Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidzimy

Internetowy Jasnowidz

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaapati
Jasnowidzacy a ja? juz 3 raz pytam i nie dostje odpowiedzi, przeskakujesz mnie caly czas :(. Czy bedziemy razem i czy beda dzieci i czy wszystko pojdzie po naszej mysli?

Gość oliiiiii30
czy mąż mnie kocha i jest mi wierny? czy urodzę jeszcze jakieś dziecko(nie powinnam mieć już dzieci)ja 28lat mąż 31

okk...wiec po prostu dać sobie spokój...?? hmmm bardzo dziękuje za pomoc na prawde sporo mi to uświadomiło...:) chociaż jest ciężko... wiec mam ostatnie pytanko... czy znajde znów miłość??kiedy to nastapi??

ur 15.09.1988 czy moj obecny zwiazek ma szanse na ten ostatni, do konca zycia?

Kalaf: jeśli oczekujesz spełnienia poprzez uznanie, niestety nie doświadczysz go. Twoja praca zostanie nagrodzona w inny sposób. Targają Tobą życiowe rozterki, tak na prawdę widzę, że jestes związana z rodziną w szczególności z jakąs bliską ci kobietą. Przez podróże rozwiniesz sie bardziej. Pani Sędzina: w krótkim czasie rozwiążą się ważne dla Ciebie sprawy. Utracisz cos cennego, nie wiem czy chodzi o rzecz czy osobę, ale będzie to bezpowrotne

hhmmm... zgadza sie , rozstalismy sie i dzieli nas duza odleglosc , teraz poznalam kogos innego , lubie go spotykamy sie , nadal cos czuje do bylego (bardzo mi na nim zalezalo ) ale nie wiem czy watro odnawiac ta znajomosc czy nie bedzie tak jak wczesniej czy on nie chce sie tylko zabawic, w dodatku odezwal sie wlasnie teraz gdy juz zaczynalam sobie ukladac zycie :(. Wiec ostatnie pytanie , czy jesli bym z nim znow cos zaczela... to czy wtedy ma to szanse na przyszlosc?

dziewczyny jasnowidz odpowiada tylko czarnym wiec sie nie denerwujcie tylko lepiej zalogujcie ;)

czy odnowie znajomosc i zwiazek z bylym z ktorym rozstalam sie 4 miesiace temu? kontakt sie odnowil, ale czy moze jeszcze cos z tego byc glebszego?

Ostatnie odpowiedzi: malutka21: nei jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie póki nie dokonasz wyboru. Twoja aura i aura tego drugiego mężczyzny są do siebie bardziej podobne. To tyle.

ciekawam, czy bede miala dzieci??? i czy moj luby w koncu mi sie oswiadczy. pozdrawiam cie jasnowidzacy

Gość tominnnnn
poznałem kobiete zakochałem się ale ona ma męża i dzieci czy mamy szanse być z nią czy ona jest warta by zrobić dla niej wszystko?

mam jeszcze jedno pytanko , ostatnio stracilam kontakt z moim przyjacielem , to on zerwal kontakty , czy jest szansa ze to co kiedys nas laczylo jeszcze powroci ?

Gość oliiiiii30
czemu odpowiadasz tylko tym samym osobą na kilka pytań? prosze mnie też odpowiedz

dzieki, tak podroze ksztalca, tylko ze nie zastanawiam sie czy lepiej dla mnie jest sie "ustatkowac" , podroze kocham . a jak z miloscia ?

Gość september in the rainnn
jasnowidzu powiedz mi czy odzyskam uczucie chlopaka o ktorym mysle?

Gość september in the rainnnnnn
jasnowidzu powiedz mi czy odzyskam uczucie chlopaka o ktorym mysle?

Gość Salvita
Czy ten o ktorym mysle wciaz wroci do mnie?.Pozdrawiam serdecznie

Gość Powiedzcie jak to sie robi
Jak sie zaczernic?

Gość slonce76
Czy w tym roku poznam kogos szczescia w milosci?

Gość dariuszka 789
czy uda mi sie zajśc w ciążę, jesli tak, to kiedy?? Dzięki

23:20 hej,co mnie czeka z tym człowiekiem? Adam 12.12.1981 ja Ania 07.08.1984

moge wam pogratulowac wiary.....czy naprawde wierzycie ze mozna widziec przyszlosc osoby majac tylko nick ? ;)..... nawet jasnowidz musi miec jakis punkt zaczepienia..... nick nim nie jest! ani pomaranczowy ,ani czarny.............zielony i niebieski tez nie :O

Gość ciekawe gdzie sie podzial
?????????????????????????????