Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnbgonbghbnoihg

Osoby powyzej 26-30, co juz osiagneliscie?

Polecane posty

Gość gnbgonbghbnoihg

1. Lat 27 2. Bez faceta, bardzo malo przyjaciol 3. Pensja- 1400 zl miesiecznie 4. Mieszkanie z rodzicami ale juz powaznie rozgladam sie za wlasnym lokum, przed egzaminem na prawko 5. Bez perspektyw

Gość tamarra_OOO
1. lat 28 2. maz ale bez dzieci 3.mieszkamy za granica, stalej pracy nie mam ale studiuje 4. znajomych mam w sredniej ilosci, tych prawdziwych przyjaciol pozostawilam jednak w polsce.

Gość młodsza ale sie wpisze a co
1. Lat 25 2. mąż 3. Pensja- 2000 zl netto miesiecznie 4. 2 mieszkania - w 1 mieszkamy, drugie wynajmujemy

Gość salowa czy jak
1.32 lata 2. od roku męzatka 3.wczesniej pracowałam i pracuuję 3.wykształcałam się 4. doświadczałam związków, szukałam odpowiedniego mężczyzny 5.kupiłam mieszkanie na kredyt 6.umeblowałam wreszcie 7.teraz planuję dziecko:)

Gość ruch na świeżym powietrzu
28 lat wykształcenie średnie Mieszkanie duże 70 mk Działalność gosp. Mężatka od 7 lat Córka lat 8 Wakacje za granica raz w roku

Gość no to ja ale na pomaranczowo
1. lat 28 (prawie 29 za pol roku skoncze) 2. Zona od prawie 3 lat najcudowniejszego meza pod Sloncem , dzieci narazie nie 3. Ukonczoe studia za granica (gdzie mieszkam) 3. Swietna i stala praca/ Dobre stanowisko/Pensja 2700 euro brutto/ 1900 netto/ Staz pracy 2 lata 4. Wlasny dom 150 m2 (kupiony na kredyt hipoteczny), BMW320D 6-cio letnie (moje, nie meza) 5. Moim marzeniem byly podroze i dzieki Bogu spelniolo sie. Praca wymaga ode mnie regularnych podrozy, do tego kilka razy w roku wczasy za granica I tyle :D

Gość Tylko 5 osób
a reszta pewnie nic nie ma.

Gość jiuhuuuuuu
1. 26 lat 2. maz i dziecko,samochod 3.pensja 2500 zl 4.mieszkanie wynajmowane 5.plany zmiany mieszkania na wieksze ,niestety nie na wlasne jeszcze 6.przyszlosciowe plany oszczedzanie na wlasne mieszkanie:)

Gość jiuhuuuuuu
zapomnialam dodac -studia 5 letnie politologia

Gość vvvvv
Co to ma być za popisywanie się? Na naszą-klasę z tymi przechwałkami

Gość ja już
osiągnełam orgazm

Gość vvvvv masz jakis kompleks
jakie popisywanie sie czlowieku???? Kazdy pisze tu anonimowo, wiec o czym ty mowisz??? Widzisz chyba, ze nikt nie pisze pod staly nikiem CELOWO zeby wlasnie uniknac takich glupich tekstwo jak twoj! A temat dobry, moze byc motywujacy dla takich np. jak ty zeby ruszyc tylek w troki i cos ze soba zrobic. Zal ci tylek sciska, ze ty nic nie osignales/as?

Gość mam 27 lat
skonczylam studia za granica, pozwiedzilam troche pracujac i studiujac wyszlam za maz aktualnei szukam pracy, maz ma wlasna dzialalnosc, kupilismy jeszcvze rzed slubem dom do remontu, mamy nadizeje,ze na Boze Narodzenie sie wprowadzimy i zaczniemy strania o potomka :) a najwiekszym moim osiagnieciem, jest to, ze juz wiem ze nie chce spedzic zycia w pogoni za kasa i osiagnieciami

Gość ja mala calineczka
22 lata - pracuje full time ,na szczescie wreszcie przy kompie - partner , nie maz ale na cale zycie ,moze kiedys maz - wynajmujemy mieszkanie w UK - za 2 lata bedziemy mieli tyle gotowki zeby kupic mieszkanie w Polsce - wycieczki w cieple kraje 2 razy na rok - zbieramy kase zeby za 7 lat wrocic do Polski na stale i otwirzyc biznes, no i rozmnozyc sie :)

Gość salowa czy jak
12:19 jiuhuuuuuu 1. 26 lat 2. maz i dziecko,samochod 3.pensja 2500 zl Mozesz kupic na kredyt mieszkanie a nie dawac zarobic innym.

