Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słitaśna krejzolka

Lizanie odbytu. Przez worek?

Polecane posty

Gość Słitaśna krejzolka

Siemka. Mój chłopak od jakiegoś czasu prosi mnie abym mu wylizała pałkę i odbyt, tzw kakao. Ja się tego niestety troche brzydze, ale chce żeby mojemu Miśkowi było dobrze ze mną dlatego wymyśliłam, że lodzika mu zrobie przez kondoma smakowego, ale pozostaje problem kakałka. Wpadłam na pewien pomysł-co myślicie jakbym mu wylizała kakao przez worek?? Taki foliowy, np z carrefoura? Czy mogłabym tak zrobić czy trochę głupio??

Gość tomekksg
no co ty jak mozna dupe kolesiowi lizac a goli ją a on dopie lize a jak długo iprawiacie juz seks

Gość Słitaśna krejzolka
No słyszałam że można, to ponoć bardzo przyjemne jest.Nie wiem czy goli. Seks uprawiamy od 3 miesięcy.

Gość tomekksg
lizanie dupy to raczej nie przepadam za takim czyms a po ile macie lat ale wiesz jak bedzie miał nie wygolona to mozesz gówno zachaczyc o jjjjeejku a on ci lize

Gość tomekksg
a mozesz mi powiedziec ile razy sie kochaliscie juz

Gość Słitaśna krejzolka
Nie wiem, nie mam licznika w dupie:D

Gość Słitaśna krejzolka
A lat mam 17, mój misiek 26.

Gość tomekksg
aha to jestes młoda co ty nie liz mu dupy to jest straszne a ile ci palców wchodzi a moze pogadamy na gg o tym krucze a powiedz mi jak to robicie najchętniej

Gość oł faaaaak
:D

ja pierdziele co za pomysly jak nie bedziesz robic tego co chce to poprostu znajdzie sobie inna a wtedy, ze faceci zdradzaja

Gość Marcelalalallaela
prowokacja przez reklamówke z marketu :D haha

Gość fluorescent02
no ja mysle,ze to dobry pomysl,tylko polecam torby z biedronki,sa lepsze!

bardziej ekologiczne są te papierowe...od biedy może być worek do odkurzaczy :P

Gość Słitaśna krejzolka
Nie no papierowe to bzdura. Bo od śliny jeszcze sie przerwie i bendzie zonk. To co myślicie i tym worku?

Gość evangeline
Reklamówka z Tesco i jedziesz Jak tak robię, bo wcześniej po lizaniu kosmatego słoneczka miałam zawsze brązowy nalot na języku i dziwny smak w ustach

Gość elaaaaa
jezu ale ty głupia jesteś dziewczyno. Lisz mu dupe bez worka

Gość Słitaśna krejzolka
Ta, bez worka! Chyba rzygne!

Gość elaaaaa
to to nie lisz mu tej dupy

Gość Wojtekkk

dla pewności możesz założyć prezerwatywę na głowę robiąc tylko dziurki na nos żeby się nie udusić i wtedy bezpiecznie możesz wylizać wszystko;) dla sympatyków języka Polskiego podam ciekawostkę: LIŻ pisze się właśnie tak a nie lisz:) (lizać a nie lisać)

Ciekawski a ty nie widzisz że to prowokacja i przez te błędy i styl ktoś próbował zrobić z siebie ZffffArIoFFaNą NaStOlAtKe? :P

Gość paris.
ale jaja, nie wierz mu jak moiw ze cie kocha bo ma cie po to zeby miec darmowe granie, jestes mlodsza wiec moze ci wmowic ze to normalne lizac kolesiowi dupe a ty glupia sie nad tym zastanawiasz. to jakis je..ny erotoman znalazl sobie nastolatke , ktora zrobi mu wszystko nawet rów wylize nie no masakra jakas:P laska ty go kopnij w dupe ale wczesniej popros niech to on ci wylize bo nawiasem mowic fajna sprawa:P:P ale kolesiowi nigdy......

zgadzam sie z paris. jak nie chcesz to tego nie rob! a jak bedzie mial ale to daj mu kopa w ta dupke i juz! nawet zastanawiac sie nei powinnas! ale z tym workiem to bylo.. smieszne :D

Gość kjghjkhjkhjkh
Ja ostatnio tak swojej kobiecie zrobiłem. Kiedyś z inną kobietą również rozmowa zeszła na ten temat i zapytała mnie czy mi tak nie zrobić, ale jakoś głupio mi było i odmówiłem.

Gość ggggggooooooooooo
OOO ale problem;p ktos tam mial nalot chyba ze sie ludzie nie myja to sa naloty;p haha jak jest czysto i gladko to bedzie tez przyjemnie :D

Gość elaaaaa
kopnij w dupe tego idiote ,bo niedługo zapyta cię czy może na ciebie nasikać

Gość DO Słitaśna krejzolka
widac ze nie jestes ze swoim facetem dosc blisko bo gdyby tak bylo to nie mialabyś żadnych zahamowań w seksie.Niektórzy mężczyźni tak jak mój uwielbiają lizanie dupy (kakałka) bo to ich mega podnieca i osiągają niezły orgazm i nie ma w tym nic strasznego czy obrzydliwego. Polecam jednak aby najpierw zadbać o odpowiednią higienę tego miejsca tzn.: OGOLIĆ i starannie umyć.Mojemu mężczyźnie mogę nawet wsadzić język do środka dziurki i w takim momencie on eksploduje.Jednak jeśli naprawdę nie masz na to ochoty,nic na siłę.Powiedz mu to.Powinien zrozumieć.Pozdro

Gość do paris
fajna sprawa nie:)? a jaka jest różnica międzu d**a męska a kobiecą?tak samo śmierdzi i też można "kopnąć" tylko,że potem na takim blogu płaczecie,że faceci są do niczego bo was rzucają:P ...dlaczego?? bo chcecie brać a nie dawać:)