Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkk

oceńcie mnie, please

Polecane posty

Mam podobną figurę, tylko ze ja mam 160 i pół :P większe wcięcie w talii, i bardziej zarysowane mięśnie brzucha ... moją zmorą są nogi :P

Gość laaadnaaa
ladna figura, zgrabna, jak sie ladnie umiesz poruszac to juz zupelnie super pocwicz jednak, troszke zrzuc boczki- mozna cwiczeniami i masazami, wyrzezb odrobine miesni biodra maja byc szersze od ramion u kobiety, przeciez dlatego jest kobieta, nie lubie takich figur gdzie biodra w zaniku a ramiona sa szerokie jak np u Dody

Gość melrose place
hej kochana, też miałam kiedyś taką obsesję-robiłam fotki swojemu ciału bez twarzy i ciagle -tylko ze sama + siostra biedna zmuszana, non stop sie oceniałam.Wiec zakładam ze masz max 20, ewent.22 lat. moja ocena-Ogólnie jest ok, ale wiem , ze Ty dążysz do ideału , więc- nie jesteś zbyt wysoka i musisz zrzucić -tak na oko 5kg, ale przez regularne ćwiczenia i zdrowe odżywianie. Proponuję Ci program 2-3 x tydzień 0,5-1 h rower średniointensywnie lub inne aeroby+ codziennie gimnastyka modelująca ok.15 min minimum-ważne rozciaganie. Powinnaś zrzucić z okolic brzucha i pupy -reszta jest ładna i tak utrzymaj. Dieta-elimancja słodyczy i fastfoodów lub kontrola kaloryczna, warzywa, białko, złożone węglowodany, po 19:00 nie jemy. Tak pokrótce. Ale wiesz, ze z tej obsesji juz nie wyjdziesz.

Gość zgadzam się z Kuraiko
patrząc na te zdjęcia w życiu nie dałabym Ci więcej jak 160cm wzrostu, a nawet mniej poważnie masz aż 178cm?

Gość zgadzam się z Kuraiko
poproś może kogoś by zrobił Ci fotk z Twoejj perspektywy albo nawet lekko z dołu jak powinno sie człowieka fotografować, bo tutaj wyglądasz na niziutką, krótkonogą kaczuszkę

powiem Ci ze jestes odwazna tak wstawiajac tutaj zdjecia. duzo osob siedzi na fafeterii zeby tylko podocinac a szkoda. Masz ladna figure tylko problem z bioderkami i malo jedrnym brzuszkiem. pocwicz troche a bedzie idealnie :)

Gość Przydałoby cie sie
trochę ćwiczeń bo mimo, że nie jesteś gruba to sylwetka z lekka kluchowata, zero mięśni. :o

Gość Wilkowyjka
Bardzo mi się podoba Twoja figura. Tak wygląda bez retuszu prawdziwa, naturalna o kobiecych kształtach laska. Jesteś zajebiście sexowna :classic_cool: Nie miej żadnych kompleksów :) Ciebie one nie dotyczą :) Ja Ci prawdę piszę bo jestem bisexualna i jarają mnie takie śliczne sexi ciałka jak Ty :) Pozdrawiam!

Gość nikaragua managua
Masz normalną, kobiecą figurę:) owszem, gruszka, ale przecież jak ktoś ma takie geny, to z gruszki w pietruszkę nie przejdzie;) Tylko nie powinnaś absolutnie nosić takich majtek!

Gość milianna
masz kobiecą zdrową figurę żadne kości tylko dobrze zbudowane ciało, troszkę bieliznę nosisz za małą czego defektem jest opinanie pupy i bioder i 'wypłynięcie' zmiana bielizny i bedzie wszystko ok ;) no kobieco

Masz normalną, ładną, kobiecą figurę, tylko nie noś takich majtek, bo podkreślają szerokie biodra. Tez myslalam, że masz 160 pare cm ;)

Wyglądamy baaardzo podobnie tylko że ja jestem wyższa o 2 cm i mam bardziej odstający brzuch:D podoba mi sie Twoja figurka,mogę spytac ile wazysz i o wymiary??

