Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Biegunka w ciąży???????

Polecane posty

Nasilone nagle bole głowy i potem biegunka.Czy to ma zwiazek z ciaza?Naprawde nie wiem...

Dzis w nocy mnie dopadlo:( Nawet sobie temperature zmierzylam,bo bylo mi tak goraco:(,ale nie mialam goraczki.Tem.w normie,a teraz to jest mi tak zimno,ze szok:(

no to może coś Cię bierze, teraz pełno choróbsk wkoło... ale ze względu na ciąże to lepiej chyba nie czekać zbyt długo, tylko do lekarza... długotrwała biegunka nigdy nie jest czyms dobrym...

do rodzinnego, tylko powiedz, że jestes w ciąży:) (chyba, że widać to na pierwszy rzut oka) :)

baderka-->Dziekuje Ci za rady:) Chyba sie ogarne i pojde,ale czy ona mnie nie wysmieje,jak powiem,ze to od dzisiejszej nocy?Nie wiecej? PS.Sliczną masz córcię.GRATULUJE!!!!!!Tak zajrzalam... mam nadz.,ze sie nie gniewasz.

dzięki, no coś Ty, jak ktoś ma ochotę niech zagląda... a z tym lekarzem to zawsze lepiej iść niż potem wyrzucać sobie, że coś się zaniedbało... nie wiem czy pisać ci o czymś, bo nie chcę Cię straszyć... ale to jest z tym związane...

swojego czasu pamiętam był kiedyś temat o zatwardzeniach w ciąży... i ktoś napisał, że na szczęście na to nie cierpi, za to bardzo często ma biegunkę... i wtedy odezwala się dziewczyna, która poroniła chyba w połowie ciąży tzn. urodziła martwego synka... ona też miała biegunki i z tego co pamiętam pisała, że lekarze stwierdzili, że być może skurcze jelit, które występują przy biegunkach w pewnym stopniu przyczyniły sie do skurczów macicy, których niestety nie udało się zatrzymać... piszę o tym tylko dlatego, żebyś nie lekceważyła niby zwykłej biegunki, jeżeli jest to coś jednorazowego to pewnie nie ma zagrożenia, ale zawsze lepiej to sprawdzić... przepraszam jeśli Cie na straszyłam, ale uznałam, że lepiej żebyś o tym wiedziała... :) trzymam kciuki:)

Baderko wlasnie dobrze,ze to piszesz.Licze,ze mi przejdzie,ale az sie boje isc zrobic siusiu:( Zjadlam sniadanie teraz i narazie niby spokoj,choc czuje sie nadal zle.Czuje skorcze jelit,ale mam nadz.,ze to minie,bo to takie uciazliwe:(

A ja przez wiekszosc ciazy mialam wlasnie zaparcia,a dzis jak by sie odmienilo:( A jestem w 33 tygdoniu.

dzięki, ja miałam zaparcia do samego końca, także lewatywka przed porodem była dla mnie wielkim wybawieniem:)

Ech,wiesz mialam isc do lekarza i nie dotarlam:( Problem nadal trwa:( A pogoda do tego jest prze okropna,bo taki wiatr ,ze szok!A ja od 2 miesiecy nigdzie sama nie chodze.Wogole nie chodze,bo nie dam rady:(Zla jestem:(

Gość til
a czy biegunka moze byc objawem ciazy? mam straszne skurcze w okolicy mostkowej i biegunke od 7 dni... zakladam taka mozliwosc mimo ze biore tabletki.

Gość aga3101
Ja też to przeżyłam. Po 2 dniach w panice pojechałam do szpitala. Więc z doświadczenia wiem, że smecta jest dobra. Przez trzy dni podawali mi do śniadania, obiadu i kolacji.

Gość gość
Tutaj masz opisane zasady - https://gastroekspert.eu/biegunka-w-ciazy/ Ogólnie - ciąża wymaga szybkiego reagowania i na pewno jest tutaj konieczność konsultacji z lekarzem. Najlepiej dopytać o to, co możecie brać, jeszcze zanim pojawi się problem.