Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tikitaka2602

CZASOUMILACZ-PLUS....

Polecane posty

Gość allijah
kawałki z rejsu? a są tam takie? nie wiedziałam, rewelacja! :D faktycznie nie wpadłam na to żeby wgrać jakieś teksty z kultowych filmów, a to super pomysł :D też sobie coś takiego wrzuce koniecznie :)

Gość Zygmunt III
a widzieliście te foty na tym ich blogu?;] to jest dopiero jazda. ogolnie the czasoumilacze to jeden z najbardziej wyczesanych i hardcorowych eventow ostatnio ;) http://www.theczasoumilacze.pl/fotki.html

Gość placzekrobaczek
plus fajnie zrobil z ta usluga, aktywacja za free tylko palci sie za piosenke, mi sie to strasznie podoba

Gość lawender-blue
wpisy na blogu są wgniatające w ziemię i ścinające z nóg :D rozwalają mnie zupełnie, pomysł z blogiem to był strzał w dziesiątkę, w ogóle z the czasoumilaczami, dla mnie ich piosenki to najlepsze kawałki jakie można wymyślić:D

Gość Baron M
to jest chyba najfajniejesza reklama w telewizji :DD the czasoumilacze genialna kamprania, super promocja! Puchacze rulezzz :D

Gość Jean Luc
mnie najbardziej się podobają te reklamy! :) klipy co jeden to lepszy. tylko czekam co teraz wyprodukują, bo jakoś ciszej ;]

Gość 7maniek1
blog mnie rozwalił :D jestem ich fanem normalnie, czekam na płytę i koncerty ;) fajnie chłopaki grają, aż żałuję że sam do siebie dzwonić nie mogę, żeby ich słuchać;P

Gość fajnamadzia
no mi sie to podoba, plus idize do przodu, podczas gdy inne sieci stoja w miejscu :P a czasoumilacz to fajjna zabawa i przydatna rzecz

Gość karni
ja namówiłem kolegę i nie mam tego problemu :P jak widzi że ja dzwonie to nie odbiera i mogę sobie posłuchać :D no ale blog mają po prostu w dechę :)

Gość dolores_pila
hehe. blog mają rzeczywiście świetny. Polecam wszystkim, nawet tym, którzy nie są z plusa (a szkoda, bo powinni) :) ogolnie wpisy sa genialne i te klipy można wszystkie z reklam obczaić. :)

Gość jagodzianka_wawa
jak dla mnie to wymiata wokaliza :) jest tak cudownie Rejs-owa :))) the czasoumilacze po prostu wymiataja :)

Gość msciciel
dobra usluga, fajna siec. czego chciec wiecej !! :D

Gość mangalia
mi sie wszystkie kawałki czasoumilaczy podobają, choć bananowy najbardziej. ale to pewnie za sprawą klipu reklamowego :) usługa bardzo fajna i ja na pewno z niej nie zrezygnuję :)

Gość milan22
plus to fajna siec, ze takie ciekawe rzeczy robi jak wlasnie ten czasoumilacz. mi sie tu podoba i zostaje w tej sieci

Gość danny1
zalozylem to sobie dzisiaj, dobrze ze jeszcze zdarzylem bo do dzisiaj aktywacja za free

Gość liki
ta promocja jest genialna, czasoumilacze są genialni ich blog jest genialny wszystko jest genialne :D

Gość makkadam
blog the czasoumilaczy jest najfajniejszy ponad wszystko, a ich wpisy wykręcone jak sprężynka ;) co prawda muzyczkę sobie inną wstawiłem w czasoumilaczu, ale ich klipy mnie rozwalają, lubię do nich wracać :)

Gość Apocalypto
ten blog na dlugo stanie sie moja stroną startową w firefoxie ;) jest po prostu wyczepisty ;] pozdr wszystkim

Gość Zenek Śliwka
I słusznieś zrobił kolego! czasoumilacze są godni każdego torfeum! byla taka nagroda za najlepsza reklame kiedys... powinni dostac kurcze!