Gość qascsc
joł

Gość ashantiii
gruszkowata figura za grube uda za male piersi w stosunku do szerokich bioder przydaloby sie schudnac pare kilko bo oponka na brzuchu troche juz sie wymknela spod kontroli... no i jakis ruch!! nie masz wogole miesni i widac ze jestes nieco zaniedbana za kilka lat grosi to nadwaga i toznaczna poza tym jakbys cwiczyla to moze chociaz nogi jakos lepiej by wygladaly bo z biodrami raczej nie zrobisz juz nic i brzuch tez od cwiczen moglby stac sie plaski a nie taki...:o ogolnie figura do ostrych cwiczen i raczej umiejetnego okrywania ja nie rozumiem jak mlode dziewczyny moga tak oleqac swoje cialo i sie zaniedbywac a potem prezmieniaja sie w tluste bezksztaltne 40 latki:o ludz\ie da sie nad soba pracowac!!!!

Gość czarny markoo
boshe jak tu czytam opienie ze sie komus podoba taka figura to wymiekam:o na pewno pisza to jakies zakompleksione laski ktore wygladaja gorzej:/:/:o:o mloda dziewczyna i taki wyglad?? jakby autorka miala 40 lat i byla potrojce dzieci to bym sie nie dziwil popatrzcie na ulice jakakolwiek piekne zgrabne dz\iewczeta!!!! ale potrzeba ruchu rozsadnego zywiania( nie mowie o jaksch glodowkach) a nie siedzenia w domu i obzerania sie jak w tym wieku mozna tak wygladac i jeszcze twierdzic ze to jest ok::o dzieki bogu ze sa jeszcze normalne dziewczyny:o:o ktore nie doprowadzily swojego ciala do takiego stanu

Gość dwoje powyżej
zaraz was zjadą za uwielbienie do anorektyczek. Dziewczyna ma stanowczo za dużo ciałka, ja bym próbowała zrzucić z 10-15 kg bo 5 przy takiej figurze nawet nie będzie widać.

Gość ona873463785645
nie chce byc nie mila, ani cie czyms zranic , chce tylko wyrazic swoje zdanie w koncu po to dalas tu ta fote..................a wiec masz bardzo grube uda szerokie biodra i otluszczone.........straszne boczki i gruby brzuch. cycki normalne ramiona tez...powiem ci ze od polowy brzucha w gore wygladasz jakbys byla chuda ale ja sie popatrzy na reszte to widac ze za chuda to ty nie jestes......proponuje bieganie codziennie jak masz czas jakies cwiczenia na brzuch i na pupe.............oraz zrowa diete i pij duzzzooo wody. :)

Gość ty z gory
jebnij sie w czolo bedzie ci wesolo!!! Dziewczyna ma normalna zgrabna sylwetke, tak powinny dziewczyny wygladac a nie jak jakies wysuszone kosciotruby co im kosci wszedzie wystaja i gdzie bys nie zlapal to twardzo wszystko cie w niej uwiera tu dotkniesz tam dotkniesz wszedzie kosci.. i co w takim przypadku jest do przytulania... a ta dziewczyna jest normalnych rozmiarow moze i jej boczki wystaja ale to nic takiego ....

Gość ty z gory
* kosciatrupy przepraszam za literowki

Gość a ty wyżej
zamiast opowiadć takie dyrdymały sama przejdź na dietę bo czuję, że przypominasz figurą autorkę.

Gość szczerze napiszę
Masz spoko figurkę. Owszem biust nienajwiększy, ale na to dobry stanik poradzi coś. Co do brzuszka trochę odstający ale byc moze to wina twojej postawy albo tego co ostatnio zjadłaś. Na brzuszek radzę nie diety ale skrętoskłony i hula hop. Bioderka nienajgorsze, pupa nieobwisła ale trochę przysiadów by się przydało by ją ujędrnic na przyszłośc bo ta częsc ciała szybko obwisa bez cwiczen. Co do nóg: zgrabne, proporcjoalne, ani śladu cellulitu.Ładne uda i kolana a to rzadkośc. Naprawde mi się podobają. Nie wiem czemu wszyscy się przyczepiają i każą odchudzac, wg mnie masz całkiem niezłą tę dolną częśc. To raczej dysproporcja między biustem i biodrami sprawia że chcą byś sie odchudzała. Na diecie biust jeszcze bardziej zmaleje i dół będzie jeszcze bardziej nieproporcjonalny. Raczej bym popracowała nad górą czyli lekko obwisłymi ramionami (cwiczenia z ciężarkami by ujędnic ramiona)

