Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnbgonbghbnoihg

Osoby powyzej 26-30, co juz osiagneliscie?

Polecane posty

Gość asdasfrwer
:/ lat 27 prawie praca w szkole,caly etat, narazie 800zl, od przyszlego roku ok 1000 na korkach z 400 max na miesiac robie studia nie skonczone, powinnam w czerwcu, ale nie wiem... nienormalny facet, ale juz chyba do konca :) rodzice na pół mieszkania zlozyli auto prezent kompleksy wielkie w perspektywie wydziedziczenie i wyklecie z rodziny bo kościelnego nie będzie.

Gość fen
-27 lat -facet od 3 lat, toksyczny związek bez przyszłości -problemy z niska samooceną -wyższe-studia jakie chciałam -kursy-częśc zrobiłam -praca dla kogoś- za 1500 netto -zabieram sie coraz poważniej do otworzenia wlasnego bizensu -mieszkanie-u niego kątem, bez własnej szafy nawet, w każdej chwili out -wakacje-wyjazdy - z racji zawodu częste-podróze kocham moje plano-marzenia: -zdrowie- w tym psychiczna harmonia -własne mieszkanie/dom-ale moje i nie u faceta -własny biznes -dalsza edukacja-zagranicą -pasje-taniec, podróze, sztuki walki -facet niekoniecznie, a jesli to tylko taki, który mnie szanuje i pozwala być sobą -dzieci-na te chwilę zdecydowanie nigdy -władza, twórczość

Gość xwoman
-problemy z niska samooceną moje plano-marzenia: -zdrowie- w tym psychiczna harmonia -własne mieszkanie/dom-ale moje i nie u faceta -dalsza edukacja-zagranicą -pasje-taniec, podróze -facet niekoniecznie, a jesli to tylko taki, który mnie szanuje i pozwala być sobą a pod tym się mogę podpisać ;)

Gość kitka28
lat 28 studia wyższe w PL a potem Master w Holandii:) pracuje i zyje zagranicą pracuje w międzynarodwoej firmie zarobki 2300 euro do łapki plus granty od umów tak okolo 7000 euro tys rocznie wolontariat:)))) jestem zdrowa, mam tylko problemy skórne:( od kilkunastu latek ale mam wspanialego męza malutkie mieszkanko narazie i plany na potomstwo a dzis mnie mąz wkurzył!/

Gość xwoman
Aha i przydałoby mi się schudnąć trochę na brzuszku.

Gość agawkaa
1) lat 28 2) mam studia wyzsze, jestem w trakcie zdobywania uznawamych na calym swiecie kwalifikacji 3) pracuje w zawodzie za 2500 eur netto, mam fajna prace 4) mieszkanie wynajmuje, nie musze oszczezdac na zyciu 5) mieszkanie w Polsce mi sie buduje (na kredyt) 6) auto mam kiepskie, ale jezdzi 7) raz w roku wypasione wakacje, 8) od roku jestem w udanym zwiazku

Gość fen
dziewczyny, widzę , że te z Was mieszkające i działające zagranicą mają satysfakcjonującą finansowo pracę. czyli musiałabym zaryzykować, kopnąc w dupe tego faceta co mnie wykorzystuje i nic nie daje i zacząc działać dla siebie. faktycznie można żyć na emigracji na poziomie? nie wierzyłam w to zbytnio-opowieści powracających koleżanek, to napiszcie proszę w jakich branżach pracujecie, jak należy postepować zeby dobrze zarabiać i pracować w swoim zawodzie? dajecie mi nadzieję, dzieki.

Gość kitka28
wszedzie zyc sie da, byle tylko nie czuc sie samotnym!

Gość tak sobie
27 w trakcie studiow dorabiam... mam jakies 700 zl / pracuje 16 h tyg/ 220 zl stypendium naukowe mieszkam z facetem rok

Gość balladyna-dżina
Mam 29 lat -praca w instytucji państwowej za 1300 netto -mieszkanie na kredyt -związek z obcokrajowcem, starszy o13 lat, kochamy sie i planujemy razem przyszlość, rodzinę i biznes -skończone studia, 2 kierunki, które mi niec nie dały -chciałabym zmienic pracę, na zagranicę,ale wszystko wiążę z moim ukochanym -mój ogólny problem to brak kasy i frustrująca praca

Gość only once
Ja mam 28, kochane dziecko, które jest dla mnie wszystkim, względnie udane małżeństwo z młodszym. Niestety nie mamy własnego domu, tylko u rodziców. Ale to wszystko kosztem wykształcenia i życia zawodowego.

Gość Vanice
-27 lat -wielka porażka po emigracji za chlebem do uk -ukochane studia, aczkolwiek z opóźnienem -brak możliwości pracy w zawodzie i/lub za normalne pieniądze w Polsce i za granicą -brak faceta, faceci to dupki, na razie chcę być sama, dzieci nie planuję -teraz mieszkam z rodzicami -dorobiłam się starego auta

Gość to ja teżżżż
-28lat -prawko, studia-absolutorium -od 7lat ten sam facet(i dobrze mi z tym) -pracy stałej brak(z wyboru) -dochód 3-4tyś -mieszkanie-umeblowane -samochód -na dzzień dzisiejszy WSZYSTKO CZEGO CHCĘ!

Gość Totie-Frotie
-28 lat -mam firmę, pieniądze, rozwijam się zawodowo -żyje na b. dobrym poziomie w Polsce -inwestycja-deweloperka -mam ukochanego młodszego, niestety nie z Polski, ale juz mieszkamy razem i planujemy dalej -mam mieszkanie, dobry samochód -jestem psychicznie niepoukładana, często nie szanuje ludzi, zwłaszcza tych dobrych dla mnie -ciągle chce więcej, chcę być lepsza od innych i wiem , że będę

Gość równDasz
w sumie g... mam 27 lat i 900 zl wypłaty; OD POL roku bez faceta, to w sumie plus

Gość zbigniew henryk
28 lat bez kobiety od dawna,dzieci brak, przyjaciol brak,znajomych bardzo malo i brak widokow zeby to sie zmienilo brak studiow brak imprez od lat brak urlopow brak kredytow dobrze prosperujaca firma ,na reke 20 tys zl i wiec ej,zatrudniam pare osob bardzo dobre auto w planach drugie sportowe dom sie buduje 250m2 w duzym miescie 2miszkania na wynajem

Gość buuuuuuuuuuuuuuuu
26lat w trakcie studiow,4rok Praca-800zl na reke:o Mieszkanie wynajete:o Bezdzietna Jeszcze nie maz;) czekamy az skoncze studia:o Oszczednosci zero:(

Gość 30 lat
mąż od lat 6 ten sam 2 dzieci własne mieszkanie na kredyt wspólna firma wyższe, 2 kierunki przyjaciół brak, znajomych sporo