg masy ciała brednie aby człowiek kwitł potszeba 5 gram na kilo masy ciała + wapń magnez i tp witaminy żadnej chemi a człowieku masz szanse osiągnąc ponad 180 mój kolega ma 20 lat i ma 168 cm wzrostu i ma w dowodzie wpisany średni wzrost nie załamuj sie tylko wez sie do roboty miesiąc cięzkiej pracy i masz jakieś 0,7 cm miesiąc w miesiąc to jak liczenie cm sory za błendy narq

Gość Fluxres
ALe z was lamy ja mam 163 i mam 16 lat. Pakuje troszke na silowni cwicze boks i interesuje sie psychologia i nie zauważyłem żeby dziewczyny odrucaly specjalnei niskich??? Ktos pisal ze byl bity w gim??? To trzeba bylo oddac bierzcie przykald ze mnie. Tez jestem najnizszy w kalsie a wieksza jej polowa siem nei boi

faceci rosną dłużej niż dziewczyny - do 21 roku życia. Ja mam 165cm i dużo oddałabym żeby mieć 10cm więcej, ale już raczej nie urosnę... Mam 17 lat

Gość kamilo:D
Ja tam ma 15 lat i mierze 155 i mam dziewczyne 5 cm wyższą odemnie.ja tam sie wzrostem nieprzejmuje:D

Gość Ciu ktorzy pisza, ze nie
jestes niski... pocieszaja Cie niestety prawdziwy facet zaczyna sie od 185

Gość gość
Widać mężczyźni też mają pełno kompleksów. Ale tak przeczytałem, że większość z tu żalących się chłopaków jest w szkole... Powiem wam jedno - mężczyźni mają farta w życiu - nie ważne czy ktoś jest niski czy wysoki, gruby czy chudy, kobiety najbardziej w mężczyznach pociąga charakter. Ja w liceum byłem gruby i niezbyt urodziwy - raczej żadna dziewczyna na mnie nie spoglądała jak na obiekt seksualny ale już w ostatniej klasie, przed maturą na brak zainteresowania nie narzekałem. Pozytywne podejście do życia, humor, inteligencja, szanowanie kobiet i umiejętność rozmowy z nimi to klucz do udanego podrywu. Oczywiście są kobiety które kierują się wyglądem zewnętrznym ale takie mnie nie interesują bo są po prostu głupie. Oczywiście wygląd pomaga, przyśpiesza i ułatwia poznawanie kobiet ale wystarczy dbać o siebie, ładnie się ubrać, poćwiczyć trochę na siłowni i zapewniam, że każdy z Was znajdzie wymarzoną partnerkę... pozdrawiam

Gość Żona Już Niedługo
ale głupoty. mój Mężczyzna jest niższy ode mnie. ja mam 163cm. jest też 22 lata starszy. wyłysiał już dawno. nie jest bogaty - mamy mniej więcej równy status majątkowy, oboje pracujemy. i co? kocham Go całym sercem, bo jest cudownym, ciepłym człowiekiem, wspaniałym Muzykiem, kochanym, dobrym przyjacielem i fantastycznym kochankiem. wzrost nic nie ma do miłości :)