Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidzimy

Internetowy Jasnowidz

Polecane posty

Gość kalesony z falbankami
powiedz jak wygladam?

Gość Nananannan
Jasnowidzu a ja a ja czy będę z nim już zawsze i czy będziemy mieli dzieci ??

Heroldina: widzę targające Toba emocje. Jednak one nie pozwolą Tobie byc szczęśliwą i nie zaakceptujesz siebie póki nie znajdziesz wewnętrznego spokoju.

Ale ja nie pytałam o mojego chłopaka, mój chłopak ma na imie Dawid, a czy o nim własnie pisałeś???? Miałam na myśli innego chłopaka,którego dopiero co poznałam, pytałam się czy mu się podobam?

ok.o.b: widze tylko jednego mężczyznę, tego, z którym jesteś bliżej. Wiem tylko, że ma ciemne włosy.

Gość kalesony z falbankami
powiedz jak wygladam? kim jestem?

a co to znaczy że nie widzisz naszej przyszłosci razem???

ale w tym sensie że bede starą panną???????????????

Dobry jestes: )Dziekuję ...ale: A jak ja mam osiagnac ten wewnetrzny spokoj?...czy potrzebuje pomocy z zewnatrz?...

Gość Nananannan
Baaardzoooooo proszę o odpowiedz bo chyba nie iwdziałeś mojego pytanka, a ja naprawde bardzo bardzo proszę o odpowiedz ;) czy ja i on będziemy zawsze razem ???????????????????????????????????????????? i czy bedziemy mieli dzieci ??????????????????????????????????????? pozdrawiam serdecznie

ok.o.b: tego nie wiem, widzę tylko to, że w najbliższym czasie nastąpi rozstrzygnięcie, w k wyniku którego pozostaniesz sama Heroldina: sama musisz ocenić czy potrzebujesz pomocy z zewnątrz, na tą chwilę nie widzę praktycznie żadnej zmiany w Twoim życiu.

Gość Nananannan
czy będę z nim już zawsze ????? czy bedziemy mieli dzieci .... i czy będę szczęśliwa ;)

czy będę jużzawsze z nim ?????? czy będę szczęśliwa i czy będziemy mieli dzieci ??? bardzo proszę ;)

Engel: wrócisz Nicole Danielle: w Twoim otoczeniu nie ma osoby spełniającej Twoje oczekiwania, na kimś się zawiodłaś. Z egzaminem widzę pewne problemy związane z Twoim zdrowiem, musisz o siebie zadbać, bo nie będziesz mogła do niego podejść

NanAnna: widzę jeszcze jednego mężczyznę w Twoim życiu, decyzja będzie należeć do Ciebie, ale widz.ę też dzieci obok Ciebie

Gość jaaaaaaaaaaaaaapati
czy bedziemy razem i czy beda dzieci?

co bedzie sie działo w moim życiu uczuciowym?? czy wróci do mnei mój były chłopak(jeśli tak to kiedy)??czy on coś nadal czuje? a jeśli nie to kiedy znajde szczescie??

ItsOnlyMexx_20: Emocje sprawią, że rozmowa nie będzie pomyślna. Musisz mieć większy dystans do tego co robisz.

Black Angel16: Twój były chłopak już nie wróci, nie widzę nikogo z przeszłości, chociaż dostrzegam pewny związek emocjonalny, ale bardziej z Twojej strony, który nie pozwoli Ci się zupełnie pozbyć bagażu z przeszłości. Nie oglądaj się za siebie, bo w Twoim życiu będziesz dreptała w miejscu, podczas, gdy wszystko idzie do przodu.

kurza stopka: kocha Cię, ale w inny sposób niż Ty sobie to wyobrażasz. Potrzebujecie więcej dialogu w waszym związku, bo w przeciwnym razie się rozpadnie. On też się obawia o te same sprawy, o których ty piszesz.