Gość ja mala calineczka
uuups dopiero przeczytalam ze chodzi ci o 26 + sorry wybaczcie

Gość bereterere
28 lat dwa samochody - hobby wlasny kotek i kilka gadzetow brak stalej pensji zadluzenie 10tys mieszkanie u rodzicow 🖐️

Kurcze i zapomnialam dodac najwazniejszego: 6. "Plan synus/corcia" rozpoczety :D (trzymajcie kciuki ;) )

Pisałam jak miałam 28 lat co osiągnał ale ja teraz ma 38 lat i mam większe gówno :) 1) maż ten sam od 18 lat 2)córka ta sama 16 lat 3)Praca ta sama dział gosp.(bryndza i hała) 4)27 tetni dom na kredyt na 25 lat 5)Auto gorsze niż w wieku 28 lat 6)wczasy tylko w ogródku od 2 lat

a i przyjaciół zero!! znajomi i tylko do wódki

Gość dsaeer
1. Lat prawie 24 2. Bez faceta, zero przyjaciol 3. nie pracuje 4. Mieszkanie z rodzicami 5. Bez perspektyw 6.oblany egzamin na prawko

I jeszcze odnosnie przyjaciol: 7. W kraju, w ktorym mieszkam ZERO przyjaciol, zero bratniej duszy ( nieliczac meza, ktory jest cudowny, ale to nie to samo co psiapsiolka...), w PL za to moje 3 kochane "stare" przyjaciolki jeszcze z czasow podstawowki.

Gość ja mala calineczka
no to ja ale na pomaranczowo - ja mam tak samo ,mieszkam w UK :(

Ja w Holandii...i super mi sie tu mieszka z jednym wyjatkiem: nie moge sie dogadac z zadna holenderska dziewczyna. Powaznie. Nie mam nawet jakies normalnej kolezanki (oprocz sekretarki w pracy, ktora lubie i fajnie nam sie gada, ale to jest naprawde wyjatek). Z doslownie zadna Holenderka nie moge sie dogadac, nawet z wlasna tesciowa czy siostra mojego meza. Niby jest milo, ale jest zawsze ten dystans i chlod w relacjach, zero jakis cieplejszych i przyjaznych kontaktwo. Nic. I tak z kazda Holenderka...

Gość xwoman
Ujmę to tak... Jako dziecko byłam skrajnie nieśmiała, więc nikt mnie nie lubił- byłam kompletnie sama, nie tylko na podwórku i w szkole, ale i w domu w pewnym sensie (bo mam toksyczną rodzinę). Teraz mam 24 lata i: 1. zdaną maturę 2. wykształcenie średnie kierunkowe 3. jedne studia niedokończone (nie zamierzam kończyć tego kierunku) 4. pies w domu:) 5. mam trochę koleżanek 6.pierwszą pracę już zaliczyłam, ale aktualnie bezrobotna... Kłopot w tym co jeszcze jest do zrobienia, a o tym szkoda czasu pisać bo za dużo tego... Pozdrawiam

Gość xwoman
ja też oblałam prawko:(

Gość upppp8
up

Gość ąć
bilans po wczorajszych urodzinach: - osiągnęłam wrzody i depresję - mąż niepracujący, bo mu się nigdzie nie podoba - dwoje dzieci- jedno niedawno podrobiło mój podpis w zeszycie, drugie chore i siedzę w nim i wpycham lekarstwa - umowa w pracy kończy mi sie za parę miesięcy i nie mam widoków na przedłużenie - mieszkanie wynajmuję do końca czerwca, potem chyba pod most... - mam miesięcznie 1700 zł na 4 osoby - urody dojrzałej kobiety sobie nie wyhodowałam- załatwiły mnie własne hormony- podobno bezpowrotnie - na znajomych/ tzw. przyjació/ kolegów w pracy nie mam co liczyć- wszyscy przywykli, że to ja daję sobie radę, jestem punktualna i niezawodna- oni już nie muszą bo po co... - jak sobie przypomnę więcej sukcesów to napiszę