Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wy wierzycie

Dziewczyny nie mówcie, zę wierzycie tym internetowym wróżką

Polecane posty

Gość zaczynam stosować
a kto to ta Beatrycze80 -domyślam się że wróżka ale kto napisze coś więcej o niej.....

jak ktoś chce popisać o mnie to zapraszam na mój topic.jak to musi być fajnie tak anonimowo pojechać po kimś...oczywiście szanuje czyjeś poglądy dotyczące tego co robię.....macie prawo do własnej opini.

Gość Czy wy wierzycie
Beatrycze80 a ktoś cię tu zapraszał? Od kiedy to ty anonimowa nie jesteś? Odkąd blog założyłaś i zarejestrowałaś nicka na cafe? Proszę nie kompromituj się tylko zajmij się tym co umiesz czyli wróżeniem z kropel deszczu, albo rzucaniem uroków na ludzi...

Była tu kiedyś Wróżka Anastasia, ona mi wszystko tak wywyróżyła, ze pamietam jak sie smiałam jak dostałam maila, myślę e tam, niemożliwe... i w ciągu paru miesięcy wszystko sie sprawdziło tak jak napisała. Jeszcze początkująca tarocistka vel tarocistka Waite, też wszystko, wróżyła mi pół roku temu i tylko patrzę jak się spełnia z miesiaca na miesiąc coraz więcej...

to załozycielki......współczuje ci:9 wiem że życie ci się nie układa i dlatego krytykujesz mnie.....tylko nie wiem czy krytykujesz mnie jako osobe(przecież mnie nie znasz) czy nie podoba ci się to czym się zajmuje:wróżenie.?

Gość dianaaaayyyyy
mnie wrózyla w styczniu Beatrycze 80 i wszysko sie sprawdziło.....pozdrawiam cię Beatrycze nie przejmuj sie krytyka innych jesteś świetna i bardzo wielu z nas potrzebuje cię tutaj:D

Gość Czy wy wierzycie
Beatrycze80 coś słabo te karty czytasz, bo świetnie mi się układa w życiu. Niby dlaczego wszystko odbierasz tak personalnie? Może sama masz jakiś problem, który nie daje ci spokoju, albo jednak jest w tym co mówię prawda? Nie oczekuję od ciebie fałszywego współczucia i troski, bo nie jest mi do niczego potrzebna. Dla mnie wróżenie to zabobony rodem z reymontowskiej wsi. Życie należy wziąć we własne ręce a nie powierzać jakiejś szarlatance. A takie porady są dla ludzi, którzy nie dają sobie rady z zakrętami w zyciu a ty nimi manipulujesz mówiąc to co chcą usłyszeć. Przecież te wszystkie wróżby to sami możecie sobie utworzyć. A stwierdzenia typu "pól roku temu mi przepowiedziała". Posłuchajcie sami siebie, przecież coś z tego może się sprawdzić skoro zdradziliście

czy wy wierzycie.....z jednym muszę sie z toba zgodzić i to czesto powtarzam...karty to nie wyrocznia i tak naprawdę życie zależy od nas samych,jesteśmy w stanie zmienić swoj los i przeznaczenie.....

pozatym byś się zdziwiła jaki osoby chodzą do wróżki,ludzie wysoce postawieni ,sławni któży maja autorytet .....to są główni odbiorcy.....natomist ludzie tak zwani z samego dołu to naprawde rzadkość w gabinetach.....

Gość ja wierze
:):):)

Gość zitka
ja nie wierze uwarzam że życie od nas zależy samych.....co do topicku Beatrycze80 to widziałam że bardzo dużo osob tam pisze....ja w to nie wierze więc nie pisze.....ale byłam na jej blogu i bardzo interesujący i ciekawy.....będe śledzić kolejne wpisy na nim:D

pewnie co niektórzy się ucieszą właśnie zawiesiłam swoja działalność na kafe:( pozdrawiam tych którzy mi tak intensywnie utrudniali prace,krytykowali i zarzucali brak profesjonalizmu.

Gość wierzyć czy nie
o to jest pytanie? ostatnio pojawił się jakiś Bartłomiej69 w wcześniej wróż czesław ale już znikneli:O ciekawe czemu? czy ktoś wie czemu ich nie ma:(

Gość paula18891
BEATRYCZE80 ja ci wierze, dlatego prosze cie o wrozbe Mam 19 lat (wczoraj miałam rodzinki). Przede mną matura, czy uda mi się ją zdać ? Jestem też samotna, kiedy poznam swoją miłość? Ur. się 11-04-1989roku. Mam na imię Paulina, Mieszkam w małej wsi. Proszę o odpowiedź.

Gość poszukujaca Beatrycze80
mam pytanie cos ie dzieje z Beatrycze80 ? rok temu mi wróżyłą i stwierdzam ze wszysko sie sprawdzilo i znow chcilabym skorzystac tylko nie wiem gdzie ja znalesc. według mnie to była najlepsza wrózka kafeteri .Dajcie na nia jakies namiary