Gość szczerze napiszę
idalny sport dla ciebie to jazda na łyżwach lub rolkach ujędrnia pupę, uda, wyszczupla talię, podczas ruchu ramiona też pracują

Gość czarny markoo
sorry ale w moim poscie nigdzie nie okazalem uwielbiebie dla anorektyczek:o bynajmniej jak sie napisze ( prawde zreszta bo to widac...) ze ktos jest otluszczony i moglby troche pocwiczyc zeby miec NORMALNA figureto znaczy juz ze od razu wielbi anorektyczki???????????????????? szok:O czyli dla waS KAZDA NORMALNA DBAJACA O SIEBIE KOBIETA( MEZCZYZNA ZRESZTA TEZ) to anoraktyczka?? a ktos zaniedbany w wieku kiedy naprawde ma sie mozliwosci i sily aby poswiecic minimum(!!!!) wysilku ku zacowaniu figury nie tylko dla urody ale dla zdrowia glownie jesat uwazany za przedstawiciela normy????????????? dobrze ze w moim miescie troche innna mamy norme ja nie obrazam autorki tylko uwazam ze naprawde powinna i moze wziac sie za siebie nie zeby wygladac jak kmosciotrup ale jak normalna zdrowa dziewczyna jest gruba, niewysportowana mozna sie burzyc ale faktow sie nie przeskoczy co mam klamac zeby poczula sie dobrze? niech lepiej poczuje chcec zmiany tego pozdrawiam wszelkich krzyczacych obludnikow:)

Gość modra rzeka
autorka nie wyglada najlepiej jak juz zauwaqzona grube uda i duze biodra no i boczki tez niczego sobie, ale to mozna zmienic cwiczeniami i rozsadna dieta, bo ogolnie zle nie jest, daleka bylabym jednak od ocenianai tego jako normlanej figury no hej ludzie.... ale poza tym ludzie zawsze znajda cos zeby sie przyczepic ja np. wygladam( tak mysle calkiemok) 164 cm 50 kg, 89, 67, 90 takie wymikaty ogolenie szczuplo i co z tego jak tylko jak przyjade do domu to sie zaczyna: moja mamma, babcia od razu zaczynaja...jak ty wyglasz , gruba jestes wez sie za siebie... jak mam to odbierac? nosze mala s-ke, mam proporcjonalna figure, plaski brzuch , normalny tylek cwicze duzo i tak tez wygladam bardzo mnie rani taka ocena bliskich tym bardziej ze nie wiem z czego sie bierze???? to dopiero jest niefajne:o

Gość aga56
modra rzeko wymiary masz absolutnie bez zarzutu, twoje bmi to 19 na granicy dolnej normy, odszukaj stare zdjęcie i zobacz jak wyglądały twoja mama i babcia, niech ci ę zostawią w spokoju, chyba że chcą mieć anorektyczkę

Gość dwoje powyżej
czarny marko - ale ja się z Tobą w pełni zgadzam, ta figura jest zaniedbana. Ale jak widzisz większość chwali, że super, że kobieca. Niskie są kanony i wymagania...

Gość sdgrafr
OJJ BOCZKI BOCZKI ;/ ZERO SPORTU NA TYM CIELE. pultasek z Ciebie troszkę ;)

Gość chcesz by oceniac to oceniam
rzezcywiscie boczki do zrzucenia, musisz popracowac nad jedrnoscia pupy i nad oponka na brzuchu. powinnas biegac, regularnie robic brzuszki i rozciagac sie. swietny jest tez system cwiczen, tzw. 6 weidera. jesli jestes zdeterminowana wszystko mozesz zmienic, niech nikt nie piep..., ze nie mozesz. Wybierz sie od czesu do czasu na solarium.