Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wy wierzycie

Dziewczyny nie mówcie, zę wierzycie tym internetowym wróżką

Polecane posty

Beatrycze jeszcze ewentualnie mogłabym uwierzyć, ale ten jasnowidz to musi być jakaś wielka ściema. Podobno imię coś oznacza, ale nick?

Gość ach ta wiedza
nick to odzwierciedlenie naszej prawdziwej natury Wild Dream.

Gość adamussss
a mnie też podoba się Beatrycze

Gość moze lepiej bedzie
w takim razie nasz jasnowidz jest jedyny taki na swiecie ktorego wystarczy zapytać nie podając mu nic o naiwnosci ludzka :D

Gość adamusssss

Gość moze lepiej bedzie
Jarek _84 :D odzwierciedlenie :D

Gość adamussss
jest śliczna......pomijając że wróżka:D

Gość adamusssssss
a co nie mam racji

Gość ach ta wiedza
mi się wydaję, zę taka wróżka czy jasnowidz powinni widzieć czyjąś przyszłość a po co im data urodzenia, stan cywilny? Żeby więcej wywnioskować i wywiedzieć się. Wyrwac garśc informacji i na tej podstawie ułożyć historyjkę, która będzie wróżbą. Precyzyjne pytania typu: "Czyt mój mąż (lat37) zdradza mnie z sekretarką która jest atrakcyjną, długonogą blondynką z wielkim biustem. A ja siedzę w domu i się nawet nie maluję" No proszę was!

Gość ach ta wiedza
co wy z tą Beatrycze. Niedługo będzie Internetowa prostytutka, ksiądz ze spowiedzią i innymi sakramentami, sędzia od rozwodów i spraw cywilnych. Nie dajmy się zwariować!

A mnie się wydaje, że to niemożliwe, żeby taki jasnowidz mógł odpowiedzieć na każde pytanie zadane przez każdą osobę. Człowiek, który potrafiłby przewidzieć przyszłość każdego człowieka, zajmowałby się bardziej pożytecznymi rzeczami - zapobiegałby wypadkom, ostrzegał chorych, itp., albo po prostu zgarnął parę milionów w totka i wygrzewał się na plaży zamiast siedzieć na kafe:o

Gość ach ta wiedza
jak bym miała taki dar to bym kursy akcji przewidywała i numery w totku a nie na forum ludziom mówiła co mają robić z własnym życiem

na mnie ta laska zrobiła piorunujące wrażenie......szkoda tylko że jest wróżką:P nic by mi się nie udało przed nią ukryć

Gość adamusssssss
popieram .....Beatrycze to niezły kąsek.....mniam mnia

Gość taka sobie.....
typowi samcy......ona jest fajna jako osoba taka ciepła i miła......tak ją odbieram

Gość wwwwwinek
ja też popieram Beatrycze80

Gość ja byłam
jestem i bede przeciwnikiem tylko szkoda ze Beatrycze ukrywa sie pod dwoma nickami tzn pooceniajcie ja i Beatrycze80 he he he nie wierze w takie bzdury, czasami uda sie jej cos trafic , ja swego czasu tez udawałem wrózke przez kilka dni , musze powiedziec , że moje diagnozy bywały trafione w 10 !!!! he he

Gość ja byłam
a przy tym niezły ubaw za podziekowania .... a najlepsze było gdy dziekowali za trafioną diagnoze... smiechu warte..

Gość JAK JUż TO WRóżKOM OM OM OM
A NIE ą, NAJPIERW SIE NAUCZ PISAC OSLICO A DOPIERO POTEM ZAKLADAJ TOPIKI ZLORZECZąCE O WRóZKACH

ja byłam.......ale się uśmiałem ja i Beatrycze ha ha dobre:D:D:D jak mogło ci coś tak głupiego przyjść do głowy:P idz się lepiej lecz.....ma nogi bo na głowe już za późno........

Gość Czy wy wierzycie
o proszę a ktoś Caps Locka nie wie jak wyłączyć. Kiedy kończą sie argumenty zaczynają się epitety. To takie niskie.

Gość Czy wy wierzycie
no właśnie czy to nie jest tak, że ludzie dopasowują fakty do tych wróżb i na siłę kojarzą je razem, albo z drugiej strony: wróżby są tak uniwersalne, ze pasują do każdej sytuacji?