Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słitaśna krejzolka

Lizanie odbytu. Przez worek?

Polecane posty

Gość taki sobie ON
Najlepiej to go rzuc, jest o wiele starszy i chce Cie wykorzystac tylko! Loda zawsze można zrobic, ale wylizac dupe?! Przesada.. Nie rób tego!

Gość ivvv
Albo ktoś sobie z Was niezłe jaja robi (lizanie dupy przez worek z Carrefoura??), albo ta dziewczyna ma nie po kolei w głowie. Bo jak to sobie wyobrażacie?? Połozy mu reklamówkę na dziurce do srania i zacznie ssać??

z tym workiem to wygłupy ale z samym lizaniem... Miałem kiedyś taką akcję ze swoją żoną w kąpieli. rozgrzaliśmy sie troszkę całusami i pieszczotami. w pewnym momencie wypięła do mnie swój tyłeczek a ja nie zastanawiając sie długo zaatakowałem językiem... Myślałem że eksploduje, tak sie wyginała i jęczała i zrobiło się naprawę gorąco... dopiero później jak ochłonęliśmy zapytała co we mnie wstąpiło... Z jej strony na takie pieszczoty się nie doczekałem ale wystarcza mi jak popieści mnie tam paluszkiem

Gość Słitaśna krejzolka
Jednak wykorzystałam pomysł z workiem. Troche mu tak polizałam, ale było to niewygodne i postanowiłam sie przemóc i odłożyłam ten worek. I naprawdę laski, nie polecam! Śmierdziało nieziemsko, mimo że mój chłopak myje się często i kąpie co tydzień :(

Gość mala wyzwoloona
ja mam 15 lat , i juz sie piescimy i uprawiamy seks z moim chlopakiem. Na po czatku to oral trenowalismy, i tez nam sie zdazalo ze sama od siebie wkladam jezyka do dziureczki mojemu boy , on to uwielbial , zawsze po takich pieszczotach to szybko szczytowal, i moglam wreszcie skonsumowac jego slodka smietanke. Lubie bardziej francuzkie pieszcoty od zwyklego posuwanka. pozdrawiam wszystkim zwolenników wolnej milosci. Asienka15

Gość leonik1
to jest to co misiaczki lubią najbardziej :):)

Gość Czyżby Bi
tylko Burów nie obrażaj :):)

ja z Burami to piłem całe miesiace w 1863 jak przywieźli te bataty ,a potem własnie przez ten worek wylizałem im rowy, niestety, pewien sędziwy Jegomość miał rozwolnienie pare minut wczesniej więc spozyłem ów papkę z niedokońca strawionych batatów

Gość leonik1
jakoś nie dobrze mi się zrobiło ale Burowie niestety to ciężki naród

ciężki naród w piciu gepardziego moczu, ale za to wspaniały w lizaniu mojego 27cm penisa a do tego mają wspaniałe wąskie odbyty

Gość M.H
No nie bądź taka skosztuj chociaż kawałeczek brązowej rudy.

Gość Pseudopseudonimowy
Daj spokój z workami itp. Po prostu zakup kondom, nałóż go na język i jedziesz.

Gość kobieeeeta
ja kiedys polizałam odbyt mojego faceta i żalowałam. eksplodował, ale gównem w moją twarz.

Gość gargamella
nawet lizanie przez foliowy worek, wszystko jedno czy z Tesco czy z Carrefoura, jest czymś dziwnym :) Sam fakt lizania dupy powoduje mdłości. Świadomość, że wychodziła tamtędy czekolada dodatkowo nie zachęca do uprawiania takiej miłości :D Dupa powinna być do srania i zarezerwowana powinna być wyłącznie na czekoladowy klocek.

Gość olo1111111
i wice wersa

ale glupoty niektorzy tu pisza... ja ty dziewczyno moglas wpasc wogole na pomysl zeby lizac rowa facetowi przez worek i ze ona wogole sie na to zgodzil moglas z tym poczekac ze 2 lata a wtedy nie mialabys oporow ... a tak nawiesem mowiac jak juz zdecydowalas sie to zrobic to powinniscie najpierw wziasc romantyczna kapiel i wymus mu to du******ko a pozniej zaczac dzialac i wiedzialabys ze niue natkniesz sie na zadna rodzyne bo sama go umylas... i klopot z glowy!!!!!! a jak mu z tylka smierdzialo to trzeba bylo wogole tego nie robic co nie czulas zanim polizalas?? http://tnij.org/ev4l

Gość anty dupo lizka
ja pierdole ale jaja, a bylam taka smutna, to mi w moment humor wrocil.. przez worek z carrefoura dziecko wez sie za nauke, worek niechcacy peknie i wyleci przez niego kilka bobow...nie rozumiem jak mozna lizac meskie dupy...wogole dupy czlowiek to jednak gorszy jest niz zwierze, z wszystkiego zrobi pozytek, uwazaj bo ci niechchacy piernie przy lizaniu, twoj facet jest chyba troche niedojebany...potem ci gowno na warach zostanie fuj///troche szacunu, jak bym miala pozniej popatrzec w swoje odbicie...w lustrze...zaczyna sie od lizania dupy a skonczy sie na szamaniu gowna juz to znam...ten rozwoj wydarzen

Gość lizodajkaaaaa kakałłłłłkaaaa
Co wy gadacie, można lizać kakao, ja tam mojemu facetowi liże rowa, jezykiem wnikam mu gleboko w odbyt a on jeczy z orgazmu. Dziewczyny, sa takie smakowe prezerwatywy, albo zele, mozna rozwizac ten problem, ja np jak smierci to najpierw kaze ogolic dupsko, umyc, musi on umycc gleboko palcem odbyt, wymyc tam palcem w srodku, a jak jest czysty, ma tam spirusem kosmet salicylowym przetrzec okolice odbytu i odbyt, row i dziurke, sama to robie, dezynfekuje, a w kuchni zawsze wczesniej robie bita smietane smakową, nakladam na row i jezykiem do dziela. Ja tak to rozwiazuje

Gość smakunia
no poprostu leje ze smiechu:D:D:D:D:D:D:D:D o kurwa:D:D:D:D dla mnie jest obrzydliwe robienie loda w przez prezerwatywe:O

Gość smakunia
ale temat swietny:Ddawno sie tak nie usmialam:D:D:D:D

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
wiesz jak bedzie miał nie wygolona to mozesz gówno zachaczyc o jjjjeejku a on ci lize no kurwa ja tu szczam ze smiechu:D:D:D:D

Gość ja wiem najlepiej jak...
załóż sie na język prezerwatywe i liż mu...

Gość bywalec1
:D:D:D

Gość gucio gucio gucio
no kurwa :D:D:D:D:Dpolewka totalna ze nie macie innych problemow tylko czy lizac dupe przez worek z carrefoura:D:D:D:Do kurwa:D:D:D:D

Gość smakunia
no potem daj mu jeszcze buzki:D:D:D:D

nie lepiej przez szybe?? nie wiem tylko czy w carefourze są szyby może przez drzwi balkonowe?? tylko kto będzie na balkonie jak teraz słota :O

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda
to jest najepszy temat :D:D:D:Dubaw po pachy

może lepiej będzie wylizać przez jakąś małą butelkę PET?? trzeba by ją było tylko uciąć odpowiednio, odpada problem zsuwania się worka za językiem