Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tikitaka2602

CZASOUMILACZ-PLUS....

Polecane posty

AKTYWOWAŁAM SOBIE CZASOUMILACZ 28 LUTEGO, WYCZYTAŁAM ZE POWINNAM DOSTAC SMSA Z WIADOMOSCIA OD KIEDY DO KIEDY BEDE MIALA TA USLUGE, ALE DO DZISIAJ NIC NIE MA, A KASE POBRANO... czy wy tez musieliscie tak dlugo czekac, jak to jest?

Gość paola_16
ano blog the czasoumilacze po prostu wymiata :) ja mam rihanne :) a na aktywacje praktycznie wcale nie czekałam.

Widziałem plakat z reklamą.. tego... :D Ubawiłem się a jak ktoś nie to niech nie pyta mnie dlaczego. :P

Gość rajmund
heh. plakaty też są niezłe. reklama super, a blog fantastyczny. kurcze, ci z plusa to sie znaja na robieniu kampanii :) ale produkt też dobry. w końcu jakaś fajne urozmaicenie ten czasoumilacz :)

Gość majken
fakt, blog bardzo fajny. w ogóle fajnie pomyśleli kampanię promocyjną czasoumilacza. ale i tak najbardziej rządzi możliwość wgrywania własnych utworów :)

Gość papason
hej widzieliście, pojawiła sie nowa reklama w tv i nowa piosenka naszego ulubionego zespołu the czasoumilacze ;] Puchacze sie nazywala chyba. wyczes ;]

Gość hermes_trojmiasto
puchacze rzeczywiscie są swietne :)) the czasoumilacze zdetronizują kayah i dodę :D the czasoumilacze na Eurowizję!

Gość knock
nie no oni są po prostu świetni skąd oni borą na to pomysły xD chyba będę na zmianę sobie ich ustawiał z moją ulubioną pisoenką ;) bo przecież do maja jest za darmo

Gość nikiti
do maja jest za darmo?? to suuper to chyba sobie zmienię piosenkę na jakąś której tam jeszcze nie ma i sama ją tam uploaduje

Gość podnoszzze
A C O TO W OGOLE TEN CZASOUMILACZ? (pytam powaznie, bo nie mam pojecia o co chodzi z tymi reklamami)

Gość natka_chrzw
Czasoumilacz to taka nowa promocja w plusie. jak ktos do Ciebie dzwoni to zamiast zwyklego sygnalu biiip biiip bedzie slyszal jakiegoś hiciora zanim nie odbierzesz. fajna opcja. wybor piosenek na ich stronie jest spory i mozna wgrywac wlasne melodie. ogolnie to obczaj na ich stronie www.czasoumilacz.pl polecam. fajne urozmaicenie ta promocja.

Gość mirellia
generalnie sprawa jest prosta i podobne akcje już istnieją np.w erze, ale czasoumilacz jest zdecydowanie bardziej dopracowany: personalizacja dzwoniących, olbrzymi wybór piosenek, możliwość wgrywania własnych kawałków i przede wszystkim gra z odpowiednią głośnością, a nie tak jak w graniu na czekaniu- jak tam piosenka ryknie, to można ogłuchnąć... słowem - plus się postarał.

Gość kocurek34
swietna ta usluga, zarabisty pomysl plusa

Gość nanuki
no i przecież ich własną grupa jest suuppperrr the czasoumilacze wymiatają mam ich wgranych u siebie :) wszyscy mają dobry humor jak do mnie dzwonią

Gość prima D
A widzieliście nową reklamę z mumio? tam pokazują jakis kolejny nowy kawalek the czaSOUMILACZY :D ta grupa to normalnie grammy powinna dostać co najmniej :)

Gość Czarny Roman
grammy? na eurowizję ich! :) a poważnie czasoumilacz fajna rzecz. pozdrawiam wszystkich

Gość molcik
nooo wersja krakersowa jest super xD wgrałem sobie ją teraz a poprzednio miałem inną piosenkę wgraną przez siebie

\'rada puchaczy\' jest super :D reszta tez z reszta :)

Gość monek
wogóle cały ich blog jest extra ( theczasoumilacze.pl ) mają tam wszystie reklamy i piosenki ^^ no i ogólnie czasoumialcz jest suuper

Gość jonteck
czasoumilacze bajer, najpierw bananovy, potem puchacze, ale jak zobaczyłem "krakersy" na jutubie to padłem :D rewelacyjny zespół czekam na nowe propozycje ;)

Gość korasino
jeszcze tylko miesiąc został bezpłatnego czasoumilacza :( ale na pewno nikt z tego powodu nie zrezygnuje przecież to jest więcej warte niż to parę groszy które trzeba będzie płacić ;)

Gość Kapitan B
E tam. warto ;] ale poza tym chyba jak juz aktywujesz raz to nie musisz placic? chociaz w sumie i tak bede, nawet jak bedzie platne, bo z tego co wiem to i tak to ma grosze jakies kosztowac. ja "krakersa" nie oddam nikomu :DD

Gość Bucefał
Krakers jest mocny ;] ale Wokaliza!!! :D to jest absolutnie psychodelicznie rejsowo-barejowo fantastyczne :)))

Gość TeddyB
heh. a ja mam w czasoumilaczu prawdziwe kawalki z Rejsu ;] w ogole pokochalem te promo :) Pozdr dla wszystkich :)

Gość koriano
Mi się już moja piosenka znudziła i chyba sobie wrzucę Puchaczy ;) są świetni