Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słitaśna krejzolka

Lizanie odbytu. Przez worek?

Polecane posty

Gość małgiosia
chciałabym mieć tylko takie problemy czy lizać odbyt przez worek foliowy, he he :D Świat byłby taki prosty :p

Gość camapri34
a to dobry temat hihihi

Gość malinkaXXX
Ja liże mojemu miskowi codziennie dupe i do tego lodzik.On mi strzela bajeczna minete i gitara.Zaryzykuj dziewczyno a ci sie spodoba!!!Popros jednak zeby tez ci wylizał dupe.

Gość Afterr
O kurwa... w życiu czegoś takiego nie zaproponował mojej dziewczynie. O nigdy. Nie ma do Cb szacunku a ty myśląć o tym jak widac sama siebie nie szanujesz.

Gość liż mi tyłek
He he dobry temat. Abstrahując od lizania przez worek, masakra. Lizanie odbytu jest równie przyjemne dla faceta jak i dla kobiety. Naprawdę polecam, każdy mężczyzna powinien kiedyś sprubować. Ja uwielbiam jak moja dziewczyna pieści językiem mój rowek. Golę go oczywiście bo nikt nie lubi wyjmować włosów z między zębów. Od lizania z regóły się zaczyna, później wkłada mi w tyłek palca, dwa a po 10 minutach zabawy mam już całą jej rękę w dupie i naprawdę mega orgazm. Wiem jakie zaraz będą komentarze, ale jestem w 100% hetero i mdli mnie na myśl o seksie z facetem. Mimo to czerpię nieziemską satysfakcję gdy moja ukochana pieści moją prostatę ręką albo wibratorem. Polecam

Gość Informatyk :))))
do autorki czemu brzydisz sie wylizac dupcie swojemu facetowi. Dlatego ze wylatuje przez nia kupa ?? jesli facet sie dokladnie tam wygoli i zadba o higiene to ani nie bedzie nic czuc ani sie niczym nie ubrudzisz. Pieszczoty tej czesci ciala sa bardzo przyjemne dla faceta i dla kobiety tez. I nie jest to ani gejowskie ani zboczone. To normalna rzecz jak lizanie penisa czy calowanie. Dziwi mnie czemu tak duzo osob to brzydzi. W polsce to dalej taki ciemnogrod chyba i tak juz zostanie. najlepiej to sex pod kolderka po ciemku i przy zgaszonym swietle. Cos wspanialego hehe bleeeee. Pojdzcie pod prysznic razem, wygol mu dupe umyj odbyt i wyliz. ja tak robie z dziewczyna i jeszcze nic jej nie smierdzialo ani nic. Wiec odwagi troche i do dziela.

"Afterr" a co ma szacunek do pieszczot czy sexu idioto. jak ty jestes ograniczony to ok. Ale inni sa bardziej otwarci na nowe doznania tepaku. Szacunek nie ma tu nic do tego. Sa ludzie co sraja na siebie i jesli im to odpowiada to jest ok. Gorzej jakby facet sila to robil czy zmuszal partnerke do czegos. To wtedy bylby to brak szacunku

Kurwa dopiero teraz przeczytalem wszystkie komentarze. Ja pierdole ile tu ograniczonych ludzi w sprawach sexu. Wspolczuje naprawde. Jest tyle przyjemnych rzeczy ktorych wy pewnie nigdy nei sprobujecie bo was to brzydzi. Ahhh straszny ceimnogrod. Dobrze ze ja mam otwarta dziewczyne i sex z nia dostarcza nam mega przyjemnosci. A niektorzy z was to jak juz pisalem tylko sex waginalny zadnego orala anala lizania dupci . kompletnie nic. zalosne to zycie macie oj zalosne. hehe.

Gość amelka13579
Niezapomniane chwilę tylko z dobrym zapleczem. Wejdź na dyskrecja.pl

Gość NadiaaaNadusia21
Ja jestem na tyle związana z moim facetem i bardzo go kocham, że przy sexie oralnym w pozycji 69 gdy robie mu lodzika lubie paluszkiem porobić w jego dupce.:) Polizać tez, mniammmmm:*:)

Gość NadiaaaNadusia21
bo mój tatuś jak mu dupkę liże, zawsze mi powtarza.. "nie ma nic lepszego dziecko od lizania dupki" :)

Gość Skkkkurwiel
Ktora suczka wylize mi kakaowe oko?

Spadłam z krzesła :) weź kawałek mięsa i mu jeździj po dupie i mlaskaj może się nie skapnie że to nie język

ale mięso by musiało byc lekko podgrzane na kaloryferze, jak użyje takie z lodówki to chłopak sie zorientuje i będzie głupio. Na domiar złego kotlety w niedzielę moga nie smakowac nikomu... :D

A i jeszcze jedno worki z Carrefoura są biodegradalne może ci się rozłożyć podczas lizania :) nie wierzę że to naprawdę

Gość maxii
Lizanie odbytu po kąpieli jest cudowne. Ja liże mojemu chlopakowi waląc mu wtedy konia. Odlatuje. On liże moje cale krocze . Od lechtaczki az po sloneczko. Najczesciej wtedy palcami naciska na punkt G. Mam taki orgazm ze soki płyna ze mnie. Uwielbiam.